Salı, Ekim 16, 2012

SÖZ DİNLEMEYENİN, SÖZÜ DİNLENMEZ!

Beyler! Vallahi artık can sıkıyorsunuz! Artık millî vicdânı incitiyorsunuz!
Siyâsetten ve hiç bir beşerden hiç bir beklentisi olmayan, ömrünü millî sevdâlarına hasretmiş bir Türk olarak, mütedeyyin Müslüman bir Türk Milliyetçisi ve sağ duyulu bir Türk Milletçisi olarak -sadece Allah rızâsı için- size seslenmek durumundayım!
Beyler! Sistem çökertildi! Türk Milliyetçiliği temeli üzerine kurulmuş Devlet, can çekişiyor! Bölücü haçlı taşeronu alçaklar, bir bölgemizde resmen fink atıyorlar!
Beyler! Devletimizin kurucusu Atatürk'e, Bayrağımıza, Türk kimliğimize, İstiklâl Marşımız'a karşı yapılan saygısızlıkları görmüyor musunuz?
Beyler! Bu dokunulmazlık denilen ve her kullandıklarında Türk Milletini inciten ayrıcalık, sadece bölücü Haçlı taşeronlarına mı tanınmış? Yoksa isteyen, istediği zaman MHP millet vekillerine dokunabiliyor mu? Engin ALAN'ın 21.yy. Maltası'na sürgün edilişinden bu kadar mı korktunuz?
ABD Dışişleri Bakanı Condolezza Rice'in; "Büyük Ortadoğu Projesi, içinde Türkiye'nin de bulunduğu 22 ülkenin sınırlarının değiştirilmesidir." diye defalarca açıklamalarına rağmen, BOP Eş Başkanlığı ile övünen biri vasıtasıyla ve Haçlı ile birlikte Müslümanlara karşı savaşa sürükleniyoruz! Ona destek verirken ne yaptığınızın farkında değil misiniz?
Dokunulmazlığınızı kullanarak bu dokunulmazlara, neden dokunmuyorsunuz? Yoksa Gâzi Meclis'in rengini tamamlamak için tokalaşmaları dokunmaktan mı sayıyorsunuz?
İl Kongrelerini stadyumlarda, genel kongresini bir kaç gün önce Ankara'da yaparak tamamlayan Recep tayyip Erdoğan ve ekibi, programlarını uygulamaya başladılar!
İki hafta sonra yapılacak olan MHP Kongresi ile ilgilenmiyorlar, zannediyorsunuz değil mi?
MHP Genel Merkezi; Mevcût Genel Başkan'ın, on yıl sonra kurtarıcı olarak çağırdığı Büyük Reis Şefkat Çetin ve artık alışılan Danışman ünvanlı kalemle, ülkücülere saldırmaya, ötelemeye, tehdîtlere ve camiayı kutuplaştırmaya devâm ederken; TBMM'de de Araştırma Komisyonu güya 12 Eylül'ü sorguluyorken Alparslan Türkeş ve MHP'yi sorguluyor, görmüyor musunuz?
Suçlunun suçu fâş edildiğinde yapacağı ilk iş, şirretleşerek inkâr etmektir! Balgat Cenâhı'nın yaptığı da resmen bu galiba!
Beyler! Adında "millî" sıfatını taşıyan üç kurumdan biri olan MİT'de görev almak asla utanılacak, yüzkarası bir hâl değildir! O kurumda bi-hakkın görev yapan Millî Kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ederek hatırlatırım! 
Başbuğ Alparslan Türkeş hakkında yazılan kitapları, yapılan belgeselleri inceleyen herkes, Selim Kaptanoğlu'nun Mevki Hastanesi dönemindeki sâdıkane ve cesûr varlığını görürler! Şimdi menfaatinize ters düştüğü için inkâr etmekle Selim Kaptanoğlu ve o dönemin sâdık dâvâ adamlarına mı, yoksa kendinize mi zarar verdiğinizin farkında değil misiniz?
Sizin, size vereceğiniz zarardan, memnûn olmak gerek ama MHP'den başka MHP'nin olmaması ve; "Ben MHP'yim, onlar MHP'li" tavrımız, buna engel! MHP'yi, Milliyetçi Hareketi, Ülkücü Hareketi yani kendimizi size rağmen korumak, her ülkücünün millî görevidir!...
Beyler! Panik insana hatalar yaptırır!
Genel Başkan Adayı Müsâvat DERVİŞOĞLU'nun; " 'Bununla olmuyor' dediğinizi çizin! 'Bunlarla olmaz' dediklerinizi de çizin! Geri kalanın olacak olduğunu görürsünüz." tavsiyesinin ve bu tavsiyeden nasibinize düşenin farkında mısınız?
Yakın geçmişte defalarca, günü geldiğinde Mevcût Genel Başkan'ı tenkit ederken ondan iyi olduğuna inanacağımız bir Ülküdaşımızın olması gerektiğini söylemiştim! Şimdi birden fazla mukayese hakkı tanıyan Ülküdaşımız meydanlardalar şükürler olsun! Bu hal ile iftihâr etmeyip rahatsız olanın, ürkenin, korkanın samîmiyeti, sorgulanmaz mı?
Beyler! Söz dinlemeyenin, sözü dinlenmez!
Siz ve herkes bilmeli ki; Ülkücüler, yeni bir Başbuğ aramıyorlar! Yeni bir lider de aramıyorlar! Türk Milliyetçiliğinin Son Başbuğu ve Tek Lideri Türkeş'in manevî huzûrunda; Kervâna kılavuzluk edecek bir Bozkurt arıyorlar!
Meşrû zaman ve zemînde, o Bozkurtlar da sahadalar farkında mısınız? Yoksa korkunuz, Bozkurtları fark etmenizden mi kaynaklı? 
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: