Cuma, Nisan 02, 2010

SANDIKTAN NE ÇIKAR?

Cumhuriyet sâyesinde bir "Demokrat mazlûmlar zûlmü"ne muhatabız!
Devlet ve cumhuriyetin kurucusu Türk Ordusu; "darbeye teşebbüs" ve silahlı çete(!)cilikle suçlanarak hücrelerde, adliye koridorlarında demokratlıklarını, Atatürk ve Cumhûriyet kazanımlarına sadâkatlerini ispata çalışırken hâlâ zâlim; kuvvetler eşitliğini alt-üst eden, kurumlar arası çatışmanın mûcidi 2.Cumhûriyetçiler, mazlûm!
Hortumcuya dokunulamıyor! Terörün Meclis'te demokrat(!)ça propogandasını yapanlara dokunulamıyor! Devlet ve milleti hedef edinmiş işbirlikçilere dokunulamıyor! Resmen haritalaşmamış ama gerçekte ayrışmış, başkalaştırılmış, ayrı ülke gibi davranmaya başlamış illerimizde; hazineden bütçeli, bütün ihtiyâçları devletçe karşılanan, vergi alınamayan, elektrik-su parası toplanamayan, askerin-polisin zırhlı araçsız dolaşamadığı, sokaklarda çocukların, dağda büyüklerin kurşunladığı illerimizde, devlet yönetimindeki demokrat hükümete; "Has..tirin!" diye iltifat eden belediye başkanına dokunulamıyor! Ve bu dokunulamayan demokrat âsîler, mazlûm!
Onlarca yıldır; dîn savunuculuğu maskesi, mücahîd sıfatıyla Atatürk'e, Türk'e-Türklüğe, milleti tebaalıktan vatandaşlığa terfî ettiren cumhuriyete saldıran demokratlar, mazlûm!
"Laikliğe Karşı Odak Olmak"tan sâbıkalılar, Ordu'nun Kozmik Odası'na kadar girebiliyor ve demokratlık uğruna sır odasına girilmesine seyircilik eden Genel Kurmay hâlâ zâlim; aylardır asimetrik saldırıyla yerden yere vurulan ordu, hâlâ zâlim; orduya, yüksek yargıya ve Türk Milleti'ne olmadık saldırıları yapan "Karşı-Devrim"ciler, mazlûm!
Eğitim'de birleştirici, halkları milletleştirici "Tevhîd-i Tedrisât"a saldıran; Türkçeden başka dillerde eğitime demokratlık adına izin vererek millî yapıyı parçalayan "Yeniden Osmanlıcı"lar mazlûm; Atatürk inkılâplarına, cumhûriyete Türk Milleti adına ve Anayasal görevi gereği sahip çıkan Ordu ve Yüksek Yargı, demokrâsiye vesâyet uygulayan zâlim!
Demokrasiye "Gereken durakta inilecek tramvay" diyen; demokrasi sâyesinde; "Şimdi biz onları fişliyoruz!" itirafında bulunan, kendilerinden olmayanları "Kanı bozuk"lukla ithâm edecek kadar faşist demokratlar mazlûm, bu zûlme meşrû yollardan karşı çıkan ve devletin kuruluş felsefesini savunanlar, zâlim!
Nelere kadirsin ey demokrasi! Yargıçların dokunamadığı, savcıların sorgulayamadığı dokunulmazlara, "Demokrat Sultan" dokunabiliyormuş! Milleti fişlediklerini itiraf eden, kendilerinden olmayanları "kanı bozuk"lukla ithâm eden, sırça demokrasi köşkünde palazlanmış yaramaz çocuklar(!)a "Demokrat Sultan", cezâ verebiliyormuş! Komşunun camına taş atan sırça köşkün yaramaz çocuklar(!)a, "Kulağını çekerim haaaa!" diye tehdît ederek, oda hapsi verebiliyormuş! Milleti, Yüksek yargı ve Ordu mensûplarını fişlediklerini itiraf eden demokrat zâlimle, bölücü projelere karşı çıkanları "kanı bozukluk"la ithâm edebilen demokrat zorba'ya "Demokrat Sultan", 4 ay ve 2 ay süreyle geçici olarak partiden uzaklaştırma cezası verebiliyormuş! Kudretine, adâletine kurban demokrat sultanım!
"Demokrasi Tramvayı Vatmanı", yıllardır şikâyetlendikleri demokrasi üzerinde vesâyet sahibi TSK'nın ve Yüksek Yargının savunduğu her değeri ve kavramı ters-yüz etmekte kararlı! Başta kendi olmak kaydıyla, demokrasi sâyesinde -dokunulmazlık zırhıyla- yüzlerce dosya Meclis raflarında, zaman aşımına terk edilmişken Genel Kurmay Başkanı ve generallerin Yüce Divan'da yargılanmalarına çalışıyor! Zorla ve demokrat dayatmayla, hamâsî tahrîklerle; arsızı arlıya, hırsızı hırlıya, namussuzu namusluya savundurmak için referandum hazırlığında!
Hırlı zâlim, hırsız mazlûm! Arlı zâlim, arsız mazlûm! Namuslu zâlim, namussuz mazlûm! Polis zâlim, taşlayan mazlûm! Asker zâlim, asker kurşunlayan kahpe terörist mazlûm! Adâleti, huzûru teminden sorumlu hukuk adamları zâlim, yargılanan bölücüler, hortumcular, demokrasiden geçinen lümpenler, îmanlı dolandırıcılar mazlûm!
Mazlûm maskeli zâlimler/demokrat maskeli zorbalarla, cemaat maskeli dinsizler/yeşil makyajlı renksizlerle, diyalog maskeli dindışılar/medeniyetler ittifakçısı îmansızlarla, millet; referandum sandığında, hesaplaşmaya hazırlanıyor!
Referandumu AKP'nin güven oylaması diye algılayan millet ile demokrasi tramvayı vatmanı arasında bir demokrat yarış olacak! Sandıktan keklik mi, kuş mu, ne çıkacak, hep beraber göreceğiz!
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: