Pazar, Şubat 19, 2012

KENDİ BACAKLARINI ISIRANLAR!

Gençliğimde bir kurt-köpeğim vardı. Çok güzel, akıllı bir hayvandı. Dişiydi. Arkadaşlarım "asena" falan demek istemiş ama ben, o adlara asla kıyamadığım için dişi olmasına rağmen Tarkan filmlerine atfen "Kurtbey" demiştim dişi kurt-köpeğime!...
Her akşam, -dişi- Kurtbeyimi gezintiye çıkarırdım. Ben de, o da bu gezintileri çok severdik. Mahallemizde irili, ufaklı bir sürü köpek vardı. Mahallemiz diyorum, Erzurum'daydım ve Erzurum'da mahalle vardı, mahallelilik vardı. İtin hatırı yoktu ama sahibinin hatırı çoktu!
Bir gün Kurtbeyimle geziniyorken mahalle bakkalımız Mehrali Ağabey'in zağarı, Kurtbeye ürüyerek saldırmaya niyetlendi! Kurtbey şöylesine bir baktı sadece zağara! Zağar, Kurtbeye gücünün yetmeyeceğini anlamış olmalı ki ürümeye benzemeyen gürültüsünü iyice artırarak kendi arka bacağını kemirmeye başladı!
Ben de, gürültüye çıkan Mehrali Ağabey de, sokaktan geçenler de bu hale çok gülmüştük! Yıllarca güldük ve hâlâ güleriz!
Bir şey söylemeğe çalışıyorum! Devlet kurumları arasında, cemaatçi kadrolarla "gömlek değişen" Millî Görüşçü kadroların kudret gösterisi çekişmeleri var! Israrla tekrarlayacağım: MİT'i ağız edip içiren "Haçlı Müslüman" sâki, Devletin beyni Başbakan'ı sarhoş etti! Kafa sarhoş olunca beden yani Devlet, yalpalamaya başladı! Biliyoruz ki -Allah korusun- Devlet düşerse millet yaralanır!
Yine biliyoruz ki onlarca yıldır; dinciler-dinsizler, demokratik solcular-solcu demokratlar, liberaller-komunistler, ateistler-kemalistler, laikler-monarşistler el birliği, dil birliği ile millet bütünlüğünü bozmaya niyetliydiler! Halklar diyorlardı! Hakların eşitliği diyorlardı, haklara özgürlük diyorlardı ve sonunda PKK adıyla Millet'e kurşun sıkmayı, sıktırmayı başardılar!
Kim, hangi ilmi teoriden, teoremden bahsederek derse desin, fikr-i sâbitimdir ki her kim, bu ayrıştırmacı söyleme katılarak; başlının baş eğdirildiği, dizlinin diz çöktürüldüğü ve devlet erki kontrolünde tekleştirilmiş Türk Milleti'ne, etnik kimlik belli etmek için "Türk Halkı" dediyse, diyorsa Türk Milleti'ne, Türk Milliyetçiliğine zarar veriyor!
Bir şey söylemeğe, bir yerlere gönderme yapmaya çalışıyorum!
Asker adındaki NATO vesâyetini kaldırarak BM, AB ve ABD vesâyetini, sivil adla Pensilvanya mûkimi Gülen A.Ş, vesâyetiyle kamufle eden Erdoğan ve AKP'yle mücadeleye cesaret edemeyenler, -dişi- Kurtbeyime saldıran ama kendi bacağını kemiren Mihrali Ağabey'in zağarına benziyorlar!
Miras pay eden büyük misâli "Bizim çocuklar" sıfatlı "Netekim" ve avânesinden vazgeçen ABD, BOP Eş Başkanı diye görevlendirdiği bir başka adamı vasıtasıyla onları cezalandırırken mirastan pay sahibi düşündüklerini de senaryo dışı bırakmamış!
Milliyetçi cenahtan birileri, "Darbeyi alkışlayan bir halk vardı! Halkı kim yargılayacak?" gibi akıldışı bir sorgulama yapıyorlar!
Hatırlarız ki o zâlim darbeyi, -halk değil- Milletin % 92'si alkışlamıştı! Eğer o anayasaya "Hayır" diyen % 8'e millet deyip, kalan çoğunluğa halk diyorlarsa Mihrali Ağabey'in zağarının yaptığından başka yapacakları yok!
Ve mutlaka bilmeliler ki Netekim Anayasası'na % 92 evet diyen milletin içinden % 10'dan fazlası, bütün Çilekeş Ülkücülere kapılarını kapatan MHP'nin mevcût Genel Başkanına oy verdiler! Böyle devam ederse verecekler de!
Baylar! Milletle dövüşülmez! Oy vermedi diye millete sövülmez! Hayatımda hiç demokrat olmadım ama demokrasilerde oy vermeyen değil, oy alamayan sorgulanır diye biliyorum!
Önünde diz çöktüğünüz için size hâlâ büyük görünenlere, gücünüzün yetmeyeceğini anlayınca arka bacağınızı kemirerek komikleşmeyin!
Aklı kesen hiçbir siyâsetçi, az oy veren milletle kavga etmez! Hele o millete -küçümsemek için- asla "halk" demez! Başınıza Türk Milleti kadar taş düşsün inşallah!
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: