Perşembe, Aralık 30, 2010

PAZARLANAN MİLLİYETÇİLİK!...

Yine bir tezgâh var!
"Kardeşim Abdullah Gül", Cumhurbaşkanı olarak Diyarbakır'a gönderilirken bir şeyler hazırlanılıyor!
Bazı kavramlar vardır sıfatını söylerseniz kendisi, kendini söylerseniz sıfatı akla gelir. Nasıl ki Leyla deyince Mecnûn, Ferhat deyince Şirin akla gelirse; ülkücü denince MHP, MHP denince de ülkücü akla gelir. MHP ve Ülkücülük artık kaynaşmış bir kavram bütünüdür. Bunu değiştirmeye güç yetmez!
Ama aylarca yapılanlar sanki MHP'lileri ilgilendirmedi! Tezgâh, özellikle Referandum sürecinde çok insafsızca işletildi!
Gazetelerde çarşaf-çarşaf uyduruk haberler yapıldı! Hiç gerek yokken yandaş basında MHP ve Bahçeli aleyhinde birilerine bir şeyler söyletildi! Yine aylarca yandaş medyada Ülkücü diye birileri seyrettirildi! Bu zevât ekranlara taşınmadan önce, Bahçeli'ye muhaliflikleriyle tanıtıldı! Bu, siyasal kimliksizlere "Eski MHP"li adıyla, münakaşa ve muhabbetler ettirildi!
Evlerinde oturan ülkücüler, hak etmedikleri şekilde rencîde edildi! Çünkü birileri, "Eski Kimliği" ile ekranlarda ya yalan söyledi, ya da yalanlara karşı sessiz kaldı! Onlara yapılan hakaretlerle, evindeki Ülkücü, rencîde oldu! Ve MHP, müdahele etmedi!
Devlet Bahçeli; "Ülkücüleri sokağa çekmeye kimsenin gücü yetmeyecektir." derken, "Eski MHP'li" sıfatlı birileri, yandaş ekran ve gazetelerden farklı davrandırıldılar! İttifaklar varmış gibi yapay görüntüler sergilendi! Ve fotoğrafta görünenlerin hiç biri, MHP ve Ülkü Ocaklarından değildi! Aksine MHP'ye saldıran kişilerdi! Meselâ; kendisine ve teşkilata ihânet ettiği, Alparslan Türkeş tarafından defalarca söylenen M. Serdar Çelebi'nin MHP ve ülkücülükle ne alâkası vardı? Kervandan ayrılan, kendi yolunda değil midir? MHP'den kimse yoksa; kimin, kimle münakaşa veya sohbetinden MHP'ye ne? Kime ne alinin velinin, hasanla hüseyinle münakaşasından? Mesela; A. Latif Şener ve Erbakan'ın sözleri AKP'yi neden bağlamaz?
Şimdi de; siyasallaştırılmış PKK'lılar, AKP'yi "Türkçülük"le itham ediyor ve Recep Bey; "Kürtçülüğe ve Türkçülüğe karşı" olduğunu söyleyerek adsız bir milliyetçilik rolünde! Karen Fogg çocuklarının, Soros beslemelerinin, "Dolma Kalemler"in, PeKaKa'lıların ağız birliği ile saldırdıkları tek hedef MHP iken, millet nazârında milliyetçilik adına ne ve kim tarafından yapılırsa yapılsın kâr-zarârı MHP'ye yazılırken milletsiz-milliyetsiz kişiler, milliyetçilik yapıyorlar!
Ülkücüler; nerede, kimle, ne konuşacağını şaşırmış durumdalar!

Yazık-günah değil mi? Alparslan Türkeş, yok! Başbuğsuzluk elbette Ülkücüler için kabûlü zor bir gerçek te Başbuğ'un vârisleri nerede? Millete göre MHP'nin oyu % 25-30'larda telaffuz edilirken "Baraj sıkıntımız yok!" diye sevinenlerin verdiği zararı, kimse görmez mi?
MHP'nin Kıymetli Yöneticileri;
Dayanılmaz saldırılara ve tahrîklere karşılık vermeyen Ülkücüleri, bölücü-şerefsiz-PeKaKa'lı kuduz sokak itleriyle aynı göstermeye çalışan senarist-seneryo ve taşeronlar iş başında!
Âcilen müdâhil olun, olun ki görüldüklerinde MHP ve ülkücülüğü hatırlatan kişilere; "Bahçeli yasağı"söylentileri yüzünden, akıllar karışmasın! Ülkücüler birbirinden şüphelenirse bundan kim zarar görür? Bir arada olmayı özlemiş Ülkücüleri bir araya getirmenin zamanı gelmedi mi? Teşkilat kucaklayıcılığı daha beklenecek mi? Yoksa fısıltıyla kulak patlatan; "Kızgın-dargın Ülkücülerden vaz geçildi!" söylentileri, doğru mudur?
Doğruysa sebepleriyle açıklayarak akıllardan çıkmak, akıl gereği değil midir?
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA, TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: