Cumartesi, Temmuz 16, 2011

DURMAK YOK! TEVHÎD İÇİN ÖLMEĞE DEVÂM!...

Muhalefete muhalefet edince, adımız "huysuz"a çıkıyormuş! Dostlardan uyaranlar oldu sağ olsunlar! Huysuzum evet!
Huysuzluğuma sonuna kadar, nefesim kesilene kadar devam edeceğim! Canımın yandığını inleyerek belli edersem, üç-beş kuduruk Haçlı itinin gönlünü hoş etmem mi? 13 Şehidim var diye; "Öldüm, bittim, eridim, kül oldum ammaaan!" diye inlersem, Millet yaşasın diye toprağı kanlarıyla sulayıp Vatanlaşan Şühedâmın emeğini inkâr etmiş olmam mı?
Muhalefete muhalefetin adı huysuzluksa, evet huysuzum!
Azerbaycan'dan bir kandaş yürek; "13 esger x 13 insan x 13 çocuk x 13 ana x 13 ata x 13 gardaş x 13 sevgili x 13 dost x 13 dayı x 13 xala x 13 emi x 13 bibi x 13 bacı x 13 gonşu= Ne çox öldük!..." şeklinde müthîş bir hesapla katılmış yürek yangınımıza!
Muhalefete muhalefetin adı huysuzluksa, evet huysuzum! Huysuzluk edeceğim çünkü; "13 x 13 = Ne çok !?" hayret sorusunu hisseden bir Yiğit Milletin mensûbuyum!
Canı yanan bazılarımızın, millete sitemlerine itiraz edeceğim! Can yangısıyla söylenmiş sayacağım bu kızgınlık sözlerini ve söylenmemiş sayacağım!
Hemşeriliği, komşuluğu, akrabalığı, hısımlığı, emmioğulluğunu, bibioğulluğunu, dayıoğulluğunu, halaoğulluğunu, hısımlığı, akrabalığı, kardaşlığı, yoldaşlığı unutmuş görünenlere kızgınlıkla sarfettiğimiz sözlerle 13 Şehidimizi tarifte eksik bıraktığımızın farkında olmak zorundayız!
Yine Türk Dünyası'ndan, Odlar Yurdu Azerbaycan'ndan bir Kandaşımız; "Ölülerimiz, dirilerimizden fazla utanıyorlar!" diye bir yorum yapmıştı. Ben de; "Dönebilseler utançlarından bir daha ölürler!" demişim can yangımla...
Bazı kandaşlarımız da 13 Şehidimizi Kurtuluş Savaşımızın şehitleriyle mukayese etmeye gerek duymadan, duyarsız zannettiği milletimize sitem ederken haksızlık yapıyor!
Muhteşem Türk Atatürk,
"Türk Milleti cesûrdur, Türk Milleti asîldir." diye kendisini muhteşemleştiren bir muhteşem nesilden bahsetmişti, çok doğruydu ama o nesilden kimse yok! Artık biz varız!
Şimdi bizi muhteşemleştirmek için ihtişâmla can veren Yiğitlerimizi muhteşemleştirebildiğimiz kadar milletleşecek ya da Allah korusun utançtan başımızı kaldıramayacağız!
Dünyaya rağmen, müttefik(!) diye dayatılan Haçlı ABD'ye rağmen, Haçlı AB'ye rağmen, dünya siyonizmi ve İsrail'e rağmen, içimizdeki 'Haçlı Müslümanlar'a rağmen, BOP Eş Başkanlığı ile ve "Türkiyeliyim" diye övünen bir Başbaka'na rağmen, 13 Şehidimizden sonra kendi sesinden; "Biz Türkiyeyiz!" diye nara atan en milliyetçi genel başkana rağmen, başımız dik olsun!
Bayrak inmesin, Ezan dinmesin diye "13 x 13 = Ne çok" kere Şühedâ Kervânına koşan Yiğitlerimizin hatırına; onların yakınlarının hatırına, ata-analarının, emmi-dayılarının, hala-teyzelerinin, sevgililerinin-eşlerinin, çocuklarının-yeğenlerinin,​ hısımlarının-akrabalarının​, mahallelilerinin-komşuları​nın hatırına, "13 x13= Ne çok" Şühedânın hatırına; "NE BÜYÜKSÜN TÜRK MİLLETİ, KANIN KURTARIYOR TEVHÎDİ" diye övünme hakkımız var!
Ve "13 x 13 = Ne çok" kere Şehitleşen Yiğitlerin peşinden "ölümü öldürerek ölümsüzleşmeğe" gönüllü olduğumuzu haykırarak Millete, Milliyetçiliğe, Milletçiliğe kan ve can olmak, bizim görevimiz!
Asla unutmayacağız ki; Biz varsak millet var, millet varsa biz varız! "Bir ölüp bin dirilen" milletin ahfâdı olarak 13 kere şehît olup 13. 000 kere dirileceğimizin işâretini vermek, meydanlardan gök-kubbeyi alçakların başına yıkmak, gök-kubbede çınlatacağımız; "YAŞASIN TÜRK MİLLETİ! YAŞASIN TÜRK DEVLETİ! VATAN SAĞ OLSUN!" naralarımızla, şühedâmızın ruhunu yüceltmek zorundayız!
Yarın, Pazar günü saat 14.00'te İzmir'de, Konak Saat Kulesinde olacağım! Bütün duyarlı Türk İzmir Efelerini, orada hissedeceğim! Ya da gelen gelmeyen herkese Türkçe vakûr Türklüğümle, "13 x 13 = Ne çok!" sayılı Şühedâmla övüncümü göstermek için Konak'ta olacağım!
Gelenlerle övünecek, gelmeyenlere küsmeğe tenezzül bile etmeyeceğim vesselâm...
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ.
Selâm, şühedâya dua, dua, dua...

Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: