Cumartesi, Eylül 15, 2012

ÜLKÜCÜ İRÂDE'YE SESLENİŞ...

MHP Üst Kurul Delegeleri;
"Ülkücü İrâde" adıyla Türk milletinin geleceğini yönlendirme yetkisiyle donanmış Türk Milliyetçileri; "Yüz Milyonluk Milliyetçi Türkiye" hayâli, Tûran ideâli ve şanlı bir mâzînin teslîm edildiği, emîn Ülkücüler; Size sesleneceğim!
"Ben, kim miyim?" Sizi meşgûl etmeye kıyamam! Sizin çok kıymetli zamanınızı, isrâf edemem!
Ben, 45 yıllık Ülkücülük adayı bir Türk Milliyetçisi'yim!
45 yıldır; "Halklar, hakların kardeşliği, halkların eşitliği" ve "Halklara özgürlük" diyerek insan hakları savunuculuğu maskesiyle Türk'e saldıranlarla ayrıca; Allah deyip, Kitap, Peygamber, dîn deyip millet ve milliyetçiliği reddedip Arap Baasçılığı yapan, bir de İleri Demokrat maskesiyle milletten kopardıkları halkları, Haçlı emperyalizmine yem eden işbirlikçilerle cenk ederek yaşayan bir Türk Milletçisi'yim.
1967' de Başbuğ Türkeş'in çağrısına katıldığım ândan beri; Türkiye'de, Türk Milliyetçiliğini iktidâr etmek için muhatap olunan bütün sövgü ve övgülerden payıma düşen kadarını almış bir Türk'üm.
Payıma düşen çileyi şükr'ederek çekerken, Milliyetçi Harekete nasîb olan dünyalık, mevkî-makamları paylaşan Ülkücülerle iftihâr eden bir Türk'üm.
Türk Milletinin millî refleksi olan Ülkücülerin, ülke yönetiminde olmaları için her türlü mücadeleye fiîlen katılmış adsız bir Dâvâ Neferiyim...
Önce "Yüz Milyonluk Milliyetçi Türkiye" ve sonra "Tûran" ideâllerinin gerçekleşmesi için MHP'nin mutlaka iktidâr olması gereğine inanmış bir Türk'üm.
45 yıl sonra, yıpranan sabrımla artık MHP iktidârının ve Türk Dünyası ve mazlûm İslâm âleminin hâmiliğini üstlenmesinin vaktidir diye çırpınıyorum!
Yüzlerce yıl Haçlı Seferleri'ni, İslâm adına tek başına göğüsleyip püskürten Türk Milleti'nin; BOP Eş Başkanlığı ile övünecek kadar değişip gelişen, "Ya Allah! Bismillah!"la kilise kurdelâları kesen, millî hasletlerden uzak kişiler tarafından yönetilmesinden, rahatsızım!
"Ülkücü İrâde" sıfatlı ehîl Türk Milliyetçileri! Allah rızası için bana kulak verin!
Nefsinize yenilip sevdiğiniz kişi adına, diğer adaylara kem gözle bakmayın! Müteyakkız olun!
Farkında mısınız Mevcût Genel Başkanla birlikte 10 Aday var! Neler oluyor?
Ekim ayı sonunda, fırtınalara gebe bir AKP Kongresi var, kimsenin umûrunda değil! Kaç Genel Başkan Adayı çıkacak bilen var mı?
Ama AKP'den 4 gün sonra kongre yapacak olan MHP, yerli- yabancı basın ve medyanın gündeminde ve MHP'liler fanatik taraftarlıkla nerdeyse kavga edecekler! Ne oluyor Allah aşkına? Küçük Muhalefet MHP'nin câzibesi Hükümet olan AKP'den daha mı fazla? Bir anormallik yok mu bu işte?
Mevcût Genel Başkanın; "Şu sıralar çatlar, dağılırsa kaos olur!" ve "Alacağı millî kararlarda AKP Hükümetine destek vermeye devâm edeceğimizi açıklıyorum!" şeklindeki desteğine mukabil Genel Başkan Adayları Koray Aydın ve Müsâvât Dervişoğlu; AKP ve Başbakanı hedef alarak toplantı ve programlar yapıyorlar!
Mevcût Genel Başkanın Salı Toplantılarında AKP'ye verdiği destekler mi, yoksa Adayların, yarın seçim varmış gibi yaptıkları çalışmalar mı milletin daha çok ilgisini çekiyor?
Mevcût Genel Başkan'a ve tamâmının porno kasetleri servis edilen Genel Başkan Yardımcılarına rağmen; ABD'nin "MHP'siz Meclis" oyununu bozmak için, hiç bir ilde adaylara bakmadan olağanüstü bir gayretle çalışıp MHP'yi % 13'le Meclis'e sokan Ülkücülerin ve MHP İl-İlçe yöneticilerinin emeklerini inkâr eden, çarpılmaz mı?
Bütün olumsuzluklara ve mevcût Genel Başkan'a rağmen Türk Milleti Ülkücülere hâlâ güvendikleri için % 13 oy veriyorsa demek ki MHP'nin gerçek oyu, en az; % 35 değil midir? Yazık günâh değil mi?
MHP'yi iktidar gördükten sonra ölmek istememizin neresi, niye yanlış? MHP'nin iktidarı için meşrû zaman ve zemînde Yönetim Değişikliği istemek neden ihânet? Böyle bir merhâmetsizlik olabilir mi? Allah aşkına insaf!...
"Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir süvariyi, bir süvari bir bölüğü, bir bölük bir orduyu, bir ordu bir milleti kurtarır." Türk tavrıyla atınızın nalını tutan birer mıh olduğumuzu ve yerimizden asla şikâyetçi olmadığımızı bilin ve Allah rızâsı için yüzümüzü güldürün artık!
KURDUN KILAVUZU BOZKURT OLMALI
vesselâm...
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

Rahmi Yapıcıgil dedi ki...

Mustafa bey sizden bir ricam olacak. Koray Aydın hakkında düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Kendinizi tanımladığınız ülkücü profiline uyuyor mu.? Cevaplarsanız çok sevineceğim.
SELAMLARIMI SEVGİLERİMİ SUNUYORUM.