Salı, Şubat 28, 2012

ARTİN'LE BEN DE YANDIM; HIRANT'LA BEN DE VURULDUM!

Bu acemilerle kaş yapılmaz!
Eline kaş yapmak için cımbız alması gerekirken şiş alanlar, kaş yapabilir mi? Bunlar, kaş yapayım derken şişle göz çıkarırlar ancak!
Beyler; "Ben Türk'üm." demekle; "Ne mutlu Türk'üm diyene." farklı şeylerdir! Türkçeyi düzgün kullanamayanlar elbette Türkçe söyleneni de doğru anlamazlar!
26 Şubat'ta Türk Dünyasınıun nabzı Taksim'de attı!
O mahşerî Türk kalabalığına; "Karabağ" yerine "karadağ" diyenler, Hocalı Katliamının "Yıldönümünü kutlayan(!)"lar ne kadar yabancı idiyse; "Hepiniz ermenisiniz, hepiniz piçsiniz" pankartını taşıyanlar da o kadar yabancıydılar!
Gerçekten çok merak ederim: Hangi Türk, Ermenilerle hesaplaşma günü geldiğinde Ermeni çocuklarını katleder? Hangi Türk hamile Ermeni kadınların karınlarını yarıp bebeğini çıkararak cinsiyeti üzerinde bahse tutuşur! Hangi Türk, ak saçlı anneanne ile 4 yaşındaki kız çocuğunu kafalarına kurşun sıkarak öldürebilir?
Yapmaz değil mi? Hiç bir Türk böylesine alçakça, sadistçe, Kazıklı Voyvoda'ca şerefsizlikler yapmaz değil mi?
O halde; "Hepiniz ermenisiniz, hepiniz piçsiniz!" ne demek?
Toprağı bol olsun Hırant, Avrupa'daki Ermeni Diyasporası'na ve Ermeni Lobicilere cevabını Malatya'da; "Avrupalılar bana gelip sorduklarında 'Ya size ne?' diyorum. Bizim iyiliğimizden kötülüğümüzden size ne? diyorum!"diye anlatmıştı! Ben de; "BEN DE VURULDUM!..." diye yazı yazmıştım Hırant için!
Hırant'a bir daha rahmet diliyorum! Ailesine bir daha sabır ve başsağlığı diliyorum ama Hırant'ı önce katledip sonra cenazesinden istifâde etmek isteyen leş kargalarına o gün de, bugün de lanet ettim, yarın da edeceğim!
Bir şeyi anlamam mümkün değil Hocalı Soykırımı ile bizim Ermenimiz Hırat'ın ve ailesinin hatta, bizim Ermenilerimizin ne alâkası var?
Asalayı protesto etmek için; "Ermeni soykırımı yoktur!" diyerek Atatürk'ün heykeli önünde kendini yakan Ermenimiz Rahmetli Artin PENİK'le, Sarkisyan ve cinayet şebekelerinin ne alâkası var?
Sarkisyan piçtir, piçten de ötedir deseniz kim itiraz eder? Sarkisyan'la birlikte maç izleyenleri, Azerbaycan bayraklarını Sarkisyan'ın gönlü hoş olsun diye çöpe attıran ve 26 Şubat'ta gelip kürsü işgâl edeni protesto etseniz kim ne derdi ve kim ne dedi?
Bugün twitter'dan Başbakan da; "Biz Hocalı Katliamı'nı unutmayacağız, unutturmayacağız. Orada katledilen kardeşlerimizin,masumların yasını tutmaya devam edeceğiz." diye yazdı! Anında cevâben itirazımı yaptım!
Gülsek mi, ağlasak mı? Rus ordularının desteğinde soykırıma uğrayan Hocalılılar zaten yas tutuyorlar! Bizden beklenen yas tutmamız mı, yoksa Kandaşlarımızın vahşice kanını akıtanlardan hesap sormamız mı?
Filistin için, şimdi Suriye'deki Humus ve Hama'da olduğu söylenenler için gösterdiğiniz duyarlılığı, hem Azerbaycan hem de Anadolu Türklerinin bekleme hakkı yok mu? "Ben yanarım kuzuma, kuzum yanar kuzusuna" deyip ağlamanızın kime ne faydası var?
Bu sözlerin samîmiyetine kim inanır? Daha dün Başbakan; "Her türlü milliyetçiliğe karşıyız!" diyordu, 26 Şubat'ta kürsü işgâl eden İçişleri Bakanı Türk milliyetçiliği yaptı! Hangisinin dediği doğru ve geçerli? Biliyoruz ki 'dokunmanın ibadetten sayıldığı' BOP Eş Başkanı, Dünya Lideri, Başbakan'ın sözünün üstüne söz olmaz!
O zaman nebbaşlığa ne gerek var?
Hatırlatmak için bir daha haykırarak derim ki: Rahmetli Artin PENİK'le ben de yanmıştım ve toprağı bol olsun Hırant DİNK'le ben de vuruldum! Onları ve azîz hatıralarını inciteni en galiz küfürlerle incitirim vesselâm...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: