Salı, Aralık 21, 2010

ÜÇ HİLÂL UĞRUNA...

Alıcı kuşun süzülmesiyle, karganın celâllenmesi başka! Kurdun, aslanın kükremesiyle çakalın, tilkinin celâllenmesi başka!
Havada alıcı kuşun, karada kurdun celâllenmesi; Allah'ın hikmetlerinden olup ekolojik denge gereğidir! Gerçekten güçlü olan, saldırır ve saldırdığı cinsin en güçlülerini avlar! Bu şaşmaz ve gerçek düzen, âlemlerin yaratıldığı günden beri böyle ve kıyâmete kadar da böyle sürecek!
Karada tilkinin, çakalın celallenmesi bir şey ifade etmez ama bir aslan kükremesi, bir kurt uluması, duyulduğu her yerde, gereksiz celallenenlerin toplanmalarına ve korunmak için bir araya gelmelerine yeter! Bu da avlanılmalarını kolaylaştırır!
Havada alıcı kuşun, kartalın yere akseden gölgesi, bütün gereksiz celâllenenlerin kaçmalarına, dağılmalarına yeter sebeptir! Ve tek kalan en güçlü kartalın avıdır!
Bu aksamaz düzenin Sahibi, "Ol" deyince Olduran'ın, "Öl" deyince Öldüren'in kesin hakimiyetine kafa tutmaya ise sadece insanlardan cüz'i irâdelerini şeytâni kullananlar niyetlenir!
Yaşadığımız bu! Yaşanan çirkin hadiseler; cüz'i irâdeleriyle Küll'i İrâde'ye kafa tutabileceğini zanneden mürâilerin, iki yüzlülerin, Allah ile aldatanların, Haçlı Müslümanlar'ın yaptıkları, yapılmasına zemîn hazırladıkları işlerdir!
Komşu hakkını, toplumsal ahlâkın birinci sırasına koyan, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir." diyen, "Komşu hakkı yedi yerde sorulur." uyarısını yapan bir dînin mensûpları; dîn adına, alınları secdeli tarifiyle Okyanus Ötesi'ndeki BOP Eş Başkanı'nın "Haçlı Seferi" dediği Irak'ın işgaline alkış vurup dua ettiler! Büyük Ortadoğu Projesi'nin bir Haçlı-Siyonist ittifakı olduğunu, dünya müslümanlarını yok etme, 3. bin yılda Asya'nın hristiyanlaştırılması projesinin ilk adımı olduğunu, bilmeyen câhil değilse hâindir! Bu projenin ilk adımının Anadolu'ya bin yıldan fazladır yerleşen, eski Roma-Haçlı kalıntısı kültürleri ve halkları karıştırıp kaynaştırarak milletleştiren Türk unsurunun yok edilmesidir!
Bu işi de göğsünü gere gere; "BOP Eş Başkanı'yız. Bize bu projede görevler verildi." diyen, alnı secdeli tarifli; "Medeniyetler İttifakı" hayâlli, "Dinler Arası Diyalog" yemli, yerli işbirlikçilere uygulatıyorlar!
Gözleri önünde yapılanları tevekkülle, sonra hayret ve öfkeyle seyreden Türk Milleti'nin söylenmeleri homurdanmaya dönünce, panikteler! Alıcı kuşun gökyüzünden dikkatle av seçtiğini gölgesinden anlayan yerdeki gereksiz celallenenlerin kaçmak-saklanmak paniğini izliyoruz!
İş, siyâseten MHP'ye kaldı! Türk Milleti'nin refleksi kabul edilen Ülkücüleri; bir çatı altında, bir sancak altında, bir safta toplayarak harekete geçirebilecek tek yer Milliyetçi Hareket Partisi... Yasal-meşrû parti olmanın yanında, kamu vicdanında Türk Milliyetçiliğinin markalaşmış ve bilinen tek adresi MHP'nin yönetim kadrosunun; onlardan habersiz başlatılan millî dip dalgalanmasını doğru okuması, doğru görmesi şart!
Dört aydır; davet edilmeyi, yeniden teşkilatına kaydının yapılmasını, yeniden MHP propogandası yapmayı hevesle bekleyen Eskimeyen Ülkücüleri görevlendirmek MHP Genel Başkanı'nın işi! Bu işin ertelenme lüksü yok!
Bu erteleme; kurulan gönül köprüsünden geçerek Kale Kapısında bekleyenlerin yeniden dağılmalarına neden olur! Bu bir panik yaratır! Bu paniğin sonundan korkarız! Kendimizi parçalamamız, yırtınmamız bu yüzden! Yoksa kimin, nereden, kaçıncı sıradan aday olacağı Vallahi-Billahi-Tallahi umurumuzda değil! Hilâli üçleştiren milletin işini güçleştiremezsiniz!
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: