Pazartesi, Temmuz 04, 2011

GADAMIZI ALSIN "İLERİ DEMOKRASİ"!...

1923'te Lozan Görüşmeleri'nde İsmet İnönü'ye müşavirlik yapan Haham Haim Nahum, İngiltere Başbakanı Churchill'le ve Fransa Cumhurbaşkanı Clemenceao ile görüştüğünde; "Buraya Türkiye’nin üyesi olarak geldiysem de ben asıl İsrail’in Mürşitler Meclisi'nin temsilcisi olarak geldim size onların kararını bildiriyorum. Bunu biz hahamlar meclisinde kullandık ve size tebliğ etmek için sonucu getiriyorum. Diyorum ki Türkiye varken biz rahat edemeyiz. Türkiye'yi ortadan kaldırmak harple mümkün değildir. Türkiye'yi harp ile İsrail’in emrine sokmamız mümkün değil. O halde 7 maddelik bir ilaç, bir reçete uygulayacağız:
* Türkleri aç bırakacağız bir;
* İşsiz bırakacağız iki;
* Borçlandıracağız üç;
* Dîninden uzaklaştıracağız dört;
* Böleceğiz beş;
* Böldüklerimizi birbiriyle çarpıştıracağız altı;
* Yumuşak lokma yapıp İsrail'e vilâyet yapacağız yedi..." dediği tarihin kayıtlarında ve biliyoruz! Haham Nahum, bunları söylerken daha İsrail yok! 25 yıl sonra, 1948'de kurulacak!
2000'li yılların ilk başlarında, ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'in; "Türkiye'de dahil 22 ülkenin sınırları değişecek." dediğini de biliyoruz! Ama BOP Eş Başkanı bir Başbakanımızın olması, şansımız! Sâyesinde şükr'olsun "İleri Demokrasi"ye kavuştuk!
Siyâsette kaset, ticarette şantaj, sporda şike, Meclis'te boykot, basında tehdît, özel hayatta korku; gadanı alayım İleri Demokrasi!
Üretim sıfır, tüketim sınırsız; batık kredi kartı sayısız, icra dosyalarısokaklara taşkın, namuslu vatandaş şaşkın; gadanı alayım İleri Demokrasi!
Bölücü terörist "bağımsızlık savaşçısı gerilla", PKK'nın siyasallaşmıları "Yemin bizi bağlamaz." dedikten sonra Meclisi boykotta, Diyarbakır'da Grup Toplantısı yapıyorlar! Sınırlar yolgeçen hanı! "Komşularla sıfır sorun" adlı müthîş hariciyemizle birkaç ay önceki kankamız Suriye ile açtığımız sınırlar hâlâ açık! NATO ile birlikte kankamıza "demokrasi bombaları" yağdırma hazırlığındayız! Bir başka "sıfır sorun"lu komşu İran; "Suriye saldırısına ev sahipliği ederseniz Türkiye'yi vururuz!" diye tehdît ediyor! Hangi cebimizde kimin eli var bilmeyecek kadar sorunsuzuz; gadanı alayım İleri Demokrasi!
Namus-şeref kavramlarını kamusta bile okumayanlar, Gâzi Meclis'te; namus ve şeref üzerine and içiyorlar! Meclis'in 1/3'ü boş! Anamuhalefet, yemin etmediği Meclis'i ve Meclis'in yaptığı yasaları, batık komşumuz Yunanistan'a şikâyet ediyor!
Anayasa yok, değişecek! Yasalar güçten yoksun, değişecek! Silahlı terörist, eli-kolu yasalarla bağlı ordumuz ve Güvenlik Güçlerimiz karşısında tarifsiz şımarık! Ülkenin bir bölgesi ve büyük şehir sokaklarında PKK sıkıyönetimi var! 1/3'ü boş olan Meclis çalışmaya başladı! Bütçe açığımız rekordayken büyüme rekorları da kırabiliyoruz! Sekiz Mehmetçiği şehit eden kalleş PKK'lı milletvekili ünvanlı bir bölücü tarafından kahraman ilan ediliyor! Şehit Mehmetçik, artık vatana helâl edilmeyip Allah'a emanet ediliyor! Öööf! Gadanı alayım İleri Demokrasi!
20 yıldır işsizim! 20 yıldır işsizliğimi belgeleyemediğim için Eşim üzerinden bile sosyal haklardan istifâde edemiyorum. Allah(c.c.)'tan sigortalıyım! 20 yıldır ilk defa -yıldırma/korkutma amaçlı gözaltına alındığımda- polis nezâretinde sağlık kontrolü yaptırabildim!
Hür aklımın, hürriyetini verdiği vicdânımla aklım kesti keseli; "Demokrat değilim!" diye açıklamışım şükr'olsun! Gadamızı alasın İleri Demokrasi!
"BİRİLERİNİN GELİP KURTARMASINI BEKLEMEK, KÖLE ZİHNİYETİDİR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

mahmutemin dedi ki...

Sadece alkışlıyorum.Özellikle "Demokrat Değilim" tanımınızı.Şimdi artık, küresel liberal (muhafazakarı da eklemeliyiz) canilerin oyun ve ölüm alanından ibaret olan demokrasi yerine, yeni bir sistem, yeni bir nizamat koymalıyız.Çalışacağız ve bulacağız.Hepsi bu kadar.Bende demokrat değilim.Demokrasiye inanmıyorum.Mutlak surette cihan devletinin kurulması için TEK Devletinin nizamı hakkında görüş,eleştiri,plan..geliştirilmelidir.
Saygılarıyla