Çarşamba, Temmuz 06, 2011

ÇELİK KAPILI EVİMİZDELER!...

Çelik kapılı, 4-5 kilitli, özel alarmlı evin salonunda çocuğumuzu dövüyorlar! Sadece dövmekle yetinmeyip öl-dü-rü-yor-lar! Özel korunmalı evimizde çocuğumuzu koruyamayınca, cebimizden cüzdanımızı alıp boşaltıyor, suratımıza çarpıyorlar! "Evimizin Evi Vatan" çatırdıyor! Seyrettik! Seyrediyoruz! Bize ne oldu? Uyuştuk mu? Öldük mü? Ne oldu bize?
Ne diyeceğimi bilmiyorum! Yüksekova'da iki Mehmetçiğimiz; güpegündüz, birilerini ihtâr, halkı tehdît veya vaat tarzında katlediliyor!
Allah(c.c.) rahmet etsin, ana-babalarına, yakınlarına, millete Allah(c.c.) sabırlar versin! Elbette; "İnna lillahi ve inna ileyhi raciûn" da; Devlet'i yönetenler, iki kişiden birinin oyunu alanlar; Ordu'yu, mensuplarını koruyamaz hale sokanlar, polisi panzer içinde yakılmaya terk eden İleri Demokrasi'ciler, neredeler? "İleri Demokrasi" ile sağlanan bu 'istikrar çelik kapısı' önünde bacak bacak üstünde; "CeHaPe tükürdüğünü yalar!" diyerek seyredecekler mi?
Biz bu şehitlerden bahsedersek tahrikçi mi olacağız? Bahsediyorum, bahsedeceğim! Neyse o!...
2005 yılında iki İngiliz subayı, yerel Arap kıyafetiyle bir arabadan sivillere ateş ederken Irak polisi tarafından yakalanmış ve Basra hapishanesine koyulmuşlardı. İngiliz ordusu, derhal askerlerinin serbest bırakılmasını istemiş reddedilince de tanklarla hapishaneyi yıkarak askerlerini almıştı! Hatırladık mı? Basra nere, İngiltere nere? İngilizlerin Basra'da işi ne? Sorgulamasının yapılmasına bile izin vermediler! Çünkü İngilizler millet, çünkü İngiltere devlet ve çünkü elemanına, kadrosuna, askerine sahip çıkamayan devlet yok sayılır, devleti yok sayılan millet yok sayılır, yoktur!
Türk Milletini yok sayıyorlar! Türk Milleti'nin kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yok sayıyorlar! 30 sene önce "Bizim çocuklar"a yazdırdıkları anayasayadaki tahrîk edici-bölücü-ötekileştirici maddelerin, görevini tamamladığına kani olarak şimdi MHP'nin de yardımıyla "Farlılıkların farkındalıkla ülke yönetimi" demoktratlığı ile yeni anayasa hazırlığındalar!
Meclis'in 1/3 ü boş! Düne kadar birbirine hakaretler eden AKP ve MHP'liler, "Meclis'in saygınlığı(!)"nı korumak için birlikte yeni Anayasa yapacaklarının işâretini veriyorlar! "MHP'siz Meclis" planını bozmak için harcanan olağanüstü gayretler, boşa mı gitti?
Siyasallaşmış PKK, Diyarbakır'da grup toplantısı yapıyor! Onların "İleri Demokrasi"cilik oynadıkları yerde Mehmetçik güpegündüz katlediliyor!
İmralı'da bebek katili caniyle yazılı anlaşmalar imzalandığını, ekrandan söylüyorlar!
Güvenlik Güçlerimiz'in, askerimizin can güvenliğinin kalmadığı bir ülkede, hâlâ istikrar var!
İki gün önce; "Seni Vatan'a helâl etmiyorum! Allah'a emânet ediyorum!" diye feryâd eden Türk Kadını'nın sesi kulaklarımızda! Bu yeni şehitlerimizin ailelerinin ne diyeceğinden, Hükümet edenler korkmuyorlar mı?
TSK'nın nerdeyse tamamı, "Tutukluluğa mahkûm" olarak hapisler! Rütbelilerin tutuklanması, askerin güpegündüz katledilmesi, sokakların yakılması, PKK sıkıyönetimi sıradan olay!
Bütün bunların; 22 ülkenin sistem ve sınırı değiştirilerek kurulmak istenen Büyük Ortadoğu Projesi içinde, bir iç çatışma başlasın diye tezgâhlandığını Başbakan bilmiyor olabilir mi?
BOP Eş Başkanı Başbakan'dan umudumuzu keserek devletçilik teamülümüzden hareketle Haçlı tahrîk ve desteği ile şirretleşen Kürtçü aptallarımıza seslenelim bari!
Kürtler! Kürt kardeşler! Sizi Türk'ün öfkesinin elinden, ancak ölüm alabilir akıllı olun! 1923'lerde Haham Haim Nahum projesiyle önce bölüp sonra savaştırmak, sizi yok etmek istiyorlar! Akıllı olun! Vallahi yazık olacak! Türk Milleti'nin sabrıyla oynuyorsunuz! Şu anda İleri Demokrasicilik oynayan taşeron işbirlikçiler, ortalık karışır karışmaz kaçarlar! Sizi Türk'ün kıyamete denk öfkesi karşısında sahipsiz bırakırlar! Allah aşkına akıllı olun!
Türk Milleti, bu devleti sokakta bulmadı! Sokaktaki üç-beş veledinizin taşlarına, üç-beş Haçlı şımarığı silahlı kalleşinize terk etmez!
"Analar ağlamasın" istismarcılığı yapanların, âcilen Türk Analarını ağlatanların analarını ağlatmak gibi bir mecbûri görevleri var, hatırlatırız!
"YA İSYÂNI DURDURUN, YA MİLLET DURDURACAK."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

mahmutemin dedi ki...

Biraz önce twitter de şu mesajlaşmalar oldu:
LutfuTurkkan Lütfü Türkkan
CHP Gurubu, Yemin Krizi'ni aşmak için yeni Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in bulacağı formülü dört gözle bekliyorlar.
mahmutemin Mahmut Emin
@LutfuTurkkan Bu duruma herkesin “yemin krizi” tanımlaması ile yaklaşmanız doğru değildir.CHP tavrının yanlışlığı ne malum,belki sizden öndeler.

Bu mesaj henüz cevaplanmadı.
Anlaşılan o ki, bir şeyler oluyor.
saygılarımla