Pazar, Ekim 21, 2012

DEVLET BAHÇELİ'SİZ ASLA!...

"Desem dile düşürürler/ Demem adını adını!" sakınmasıyla olmasa da; "Şu sıralar çatlar dağılırsa kaos olur." beyânından beri adını dilim ve kalemimle anmadığım Devlet Bahçeli'nin adını, dillere düşürmek kararına vardım!
Bir daha döndüm işte!
Genel başkan adaylarından birini; "Fikirde öze dönüş, yönetimde değişiklik" dedi diye ve geçmişte "üç kere 11-0" olmak kaydıyla Yüce Divan'da aklanarak; "Ülkücü hareketi de akladı" diye Bilge Lider tarafından Mecliste gıyabında ayakta alkışlattırılan bir MHP'li Bakan olduğu için yıllardır seviyordum!  
Bir diğerini;"Aydan da bakılsa ülkücülüğüm belli olur." demişti diye yıllardır sevmiştim! Yanlış yapıyormuşum!
Doğrusu ve kurnazlık gereği, yarım bardak suya bakarken bardağın dolu tarafını, "Yarısı boş!" diyen eyyâmcı muhalefet kolaycılığına tercih etmek lazımmış!
Siyâsette; kandıramayanın, seçimdeki vaatleriyle oyunu aldığı kişilere seçimden sonra; "Vermeseydin! Kafana silah mı dayadık?" demeyenin başarı şansı olmadığına göre; aklın ve ülkücü vicdânın yolu, kurnaz başarılıya teslîm olmak değil mi?
Hem her seçimde; "Ölümüne MHP" deyip oy verip oy toplayacaksın, hem de her seçimden sonra; "Keşke vermeseydim! Ellerim kırılsaydı!" diye dövüneceksin! Var mı böye bir ferâsetsizlik?
Döndüm kardeşim! Sevdiklerime sevdiğimi söylemekten vazgeçerek susmayı tercih etmeden, sözümden döndüm! 
Atatürkçülük ve Kemalizm zorlamalarıyla Muhteşem Türk Atatürk'ün linç edilmesine zemîn hazırlayan, jübileleri yakın transfer rekortmeni "Paşa oğlu paşa!" bir dolma kalem; "Devlet Bahçeli hangi partili?" diye sorsa da; düne kadar, "Yavru Muhalefet" diyen BOP Eş Başkanı+Medeniyetler Arası İttifak Eş Başkanı'nın, Yerel Seçimlerin öne alınması oylamasında ihtiyâcı olduğu için; "MeHaPe" diyerek kıvırdığı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiği için, ben de; "Devlet Bahçeli'siz asla!" diyeceğim 4 Kasım akşamına kadar!...
Aslında laf aramızda, 6 Kasım'da Barakların Hüseyin'in yeniden kazanması için okyanus ötesiyle çok meşgûl olacağım ve Pensilvanya ile barışıp Barak'a destek yollarını deneyeceğim!
Sosyal Medya'da sağırların duyduğu; "Türk Milleti! Sensiz asla!" sloganını duymadım mı sanıyorsunuz?
"Dağda ölen teröristlere ağlamayana insan denmez!" diyen hümanistleri görevlendiren, "İleri Demokrasi'ye EVET, sınırsız demokrasiye HAYIR" diyen; Dünya Lideri, Dokunmanın ibâdetten sayıldığı, peşinden uçuruma atlamanın töre olduğunu söyleyecek kadar Kürşat'ları kendine râm edebilmiş bir Başbakan'a, "Millî mes'elelerde destek" ferâseti gösteren; en akıllı, en bilge, oturduğu yerden aklıyla yöneten, en sâkin, Ülkücüleri sokaktan toplamayı başarmış 'Erinç Evi' imâlatçısı bir Genel Başkan varken, sevdiklerimi mi destekleyecektim?
Açıklıyorum: Üye ve delege olamadığım MHP'nin Genel Başkanlık seçimlerinde oyum, Bilge Lider Devlet Bahçeli'yedir!
İki ölüden bir diri çıkmayacağını bilemeyen, hâlâ; "Aydan da bakılsa ülkücülüğüm belli olur!" diyenleri; "Bozkurtlar! Günü geldiğinde partiye sahip çıkın!" diyen Alparslan Türkeş'in, on beş yıldır öldüğünün farkında olamayan; "Fikirde öze dönüş" diyerek Bilge Lider'in teşkilatlardan kovduğu, ötelediği, sildiği kişilerin peşinden koşan birilerine mi destek verecektim?
Bu akıl denen olgu, BOP Eş Başkanı ve Milli meselelerde alacağı kararlara desteğini esirgemeyen Bilge Lider'e arka çıkanlarda mı var sadece? Akıllının, bilgenin peşinden gitmek, ülkücülük ve akıl gereği ise, ben niye gitmeyeyim?
Evet! "İleri Demokrasiye EVET, sınırsız demokrasiye HAYIR" diyen BOP Eş Başkanı'na desteğe devam eden ve parti içinde; "Farklılıkların farkındalığı"nı başarıyla uygulayan, partilerin ibrâları demek olan Kongre'de, kendine muhaliflere hayat hakkı tanımayan, Bilge Lider Devlet Bahçeli'den yanayım!
Suyu görünce teyemmüm bozulacağına göre; Kongre denilen yasal süreçte Mevcût Genel Başkan dururken, muhalefet eden diğer Adaylara destek vermek gibi bir akılsızlığı yapar mıyım? Akılsızdan ülkücü mü olurmuş?
Farklılıkların farkındalıkla, Çiçek Bahçesi bütünleyiciliği ve Sosyal Dayanışmanın Siyasal İz Düşümü ile; "İleri demokrasiye EVET, sınırsız demokrasiye HAYIR" buyuran BOP Eş Başkanı'na destekte kararlı olan, Bilge Lider Devlet Bahçeli'siz ve "Türk Milleti, sensiz asla!" "Başlamışım böyle gazeteye! Nasılsa 25 kuruş AMK!" Vesselâm...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: