Salı, Eylül 04, 2012

DAĞDA KAHVE BAŞKADIR!...

Yandaşlık zor iştir vesselâm...
Hele yandaş dolma kalemlik, iyice zor iş! Adamdan, kırmızı mürekkeple yeşil yazması istenir! Yazamazsan kızılır, kızılınca da düzen bozulur!
Çâresi? Eğer genetik yalakalığın varsa, biraz da saksı çalışıyorsa; alırsın yanına bir yancını, çıkarsın her hangi bir tepeye, bembeyaz örtülü masaya oturur, bastırırsın deklanşöre ve "Şemdinli Dağları'nda kahve molası" diye poz verirsin!
O zaman biz de, yıllarca küfrettiğimiz, her taşın altından çıkan Doğu Derinçek'e ve Yalçın Küçük'e haksızlık ettiğimiz vehmine kapılırız! Çünkü adamlar taa Bekaa'ya, Kandil'e kadar gidip Kemalizm adına ve Türk Solu adına denetleme yapmamışlar mıydı?!
Yıllarca fısıltıyla "PKK'yı MİT kurdu" diye söylenenlere küfr'ettiğimizde de haksızlık etmiş olmaz mıyız?! Zor iştir yandaşlık, yalakalık, yağcılık, yalancılık vesselâm!...
Dış Politikada "derinlik"in sığlaştığı, iç politikada açılımın bataklaştığı; PKK'nın silahlı demokrasisine terk edilen kocaman bir vatan sathında onar onar şehîdin sıklaştığı bir dönemde; hâlâ "açılım" dan, "Kürt açılımı"ndan, "Millî Birlik Projesi"nden bahsetmeye yüz ister! Yüzsüzlük, arsızlık, utanmazlık ister!
Zor iştir yalakalık! Layıkîyle yapılırsa;
"İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin
Baktın olmaz vazgeçersin zor zenaat yalakalık!
İşte halep işte arşın ya aşarsın ya biçersin
Baktın olmaz vazgeçersin zor zenaattır yağcılık!" diye Barış Manço yâdettirir millete sessiz-sadâsız!...
Gayr-ı millîliğini, her türlü milliyetçiliğe karşı olduğunu defalarca söylemiş Dinlerarası Diyalogcu, Medeniyetlerarası İttifakçı bir ümmetçiye, dahası BOP Eş Başkanı bir Başbakan'a "Millî kararları"nda sonsuz desteğin, milliyetçi muhalefet tarafından esirgenmediği bir ortamda; şık bir fotoğrafla Şemdinli Dağları'nda AKP hakimiyetini ispatlamak zor iştir, zor!
Hele dokunulmazlık zırhlı, milletin alınteri vergilerinden on-on beş bin TL maaşlı; -biri ömürboyu ağırlaştırılmış hapse mahkûm- dört kişinin Vekilliğini yapan 550 kürsü kabadayısı, Beytüşşebap Kaymakamlık Binası'nda Olağanüstü toplansınlar! O zaman görün siz!...
550 Genelbaşkan Vekili Şövalye oradayken gelsinler erkekse Haçlı Taşeronu PKK'lılar! Kung-fularla, uçan tekmelerle, kedi tırnağı öldürücü vuruşlarla, hepsinden etkilisi, öldürücü "Sert Kınama"larla bakın nasıl alırlar akıllarını başlarından! BDP'lilerle kucaklaşan koklaşan, eli silahlı romantik dağlıları, nasıl tek tek öperler, dağların rengini nasıl tamamlarlar o zaman görün!
Kahr'etsin! Kime, ne zaman, ne diyeceğimizi şaşırttılar! Allah sorsun!
Hissiyâtmızı dumûra uğrattılar! Aklımızı iflâs ettirdiler, bu Allah'ın belâsı kişiliksiz kişiler!
Şehît Erdoğan SÖNMEZ'in Babası'nın; "Benim vergilerimden aldıkları maaş harâm olsun! Eğer bunları yayınlamaz Başbakan'a duyurmazsanız size de harâm olsun!" diyen sesini duydunuz mu?
"Günahım vebâlım boynuna Komutan! Oğlumun silahını bana verin ben tek başıma gideyim! Merminiz yoksa canımı öne süreyim!" derken; inancını, cesâretini, Devlete-Millete sâdık Kürdümüz'ün nasıl olduğunu, söylediklerini duydunuz mu?
Bunları duyan ve duyuran, intihâlci millî olmayan Eğitim Bakanı'nın 4+4+4 sistemine karşı çıkan basının PKK'lılıkla ithâm edildiği bir ülkede; "Benim talimatımla "İ.T." şeytanla bile görüşür." diyen BOP Eş Başkanı Başbakan'ın, ehîl bürokratlarına yöneltilecek sıfat kalır mı?
Türk Milleti;
Milletliğini hedef aldılar! Muhâfaza edemezsen ne devletin kalır, ne de hâkimiyetin!
Haçlı ile işbirliğini; "BOP Eş Başkanı'yım." diye övünerek i'lan eden birini, üçüncü kere Başbakan eden iki kişiden birine, hâlâ ve inâdına millet demekte ısrârımızda hatâlı mıyız yoksa?
"Bana yol gösteren benden olmalı / OLAMAZ TÜRK'E BAŞ, TÜRK'ÜM DEMEYEN!"
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: