Salı, Eylül 18, 2012

SÖYLENTİLERİN SÖYLETTİKLERİ...

Yine şehîtler haberi! Yine başımız ve Vatan-Millet sağ olsun 7 kere daha!...
Bugün herkesin inadına yok farz'ettiğim, yoklar gibi davrandığım kişileri muhatap alacağım!
Haçlı Seferlerini tek başına göğüsleyip geri döndüren bir milletin evlâdı olarak; Müslümanlığı kabûlünden önce Kerbelâ'da sıkıştırılan Mazlûm Evlâd-ı Resûl'e yetişip, Yezidin kuşatmasını yararak Hz. Hüseyin'e; "Buyur! Türk Hakanının buyruğuyla seni zâlimlerin elinden alıp götürmeğe geldik." diye imdâda yetişen asîl bir milletin evlâdı olarak; Osmanlı'nın teslîm olmasına rağmen Ravza-y-ı Mutahharâ'yı, Hz. Peygamber'in Mübârek Merkadı'nı iki yıl yedi ay aslan gibi savunarak destanlaşan Medine Muhâfızı Fahrettin Paşa nesli bir millet evlâdı olarak; Pilevne'yi kahramanı Osman Paşa nesli bir millet evlâdı olarak; "Size kahramanlığı değil ölmeği emrediyorum!" emrine bi-hakkın uyup "Çanakkale geçilmez" hükmünü tarihe yazan kahraman ırkın ahfâdı olarak çok rahatsız olduğum, tanık olduğumuz iki olaydan bahsedeceğim!
Önemine göre olayların birincisi; Genelkurmay Başkanı'nın Güneydoğu Anadolu'da başlatılan kapsamlı Kara Harekâtını gözlemlemek veya teftiş için bölgeye gidip geri dönmesini haber ettirmesi!
Harekâtı duyan herkes, heyecânla kesin temizliğin başladığını ve tek PKK'lı itlâfının kesinlikle tamamlanacağını umarak beklemeğe başlamıştı! Gerçi Ordu Komutanı hâlâ sahâda ama; "Mâdem kalmayacaktı veya teftişe gitmişse neden propoganda yaptırırcasına kendini haber ettirdi? Bu sefer hangi validen veya yalaka bir yerel yöneticiden hangi hediyeleri aldı?" diye söylenen millet sorgulamalarını duymaktan, çok rahatsızım!
Gerçi Başbakan, "Son bir ayda 500 PKK'lının" itlâf edildiğini söyledi ama son bir ayda yüzden fazla da şehîdimiz var! Savaştır! Elbette can verilip can alınacak! Savaştır, elbette; "Azdan az, çoktan çok..." ama Genelkurmay Başkanı ve Ordu Komutanının bizzat meydana indiği ve artık teröristlerin, cehenneme çevirdikleri yerlerden kesinlikle temizleneceklerini umduğumuz günlerde, silahsız Mehmetçiklerin zırhsız araçlarla sevk edilirken kalleş tuzağa düşürülmelerini, anlama ve anlatmamız, mümkün değil!
İkinci olay ise; Trabzon'da Şehît Cenâzesinde Bayrak açan, yetkililerden bir Türk Annesi olarak hesap sormaya niyetlenen Türk Kadını'nın; Şehît yakınları içinden çıkan yalaka av-köpeklerince darp ve linç edilmesi!
Şehidimize ve cümle Şühedâya rahmet, ailelerine baş sağlığı, Türk Milletine sabır dilerken; yüreği yanan ve feryâd eden Türk Annesine yalakaca, av köpeği tavrıyla saldıranlara da tek kelime ile; Yuuuuh! Allah müstehâkınızı versin!
Mantığa bakar mısınız: Yüreği yanan, feryâd eden Türk Kadını, şehît yakınlarından değilmiş!
Ulan salak! Ulan beyni iğfal edilmiş, kendini hür zanneden iflâh olmaz kelb-i sayyâd köle! Ulan puşt! "Erzurum'da kar yağsa Rize'de üşiyurum!" diyen Karadeniz Yiğidi ile senin bir alâkan, benzerliğin olabilir mi yağcı yaratık?
Ulan duygu sömürücüsü dilenci karakterli âdi! Sen; BOP Eş Başkanlığı ile övünen işbirlikçi iktidâra yağcılık yapıp Şehîdimiz üzerinden ulûfe bekleyerek kötürüm olası ayaklarınla bir anayı tekmelerken; o şânlı Türk Annesi ve biz, şühedâmıza ağlamaya, şühedânın intikâmı alınsın diye Ordumuza, Mehmetçiğimize duâlarımızla, alkışlarımızla, kahramanlık türkülerimiz ve mehter marşlarımızla destek veriyorduk ve devâm edeceğiz!
Ulan millîliğini kaybetmiş, deforme olmuş kılıksız vitrin soytarısı!
Ulan tüfenklinin yanında duran, itin puştu av köpeği! Sen; avcının avı, erken kalkmasın diye havlamasan da, sahîbini terk edip yalakaca eli tüfenklinin yanında dursan da; Türk Milleti olarak her şehît, bizim canımızdan kopan can ve millî damarımızdan vatan toprağına akan mukaddes kandır!
Sana rağmen, senin gibi beyni dolar-euro ile sıkıştırılıp mankurtlaştırılan kelb-i sayyâdlara rağmen biz, yani canı yanan Türk Milleti; Ordumuzu desteğe, şehît aileleri ve milletimizi tesellîye, Mehmetçiğe destân yazmaya devâm edeceğiz!
Sen ve senin gibiler, itin puştu av köpeği gibi eli tüfenklinin yanında patinizi kaldırıp kuyruğunuzu dikerek durmaya devâm edin! Günü geldiğinde bize de lâzımsınız aynı karaktersiz karakterinizle!... Bizimle de tüfeğin namlusunun yönüne dikkatle bakarak bekleyeceksiniz biliyoruz! KURDUN KILAVUZU, BOZKURT OLUR vesselâm...
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

Rahmi Yapıcıgil. dedi ki...

Annenin tekmelenmesi beni de çok üzdü ve rahatsız etti. Artık terör ü lanetleyen bir anne tekmeleniyor ve orada bulunanlar galyana gelmiyorsa,yapacak daha çok işimiz var demek ki
Selam ve dua ile kalın.