Pazartesi, Aralık 20, 2010

KOMŞU HAKKI GÖZETİYORUZ!...

Kürt komşular, Kürt hısımlar, Kirveler! Size sesleniyoruz!
Bu seslendiklerimiz içinde Kürt Ülkücüler yok! Çünkü onların neresi ağrıyorsa Türk'ün de aynı yerleri fazlasıyla ağrıyor! Art niyetli alçaklar, bin yıldır Türk'ün kurduğu devletler içinde birlikte olduğumuz ve olacağımız Kürt komşularımızı; tahkîr ederek, tahrîk ederek, çoluk-çocuk, genç-ihtiyar, kadın-erkek demeden öldürüp korkutarak Türk'ten koparmaya çalışıyorlar!
O devlet-millet hainlerinden, yedikleri kaba pisleyen nankörlerden, ekmeği dizindeki hatırsızlardan, yaptıklarının hesâbını hukuk yoluyla sormak şeref borcumuzdur! Yine idam edilmesi gereken edilir, yaptıkları burunlarından getirilir! Çıkarılacakları mahkemede ağlayıp yalvararak; "Benim de anam Türk! Türkiye'nin emrindeyim!" diyeceklerini biliyoruz!
Bizim işimiz; bin yıllık komşularımız, hısımlarımız, dünürlerimiz, kirvelerimizle! Onlara sesleniyoruz:
Kürt'ler, Kadîm Komşular!
Haçlı, ABD ve AB dünyanın neresinde bir müslüman varsa düşman değil mi? Afganistan'a müslüman olduğu için zulmetmiyorlar mı? Müslüman Çeçenlere katliam yapmıyorlar mı? Türkistan'a ve Uygurlara müslüman olduğu için soykırım uygulanmıyor mu? Karabağ'a müslüman olduğu için zulmedilmiyor mu? BOP Eş Başkanı Bush; "Haçlı Seferi" deyip; Irak'â, müslüman olduğu için bu kadar katliam, bu kadar tecâvüz yapmadı mı? İran'a müslüman olduğu için düşman değiller mi? Balkanlar'da neler ettiklerini unuttunuz mu? Haçlı desteği ile kudurtulan Sırpların müslümanlara yaptıklarını, yurtlarından sürülen kardeşlerimizin gözyaşlarını unuttunuz mu? Daha dün Saddam'ın yaptığı toplu Kürt katliamını unuttunuz mu? Haçlı destekli Saddam katliamından bize sığınmadı mı Peşmergeler? Bütün müslümanlara düşman olan Haçlı'nın, ABD'nin, Müslüman Kürde dost olması mümkün mü?
Yapılmak isteneni farketmiyor musunuz? Geçmişte de tahrîk ettikleri bütün Kürt İsyanlarında sizi ecelle, ölümle, yasla başbaşa bırakıp gitmediler mi?
ABD Irak'tan çekildiğinde; Arapların, Şiilerin yapacaklarını siz de tahmin etmiyor musunuz? ABD'nin verdiği silahla-dolarla şımaran Peşmergenin yaptıkları yanlarına mı kalacak? Yarın Türkiye'den başka sığınabilecekleri yer var mı?
Kürt Komşular! Aramızı açmak için Haçlı ile işbirliği yapmış şerefsizlere yüz vermeyin! Onlardan hiç biri villalarını, dolarlarını, denizi-boğazları bırakıp sizinle komlara, yaylalara, dağlara gelmezler! Gelenler de ağalığından vazgeçmez! Onların rahatı için Kürt'ün kanının akıtılması lazım! Kürt'ün kanını da PeKaKa'lı şerefsizlere akıttırıyorlar, kör müsün?
Kürtleri savunduğunu söyleyen şerefsiz PeKaKa'lıların vurdukları kadınları, çocukları, ihtiyarları Devlet helikopterle hastaneye taşımıyor mu? Gündüz evde, gece PeKaKa içinde olanları; Devlet-Ordu-Polis bilmiyor mu?
Artık sona yaklaşıldı görmüyor musunuz?
Kürtçe bilmediği için Türk sanatçı kurşunlanırsa, asker-polis böyle taşlanır-molotoflanırsa, sokaklar-arabalar yakılırsa; otobüslerde kızlarımız yakılmaya, İmralı'daki bebek katilinin talimatıyla siyasi PKK'lı BDP'liler bu tahrîklere devam ederlerse; biliniz ki sabrın da bir sonu var!
Bu adileri felekten gayrısı elimizden alamaz! Arada size de yazık olmayacak mı? Neden bu işbirlikçi adileri yüzlerine tükürerek içinizden kovmuyorsunuz?
Elhamdülillah Müslümanız. Komşu hakkının yedi yerde sorulacağını unuttunuz mu? Türk Milleti olarak biz bin yıllık komşuluğumuza üzülüyoruz! Siz bunları hak etmiyorsunuz! Biz devleti sokakta bulmadık, sokağa da teslîm etmeyiz ve kendi düşen de ağlamaz vesselam...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: