Çarşamba, Aralık 22, 2010

ALLAH AŞKINA DUYUN! DUYURUN!...

Birinin söylemesi lâzım!
Allah rızası için de duyan birinin bunları, muhatabına iletmesi lâzım! Bu millet, bu kadar çâresizliğe tahammül edemez! Bu millet, çâre üretsin diye "Bey" makamına oturttuklarından çâre çıkmadığını görürse çıldırır!
Bu millet, teamülleriyle, töresi-türesiyle, on binlerce yıldır devletli olmayı-devletli kalmayı başarmış bir millettir! Bu millet; anarşinin kol gezdiği, eşkiyânın hakim olduğu, engizisyon terörünün hristiyanları canından bezdirdiği yerlerde yüzlerce yıl süren kalıcı huzûr sağlamış bir millettir!
Türk Milleti; yaratılışı gereği doğuştan organizedir! Bu ulu millet; törelidir, türelidir, devletlidir! "Devlet-i Ebed-Müddet" değişmez idealidir! Türk Milleti, her türlü zararlı fikir mikrobuna karşı Allah inancıyla şerbetlidir, aşılıdır! Türk'ün komunisti de, sosyalisti de, liberali de, kapitalisti de, ümmetçisi de, tarikatçisi de Vatanına sâdıktır! Vatana sadâkatle nâmûs, Türk'te eşdeğerdir! Türk'e göre vatanı olmayanın nâmûsu da yoktur! İslâm'a göre de vatan sevgisi îmandandır!
Birilerinin söylemesi ve birilerinin de söylenenleri muhatabına iletmesi, vicdân borcudur!
Bu milleti-devleti-vatanı karşılıksız sevenler; hiç kimseye taraftarlık etmedikleri için evlerinde inzivâya çekilenler; Milletin-Devletin bekâsı için yeniden gerekirse ölüp-öldürmek, kendilerinden sonraki kuşağa hür bir Türkiye emânet edebilmek için ne lâzımsa yapmak üzere evlerinden çıktılar! Hepsinin gözü, Üç Hilalli sancakta! Hepsinin kulağı, MHP Genel Başkanı'nda!
Birkaç gün önce, Ülkücü Hareket'in eskimeyen ve eskitilemeyen bir "Aksakalı"nı, âcilen İzmir'e davet ettik! Türkiye'nin sayılı kanaat önderlerinden, bizzat Başbakan'ın ısrarlı davet ve tekliflerini üç kere reddeden birinin gönüllü köprüden geçerek MHP'ye destek vermeye hazır olduğunu ilettik!
Eskimeyen ve asla eskitilemeyen Ülkü Devi'mizin, mes'eleye verdiği önemi gördük! Tevâfûken, MHP İl Teşkilatının muhalefetine rağmen kurulmuş lokallerden birine de davet edildik! Oradaki, Millî Tabandaki heyecânı da gözlemledi Aksakalımız ve acîlen MHP Genel Merkezi'ne ilettiğini de gördük!
Karşılığında ne mi oldu? Hiç! Parmaklarını oynatmadılar!
Devlet Bahçeli Bey!
Allah'a yemîn ederek söylüyorum ki şahsen siyâsetin hiç bir yerinde olmak istemiyorum! Siyâsetten uzak durmama rağmen, siyâsete ilgisiz kalamam! MHP'siz Meclis için yapılan bütün hesaplardan milletle berâber haberdârız! Mevcût yanlışlar siyâsetle düzeltilmeyecek mi? Suçlulardan hesap sorabilmek için seçim kazanmak şart değil mi? Seçimler de oyla kazanılmıyor mu?
Milletvekilliği için birbirleriyle insafsız bir yarışa girmişlerdense; sadece iâde-i itibâr beklentisiyle, MHP'yi çok daha güçlü bir şekilde Mecis'e taşımak hevesinde olanlarla, siz de ilgilenmiyor musunuz?
Eğer bu gayretler size iletilmiyorsa, iletmeyenler korkunç vebâldeler! İletiyorlar ve sizi yanlış bilgilendiriyorlarsa Vallahi sizi de vebâllerine ortak ediyorlar! Önümüzdeki Seçimde; hiç bir ülkücünün kim, nereden, kaçıncı sıradan aday olacağı umurunda değil! Devletli-töreli-türeli milletin mensupları olarak; devletin zorda-milletin darda olduğunun farkındalığıyla Millî Göreve ve MHP için ne lazımsa yapmaya hazırlar!
Bu sefer seslenişimiz size Sayın Bahçeli!
Şahsen artık çağırsanız da gelmeyeceğim! Deli İbrahim'e sekiz yıl Padişah olarak tahammül etmiş bir millet ahfâdı olarak; Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a rağmen Cumhuriyeti korumaya gayret ederken, MHP'yi de göz bebeğimiz gibi koruyup kollamaya devâm edeceğiz vesselâm...
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: