Salı, Eylül 18, 2012

HÂRİCÎ VIZILTILAR!...

Rıza Zelyut, ilgimi çeken biri olmasa asla muhatap almazdım!
Enaniyyet yapacağım! Bu, nefs denen şeytan bende de var!...
Önce Rıza Zelyut'a; "MHP'den, Genel başkanlık yarışından sana ne?" sorusunu sorup devâm edeceğim; "Hayatında, -gazetecilik sıfatıyla gittiklerin hâriç- hiç MHP'ye girmiş misin? Sen ne bilirsin MHP'yi? Sen ne tanırsın Ülkücüyü?..."
Fakîri tanıyanlar, adımdan önce ülkücülüğümü teslîm ederler! Yine fakîri tanıyanlar, MHP'nin Mevcût Genel Başkanı ve yönetiminden memnûn olmadığımı da bilirler! Hiç saklamadım!
Bu konuda fikir teâtisinde bulunduğumuz ülküdaşlarımızla aynı millî hedefin süvârileriyiz biz! Ülkücü Hareket ve MHP'yi yeniden aksiyoner hale getirerek nasıl iktidâr ederiz diye muhasebe yapar, münakaşa eder, çekişir ve kucaklaşarak birbirimizi Allah'a emânet edip ayrılırız!
MHP'yi ve Yönetimini asla, kat'a Ülküdaşlarımızdan başka hiç kimseyle ama hiç kimseyle ne sorgular, ne de yargılarız! Dahası MHP'yi MHP'liden başkasına, dizayn ettirmeyiz biz!
Bizi hiç tanımadığı, bu talihsiz yazısından belli olan Rıza Zelyut; her halde Ülkücüleri de aynada gördüğü veya on yıldır milletin başına belâ olmuş, Deprem Çadırı Devşirmesi AKP'lilerle karıştırmış!
Rıza Zelyut! İşine bakacaksın Kardeşim!
Biz Türkeşçiler, Komandolar, Milliyetçi Toplumcular, Türkçüler, Türk Milliyetçileri, Bozkurtlar, Ülkücüler, kendimizden başkasına benzemeyiz!
Bizim düşünce ve dilimiz Türkçe, tavrımız bozkurtçadır! Akında değilsek, hücûma geçmemişsek sınırlarımız dışındaki hiç bir yerle ve kişiyle ilgilenmeyiz! Okyanus misâli, dalgalanarak içimizde temizleniriz biz!
Muhalif olsak ta MHP Genel Başkanı'nı veya her hangi bir Ülküdaşımızı; Okyanus Ötesi'nin, 21.yy. Haçlısının karşısında, BOP Eş Başkanı karşısında yalnız bıraktıysak veya bırakırsak Koray AYDIN'ı da, sizin gibi arkaya dolanıp puân peşindeki kurnazlar karşısında yalnız bırakırız!
Sana ne Kardeşim?
Bu iş, senin ve senin gibilerin haddinizi aşar! Eğer 4 Kasım'da MHP'nin Mevcût Genel Başkanı, yeniden görevlendirilirse, önümüzdeki ilk seçimde MHP'ye oy vereceğine şerefin, nâmûsun üzerine and içer misin? Bu sözü verirsen ilgini samîmi bulur ve ma'zûr görürüz! Aksi halde sana ne, kime ne MHP'den Kardeşim?...
Rüşvet, irtikâp, sahtecilik te dâhil 84 Dosyası, raflarda tozlanan biri, Başbakan; Hazîne'nin iç edilen trilyonundan suçlu "Mücâ/ta/hîd Erbakan"ın suç ortağı, sabıkalı biri, Köşk'teyken; Cumhuriyet tarihinde ilk ve son olacak bir davranışla hem bakanlıktan, hem milletvekilliğinden istifâ ederek Meclis'te aklanmış, sonra MHP Meclis'te bile yokken AKP iktidârında Yüce Dîvan'da, 11 - 0 ittifakla berât etmiş, kendisiyle berâber Ülkücü kadroları da aklamış bir Ülküdaşımızı, sorgulamak sana mı kaldı? Sana ne Kar-de-şiiim?
Sana yutkunup söyleyemediğim o kadar sözüm var ki! Çünkü kulağına fısıldayan kişi, MHP'nin Mevcût Genel Başkanı'nın kurmaylarından ve bizim de Ülküdaşlarımızdan biri!... O'na sadece; "Ayıp ediyorsunuz!" der ve sana döner; "İşine bak! Sen bizim âile mes'elelerimizde aramıza girersen pestilini çıkarırız! Bal almaz, pekmez satmazsan, ne işin var bizim tatlı pazarımızda? Yürü! İşine, yoluna bak, Kardeşim!" deriz!
Ne sana, ne de bizden olmayan hiç kimseye; ne Mevcût Genel Başkanımız, ne de hiç bir Ülküdaşımız hakkında söz söyleme hakkı tanımayız! Eğer her hangi bir bedel karşılığı dolma kalemlik etmemişsen, umarız ki bu haddi aşan yanlışından sür'atle döner; hem Koray AYDIN'dan, hem de bütün Ülkücülerden özür dilersin!
Aksi halde ne mi olur? Senin sesini de sivrisinek vızıltısından sayarız! Anlatabildim mi kardeşim? Sen ve senin gibiler; Koray AYDIN'ın da, Mevcût Genel Başkan'ın da, kulağına fısıldayan bizimkilerin de ve diğer Ülküdaşlarımızın gadasını alın! Onların canları sağ olsun!...
Sizin varlığınız veya yokluğunuz aynı! Olmasanız da, vızıltınızı duymasak ta olur yani!...
KURDUN KILAVUZU, BOZKURT OLUR vesselâm...
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kalemine ve yüreğine sağlık. Gün ola devran döne. Elbet ülkümüz gerçekleşecek,bazıları bu dava yı anlamak ,istese de anlayamaz.