Cuma, Temmuz 15, 2011

DUÂ VE BED-DUÂLAR...

Küfretmeyi düşünmek bile suç ama dâ ve bedduânın yasalara göre suçu yokmuş! Ben de duâ ve bedduâ hakkımı kullanacağım! İsteyen her bedduâmın yerine istediği sözü montajlayarak seslice okuyabilir!
21.yy. Maltası Silivri, ağzına kadar general ve Paşa dolu!
Tamamını; Mevcut Hükümeti yıkmayı düşünmekle suçlayan; "İleri Demokrasi"nin verdiği demokratik haklarla teknik dinleme ve teknik röntgencilikle suç unsuru delilleri 3 yıldan fazladır oluşturamayan, âdil demokratik mahkemeler tutuklamış!
Hele bir -general değil- Paşa var ki; Atatürk ve Cumhuriyet Kazanımlarına sadâkatinden dolayı; saati bildirilmiş ve başlatılmış resmi bir programa geç kalan Başbakan geldiğinde ayağa kalkmadığı için Tutukluluğa Mahkûm!
21.yy. Maltası, ağzına kadar gazeteciyle, yayınlanmamış kitap yazarıyla dolu!
Tamamı; Mevcût Hükümet'i demokratik olmayan yollarla yıkmayı düşünmek ve düşüncelerini delil olmasın diye yazmamak ama telefonla konuşmak suçuyla; arkadaşla- eş-dostlarıyla hükümet aleyhinde sözlerinin teknik takipe takılması suçlamasıyla "Tutukluluğa mahkûm"lar!
Yani "İleri Demokrasi" denilen bu Allah'ın belâsı şey, nasıl bir şeyse; hükümeti değiştirmeyi düşünmek suç! Ama elde silah, saldırarak 13 Mehmetçiği birden şehit ederek, sokak ortasında ve günortasında Devletin-Milletin güvenliği ile görevli askerleri katlederek, Başkent Ankara'da 75 metre kablo döşeyip askeri servisin geçişinde patlatarak, İmralı'da ömür boyu ağırlaştırılmış hapse mahkûmluğa rağmen Devleti temsîlen Hükümeti tehdît ederek; sokakları polise dar ederek, molotofla panzerlerde diri diri yakmaya çalışarak, genç kızları otobüste yakarak, dersaneleri-park bahçeleri bombalayarak, istediğini zorla yaptırmak, "İleri Demokrasi"nin tanıdığı hak ve serbest!
Hür Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin "diktatör"lükle suçlanan Kurucusu'nun, kendine her yetkiyi alma şansı varken yönetimi millete devretmesinden faydalanan "İleri Demokrat" ların, Vekil seçilip Diyarbakır'da, Devlete isyân etmeleri, "Özerklik" ilan etmeleri, serbest!
Sizin de, İleri Demokrasinizin de, Açılımınızın da Allah müstehâkını versin!
13 Kınalı Kuzu'nun şehâdet haberi duyulmasına rağmen, televizyon yayın akışını bozmadan saz çalıp türkü söyleyen CEM tv yöneticileri ve benzeri kalpleri kaşarlaşmış demokratlar, Allah belânızı versin!
Sayıları bilinmeyen, yandaşlık-yağcılık ve İleri Demokrasicilikte yarışan, bu yüzden de Diyarbakır'da ilan edilen "Özerkliği" atlayarak üzerini örtmeye, unutturmaya çalışan televizyoncular, Allah hepinizin lâyıkını versin!
Üç Büyük İstanbul Kulübü'nün yapmış olduğu söylenen "Şike" haberleri ile; Diyarbakır'daki isyânı, 13 Kınalı Kuzu'nun katlini karambole getirerek örtmeye çalışan haberciler, gazeteciler, İleri Demokrasiciler; Türk'üm diyemeyen "Türkiyeli" topçuların topu, Allah top'unuzun lâyıkını versin!
Vatan'ın bölünmesine, sistemin "İleri Demokrat Teröristler"ce çökertilmesine, Cumhuriyet'in açıkça sorgulanmasına; Atatürk'ün, dinci-işbirlikçi-diyalogcu-dindışı Allah ile aldatanlar tarafından linç edilerek 73 sene sonra yeniden öldürülmesine seyirci olan; silahlı-silahsız, milliyetçi-ümmetçi, sağcı-solcu, eski devrimci-eski ülkücü sıfatıyla "BOP Eş Başkanı"na oy vererek "İleri Demokrasi"ciliklerini ispatlayan yalakalar Allah ....
Hâlâ yapılanları "istikrarı bozmak için" diye yorumlayan Devlet-Millet-Vatan-Bayrak hainleri Dolma kalemler; Allah, top'unuzun belâsını versin!
Böyle ABD ve AB adlı Haçlı Müttefiklerimizin işgâlindeki bir ülkede, evde oturmayı hürriyet zanneden kafaları teslim esirlerden olmaktansa; cezaevlerinde bedeni prangalı beyni hür tutukluluğa mahkûmlardan olmak tercîhimdir-hevesimdir!
Sokak ortasında güpegündüz katledilen Mehmetçiğimden, güpegündüz yolu kesilerek dağa kaldırılan askerimden, karısı balkonda çamaşır asarken katledilen güvenlikçimden, 13'ü birden katledilen özel yetiştirilmiş Mehmetçiğimden ve bütün bunları seyreden İleri Demokrasi'cilerden utanıyorum, tiksiniyoruuum! Allah müstehâklarını versin!
Allah kahretsin! Kahroluyoruuuum!
Selâm, şühedama dua, dua, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: