Salı, Ağustos 02, 2011

İFTÂR BEDDUÂSI!...

Dengemizi bozdular! Allah dengelerini bozsun!
Açılım-Saçılım adlarıyla "İleri Demokrasi" yolunda, ciddi mesafeler alındı! Biz de olanları, dişimizi sıkarak, öfkeden dilimiz tutularak seyrettik! Erkeksen seyretme! İtiraz edenin sesini keser İleri Demokrasi!
Protokole geç kaldığı için ve program başladığı için kendi geldiğinde ayağa kalkmayan; anlı-şanlı, üstün hizmet madalyalı, PKK'nın rüyalarını bile korkutacak yetenek ve cesâretteki Paşa'yı; Gizli Tanık ifadeleriyle görev başındaki Generalleri, tutuklayabiliyor İleri Demokrasi!
"Meşenin dalları, nerenize ...di? Has..tirin! Has..tirin!" diye iltifat eden bir Belediye Başkanına, ayrı bir devlet temsilcisi gibi beyanatlara devam edenlere, yaptırımı yok İleri Demokrasi'nin!
Meclis'e gelmeyen, kendi meclislerini toplayan, Demokratik Özerklik ilan eden, kendi vergilerini toplayacaklarını, Ankara'ya vergi vermeyeceklerini ve Ankara'dan ekonomik destek haracı isteyeceklerini açıklayanlara izin veriyor, İleri Demokrasi!
Aynı gün 14 Mehmetçiğimiz katlediliyor! 14 Mehmetçiğin katledildiği hain tuzak sonrası itlâf edilen PKK'lı leşlere, "Onlar bizim kahramanlarımızdır." diye sahip çıkılıyor! Onlara İleri Demokratlığın bütün tavizleri, komuta kademesinde suçlu görülen subaylara, cezaevi tehdîdi! Allah belânı versin İleri Demokrasi!
Vicdâni Ret diyerek Türk Silahlı Kuvvetlerine asker vermeyenler, Devleti dağa çıkmakla tehdit ediyorlardı, alışmıştık! Şimdi de Diyânet İşleri Başkanlığını reddederek, sivil itaatsizlik adıyla camilerde değil, açık havada alternatif Cuma ve teravih namazı kılıyorlar!
İslâmiyet'e göre "Haram Aylar"da, Üç Aylar'da, bırakın savaşmayı, avlanmak bile mekrûhken, düzde alternatif Cuma ve Terâvih Namazları kılınırken dağda her gün, ikişer-üçer Mehmetçik katlediliyor! Allah belânı versin İleri Demokrasi!
Hergün, hem de Üç Aylar'da, Ramazan Mübârek'te askerlerimiz, subaylarımız katlediliyor, esir edilip dağa kaldırılıyor, Cumhurbaşkanı kınıyor! Başbakan kınıyor! Meclis başkanı çok sert ifadelerle kınıyor! Genel Kurmay Başkanı yok! Dört saatte önce Kara Kuvvetleri Komutanlığına, sonra vekâleten Genel Kurmay başkanlığına atanan General, kendi ikbal hayalleriyle meşgul ve kınamaya bile zamanı yok!
Ben de kınadım, kınıyorum! Millet te kınadı, kınıyor! Ben ve millet ve Şehit Aileleri sadece kınamıyor lânet ediyoruz! Belâ okuyor, bedduâ ediyoruz! Allah onlarında, onlara İleri Demokratik hak tanıyanların da, isyan edenlerden hesap sormayanların da, kocaman kocaman NATO Generallerine, FB Başkanı'na, anlı-şanlı iş adamlarına, yazarlara, gazetecilere güç yetirirken; KCK'lılara, BDP'lilere, PKK'nın siyasallaşmış şehir örgütlerine güç yetiremeyenlerin de bu mübârek günler yüzü suyu hürmetine Allah belâsını versin! İleri Demokrasi'yi Allah kahretsin!
Cehennem sıcağı altında çocuklarımızı, kuru otların, çalıların ortasında tuzağa düşürenlerin Allah belâsını versin! O çatışma yerini yasaklamayarak yandaş basının olmadık resimleri servis etmesine izin veren, rütbe yarışında birbirine ihânet ettiği söylenen her kesin Allah belâsını versin!
Ne Orucumuzdan, ne iftârımızdan, ne Teravih'ten tat almıyoruz! İçimiz kan ağlıyor, gözlerimize hain sevinmesin diye yasak koyduk! Bu mübârek günlerde Millete bunları revâ görenlerin, Allah belâsını versin!
Bu Millet sizi, "Dokunmanın ibadet" sayılabileceği yere kadar çıkardı! NATO Generalleri karşısında yalnız bırakmadı! Yandaş dolma kalemler, sizin adınıza Türk Milletine, Türk Ordusu'na, Atatürk'e, Cumhuriyet'e olan öfkelerini kusuyorlar! O Türklükten, milletlikten, milli duygulardan nasipsiz çukurlara, millet sizin hatırınıza tahammül etti, ediyor! Daha ne yapsın bu Millet, yürek yangınlarını engelleyesiniz diye?
Allahınızı severseniz artık doğruyu yapın!
Her kese, her kuruma yeten güç, PKK'lılara yetmiyorsa; o güçün de Allah belâsını versin! Mazlûmun, yolcunun, yetimin duası-bedduâsı tutar derler! Mazlûm Şehit aileleri adına, evinden barkından kaçan sürgün yolcuların adına, Şehit yetimleri adına; bu azîz mübârek günlerde Allah belâlarını versin! Allah müstehâklarını versin!
Kahroluyorum, Allah Kahr'etsin!
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: