Perşembe, Temmuz 14, 2011

VATAN SAĞ OLSUN! BAŞIM SAĞ OLSUN!...

Önce 13 Türk Fidanı'nın ailelerinin, sonra benim, sonra bizim gibi düşünenlerin başımız sağ olsun!
"İleri Demokrasi" zırvalarına, "açılım"adlı ihânete, "Demokrasi amaç değil araçtır. Gereken durakta inilir." diyerek "Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Bayrak ve Tek Dil" şeklinde tarif edilerek kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni 36 etnik parçaya bölmek istediğini saklamayan; Müslüman tarifiyle "BOP Eş Başkanı" olmakla övünen siyasete üçüncü kere oy veren iki kişiden birinin değil, diğer oy vermeyen iki kişiden birinin yani bizim başımız sağ olsun!
On yıldır; kan içici vampirleri kansızlıkla besleyen açılımcıların, bölücülerin, halklara özgürlükçülerin istedikleri gün, bugündü! gelecekti geldi!
13 Kahraman Millet Evlâdı'nın Vatan bölünmesin, Millet bölünmesin, Ezan dinmesin, Bayrak inmesin diye toprağa düştüğü anda, Diyarbakır'da özerklik ilan ediliyor! Bu iş, bu kadar kolay, bu kadar ucuz muydu?
Hala görmüyor musunuz, sadece Mehmetçiklerimiz düşmüyor, sadece şehitlerimizin evlerine şivan düşmüyor, sadece devletin aslî unsuru Türk Milletinin canı yanmıyor! Vatan bölünüyor! Millet parçalanıyor! Kanlar pahasına, canlar pahasına vatanlaştırılmış "Evimizin Evi" parçalanıyor!
İş başa düştü belli Türk Milleti! Artık iş bizim!
Milletliğimizi muhafaza edemezsek; Hükümet oldukları için, iki kişiden birinin oylarını almış oldukları için kendilerini her şeyi yapmaya, Haçlı dikteleriyle istenen sipariş yasaları çıkararak devlete baş kaldıranlara taviz vermeğe, İmralı canisi ile acze düşüp pazarlık etmeye hak sahibi zanneden gayr-ı millî düşünceli adamlara kendimizi hissettiremezsek, Devletimizi muhafaza edemeyiz!
Millet kalamazsak, milletliğimizi koruyamazsak Devletimizi koruyamayız!
Devletimiz olmazsa huzûr olmaz! Devletimiz olmazsa asayiş olmaz! Devlet olmazsa ve gücünü gerektiği şekilde göstermezse eşkiyayı durduramayız! Bütün bunları başaramazsak ne bugün toprağa düşen 13 Mehmetçiğe, ne de her karışı için binlerce kere toprağa karışan Şüheda'ya rahmet okumaya bile hakkımız olmaz bizim!
Biz; evimizde sıcaktan-soğuktan şikâyet ederek rahat yaşayalım diye ıssız dağ başlarında toprağa düşen 13 Fidan'ın bizim rahatımız için can verdiklerini anlayamıyorsak; soluduğumuz hava haram! İçtiğimiz her yudum haram! Yediğimiz her lokma ekmek haramdır haram! Farkında değil misiniz?
Kucaktan kucağa dolaşarak gece alemlerinin günah çukurlarından sanatçı makamına terfi ettirilen, kargalığa-kılavuzluğa niyetli; açılımcı, ileri demokrasici, halklara özgürlükçü BOP Eş Başkanı'na yol arkadaşlığı edenlerin, gördüğümüz yerde yüzlerine tüküremezsek, Diyarbakır Dağlarında bizim için can veren Mehmetçikler, onlara ağlayan anaların feryatları-ahları rüyalarımıza girmez mi?
Perşembenin gelişi, çarşambadan belli deği miydi?
Üç kişinin iki dudağından onaylanan kişileri, seçim sandığı diye iftira edilen "Gayr-ı Resmî Noterlik"lerde tasdik ederek demokratik olduk mu zannettiniz? Bu demokrasi diye iftire edilen uygulamanın, sandığın aynıları Irak'ta da yok mu? İran'da da, Suriye'de de, Libya'da da aynı sandıklar kurulmuyor mu?
Daha dün 12 Haziran'da üç kişinin bir de İmralı canisinin iki dudağından onaylanarak sandıkta bize tasdik ettirilen 550 kişinin içinden, kaç tane Kamer genç çıkar? 550 kişinin içinde kaç tane İsa Gök var? Millet Vekili olarak seçilmiş insanın, milletten başka dinleyeceği, emir alacağı yer ve şahıs olabilir mi?
İş başa düştü 13 kere daha ciğeri yanan Türk Milleti!
İş başa düştü, AKP'ye oy vermeyen ve zâlim güçe boyun eğmeğen iki kişiden biri; bir günde 13 Çocuğu birden toprağa vermekten daha ağır bir bedel var mı ki korkalım, geri duralım?
Kalk artık! Allah aşkına davran artık!
Eğer bugün de kalkmazsak, tek teşkilatımız Devletimize baş kaldıranların başlarını ezmezsek, başlıya baş eğdirip dizliye diz çöktürmezsek yeniden gözlerimizi oymazlar mı?
Allah aşkına yeter artık kalk ayağa Türk Milleti!...
Hadi artık Devletine, bayrağına, vatanına ve gencecik fidanlarına sahip çık artık!
Bu zavallı görünümlü, bu % 6 bile olmayan azınlığa teslîm olan aymaz % 94 sen olamazsın!
Allah kahretsin! Kahroluyorum!
Selâm, dua, dua, dua...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

Halil dedi ki...

Abim, senin gibi bende kahroluyorum. Biz bu kadar mı sahipsiziz bu kadar mı aciz hale düştük... Allah Aşkına uyanalım artık. Üstümüzdeki ölü toprağını silkip atalım... Ey Türk Titre ve Kendine Dön