Cumartesi, Aralık 18, 2010

"DOLMA KALEM" KURNAZLIĞI!...

Akıl sadece; bu mürâilerde, takîyyecilerde, dönen-değişen-gelişenlerde, BOP Eş Başkanı Baba Bush'un Haçlı Seferi diye açıkladığı Irak zûlmünü yapan ABD'li askerlere dua eden ve alkışlayan bizim BOP Eş Başkanı ve şürekasını doğrulamayı millîcilik sayan Haçlı Müslümanlar'da var ya!...
Kaç gündür öfkeyle sakladığım, 13 Aralık 2010 günü, "habervaktimeditor@gmail.com" adresinden özel adresime gönderilen bir iletiyi aynen kopyalayarak paylaşıyorum:
"
Mustafa Bey, Bu konuya da değinmeniz dileğiyle Saygılar." Bir de sitelerinden bir yazının linkini vermiş, reklam olmasın diye aktarmadım!
AKP ve BOP Eş Başkanı'na vuvuzelalık eden bir kesimin editörünün nedense bize kanı kaynamış! Ben ve ülkücülerin şühedâya gösterdiğimiz ihtirâmı bildikleri için Rahmet-i Rahman'a ulaşmış bir şehîdimizin, katilini sorgulamamızı tavsiye etmiş!
Gandi Kemal'in, bir röportajda; "Ankara'da her eyleme katılırdım." dediğinden bahisle, Ülkücü Şehit Dursun Önkuzu'nun katlinde bulunup bulunmadığını sormamızı önermiş!
Ben de; Filistin kamplarında eğitim görerek sayısız silahlı-bombalı eylemlere katıldıklarını kendileri anlatan ama dönüp-değişip-gelişip AKP'lileşen Haçlı Müslümanlarla AKP Vuvuzelalığında ortak olan, eski militan-yeni cevval-Kandil kuryesi gazetecileri sorgulamalarını şiddetle tavsiye ederim! "Mücahitlikten müşahitliğe, müşahitlikten müteahitliğe, müteahhitlikten AKP'li"liğe terfi eden; dönen-değişen-gelişen'leri sorgulamalarını da!
Öyle samîmi, öyle sâdık millîciler ki Gandi Kemal'i de hal'etmeye Okyanus Ötesi'nin izni olmadığı için; CHP-MHP çekişmesiyle; "Küçültülmüş CHP, MHP'siz Meclis" senaryosunda bizi konu mankeni edebileceklerini zannetmişler! Sizi gidi kadayıfçılar, mürâiler sizi!
Bir gazeteci kurnazlığı da biz yapalım, hak ettiler!
Eğer MHP Genel Başkanı, sesimizi duyar ve gönüllü kurduğumuz Köprümüzden geçmeye ikna ederek MHP'ye yönelttiğimiz Dev Kanaat Önderlerinin katılım törenini yaparlarsa bu kurnazların, diğer dolma kalemlerin, diğer AKP Vuvuzelalarının, yandaş-candaş-yoldaş gazetecilerin -ne diyeceklerini az-çok tahmîn ediyorum da-, suratlarının ne renk olacağını merak ediyorum!
Tam zamanıyken hem MHP'lilere, hem de CHP'lilere sesleneyim: "Küçültülmüş CHP, MHP'siz Meclis" şer senaryosunu bozmanın tek yolu; herkesin inadına, her şeye rağmen, partisine sahip çıkmasıdır! Gandi Kemal'in CHP'yi yine SHP'leştirmesine, SODEP'leştirmesine kızan Ulusalcılarında; vatanperverlikte, Atatürk ve Cumhuriyet kazanımlarına sadâkatte müşterekleri olan MHP'ye emaneten de olsa oylarını vermeleri ulusal akıl gereğidir!
Yerli İşbirlikçilerin, Haçlı Müslümanların, Okyanus Ötesindeki ve bizdeki BOP Eş Başkanları'nın senaryoları ve oyunları ancak bir sandık güçbirliği ile bozulur! Gerçek manada millî, Atatürk'e-Cumhuriyete ve kazanımlarına sâdık, dîni siyâset malzemesi etmeye râzı olmayan ve ahlâki bulmayan bir hükümet; sekiz yıllık tahribatı en fazla iki senede tamir eder, sonra da millî kalkınmayı sağlar diye düşünüyoruz...
"Ey dipdiri meyyit! İki el bir baş içindir
Davransana! Eller de senin baş ta senindir.
His yok, hareket yok, acı yok! Leş mi kesildin
Hayret veriyorsun bana! Sen böyle değildin!" (M. Akif ERSOY)
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN



Hiç yorum yok: