Salı, Eylül 08, 2009

YANLIŞTAN, DÖNÜN!...

İnsanlık öldü! Başınız sağ olsun insanlığı kendi elleriyle katleden demokratik insanlar!
İçinde ne olduğu hâlâ bilinmeyen "Açılım" rüzgârını, şımararak "zoralım" algılayan bölücü hâinler, yedi Mehmetçiğimizi katletti!
Açılım, açılıp saçıldıkça şımaran ve gittikçe de şımaracakları belli olan teröristlere demokratik haklarını vermeğe kararlı Başbakan, bu saldırıların çalışmaları engelleyemeyeceğini açıkladı! Ey vâh olsun!...
Başımız sağ olsun Türk Milleti!
Başınız sağ olsun Şehitlerin silah arkadaşları Türk Silahlı Kuvvetleri!
Hâine, işbirlikçilere, demokratik hakçılık yapan bütün acizlere, Türk'üm diyemeyen, "Ne mutlu Türk'üm diyene"yi ilkellik sayan, her kese rağmen; VATAN SAĞ OLSUN yedi kere daha!...
İnsanlık öldü! Başınız sağ olsun, insanlığa katleden demokratik silahlı terörist yanlıları!
Trakya'da sel âfeti var! 12 vatandaşımızı seller yuttu!
Yağmurlar devam edecek! Seller devâm edecek! Yağmur yağacak, seller akacak, arap kızı camdan bakacak! Başın sağ olsun elleriyle insanlığa katleden demokrat ihmalkârlar!
Adına "Demokratik Açılım" denilen, gayr-ı resmi ağızlarda ve yandaş medyada "Kürt Açılımı" denilen açılımla, saçılım başlatıldı!
2002'de sıfırlanmış bir halde devralınan terörist eylemler; içerdeki demokrat, dışardaki diplomat teslîmiyetlerle ölüyken hortlatıldı! Gözünün bağı açıldığında korkudan dudakları kuruyan, altını ıslatan, "Anam Türk..." diyerek devletin emrine girmeye hazır olduğunu titrek seslerle söyleyen korkak kedi, şimdi cezaevinden poz satıyor!
Arabulucu "Dolma Kalem" mi ararsınız, dağdaki alçakları insan diye yutturmaya çalışan, dolar veya euroyla alınıp satılan ucuz aydın(!)lar mı ararsınız, eskiden kuvvetli gördükleri için koltukları altına sığındığı Ülkücülerle tanışlıktan öte bir özellikleri olamayan, şimdi kuvvetli gördükleri hükümet partisine yağcılığa soyunan eskimiş-pörsümüş-değişmiş-dönmüş-dönekler mi ararsınız; vatanı bir kadın memesine satabileceğini, ensest ilişkileri makûl karşılayabileceğini, hayvanlarla seksi acayip karşılamadığını söyleyebilecek kadar en-tellek-tüeller mi ararsınız? Ne ararsanız; doğrudan, güzelden, ahlâktan uzak, bulursunuz bu "Açılım"a destek verenlerden!...
Şimdi de Meclis'te Kapalı Oturum, terennüm ediliyor!
Yargılanırken, cezaevinden seçimlere girip Meclis'e giren PeKaKa'lıların olduğu T.B.M.M.'de kapalı oturum!
An be an, bölücü örgütün haberdar olacağı Meclis görüşmeleri; Türk Milleti'nden on sene saklanacak!
Heeeeeey! Bulundukları yeri hazmedemeyip başı dönenler! İnternet dünyasında başlatılan ve iki günde beşyüz bin katılımcı toplayan ve meydanlara ineceklerini anaons eden; "Türk Açılımı" cılardan haberiniz var mı?
Dönün bu yanlış ve tehlikeli inattan!
İmralı mahkûmunu asmadan, kırk bin yüreği yaralı, öfkeli insanımızın yürek yangınını söndürmeden açılım-maçılım olmaz! Bu zorlamanızla, zorla milleti ayrıştırısınız! İmralı'daki asılmadan; her Türk yanındaki kamburu saydığı kardeşi Kürt'ten huylanacak; her Kürt, yanındaki Türk'ten haklı olarak ürkecektir!
Hiç kimsenin, hatta bölücülerin bile başaramadığı ayrımcılığı; bu "Açılım" terânesiyle siz başarıyorsunuz farkında mısınız?
Sanal dünyada başlatılan "Türk Açılımı" gerçekleşirse; Türk'ün bütün öfkesiyle, açılımcıların zorla ötekileştirmeğe çalıştığı Kürt Kardeşlerinden önce, kimleri hedef alacağını göremiyor musunuz?
Türk'ün ve Kürt'ün, "Ne mutlu Türk'ün diyene" diyenlerin tamamının öfkesi önünde nasıl durmayı düşünüyorsunuz?
Milleti, dayanılmaz derecede tahrik ediyorsunuz! Söylemeyip söylenen milletin söylenmelerini, duyun artık!... Bu ısrarlı ve zorlandığınız yanlışınızdan dönün artık!...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Bugün 'Sen İstanbul'sun, büyük düşün' sloganı kullananlar korkarım yarın 'Sen esasen Konstantinopel'sin' diyecek. Bugün kürt ve ermeni açılımlarında yol alanlar, yarın pontus, yunan, ikinci vatikan açılımları yapacak... O NEDENLE, SONUNA KADAR www.turkacilimi.org DİYORUM! TÜRK'Ü APTAL YERİNE KOYMAK? ÖYLE Mİ? TÜRK'Ü TÜRK'E VURDURMAK ÖYLE Mİ? TEK MİLLETİZ, TEK! Bakın, Almanya'da siyasetçiler Türk çocukların Türk Halk Oyunlarını, Danslarını öğrenmelerinden şikayetçi, uyum sağlayamıyorlarmış Alman kültürüne, o nedenle Türk Halk Oyunlarının önü kesilmeliymiş... Emperyalist devletler uluslaşacak, kendilerinden başkalarına sıfır hoşgösteride bulunacak, ama TÜRK TOPRAKLARINDA YABANCI DEVLETLER KURULACAK, ARALARINDA FEDERASYON İLAN EDECEKLER, BİZE DE HADİ SİZE ANKARA CİVARINDA BİR ANADOLU VERİYORUZ, TAŞININ diyecekler. Olmazzz. Olmazzz. Oldurmayız. ŞEHİT VERİYORUZ HER ALLAHIN GÜNÜ, OLDURMAMAK İÇİN. neosevr'i de yırtıp atacak güçte ve imandayız.