Pazartesi, Ekim 01, 2012

AKP KONGREDE DÜŞÜK YAPTI!...

Doktor, veteriner ve çiftçiler bilirler; insan düşük yapar, hayvanlar yavru atarlar. İleri Demokrasi, yavru attı ma'lesef! Sizi gidi "şeyini şey ettiğimin şeyleri" sizi!...
Ben bu kongreden dolayı, Haçlı diktesi ve geceyarıları yasalarına göre suç işlemezsem ve bu tepkimden dolayı madalya olarak taşıyacağım cezayı almazsam ve bu cezâyı madalya olarak taşıyamazsam; millî vicdânı beklemeden kendi kendimi cezalandırır ve ömür boyu affetmem!
Milletlerarası illegalite i'lan edildi, seyrettik! Sadece seyretmekle de yetinmeyip vatandaşın (dikkatinizi çekerim Milletin değil)  % 50'sini temsîlen yalakalarca, işbirlikçilerce alkışlattık!
Bire; "şeyini şey ettiğimin şeyleri" siziii!...
Daha dün "Postal yalayıcı" dedikleri, bir astsubayımızla görüşmek için saatlerce sünepece bekleyen, şimdi Devlet Töreni ile devlet adamı sıfatı verilen; "Türkiye'ye tek Kürt kedisini bile teslîm etmem!" diye kanlı katil PKK'lılara sahiplik eden, "siyaset fahişesi", AKP Kongresine davetli ve konuşmacı!
Dünün "postal yalayıcı" yalaka, siyâset fahişesi, astsubayımızla, kaymakamımızla Kürtçe mi konuşuyordu ki bugün AKP Kongresinde kürtçe konuşup tercümanına tercüme ettirdiniz!
Gidinin; "şeyin şey ettiğimin şeyleri" sizi!...
Irak'ın idama mahkûm ettiği, İnterpol'ün yakalanması için kırmızı bülten yayımladığı bir firâri de AKP Kongresine davetli!...
Ey vaaah sana, uluslararası yasadışılığın meşrûlaştırılarak bir suçlu cennetine dönüşmüş Şühedâ emâneti memleketim, vaaah sana!...
Bu nasıl bir iştir? Bu Türk Devleti ve Türk Milletine nasıl bir kafa tutuştur?
BOP Eş Başkanlığını kanıksadığımız ve bugün "Medeniyetler arası İttifakın Eş Başkanı" olduğunu da kendileri söyleyince öğrendiğimiz, Dünya Lideri Başbakan; ABD'nin bir milyondan fazla sivili katlederek, yüz binlerce kadınına kızına tecâvüz ederek demokrasi getirdiği ve yönetime atadığı Iraklı kişilerin, idama mahkûm ettiği bir firâriyi, kongresine davet ediyor!
Bir de Hamas Lideri Halid Meşal'i davetini de gözönüne alırsak; Dünya Lideri, Bop Eş Başkanı ve Medeniyetler arası İttifakın da Eş Başkanı, Başbakanımız, ABD'ye kafa mı tutuyor? Barakların Hüseyin Obama'sına da; "One minute!" diyor da biz mi anlamıyoruz!
Hay "şeyini şey ettiğimin şeyi" aklım hay!...
Artık tevilsiz olarak anladım ki; otuz yıldır olmadık senaryo ve oyunlarla tahrîk edilen Kürtler, Türklere saldırmayınca; buna karşılık PKK'nın ve siyasallaştırılmış uzantılarının bütün tahrîklerine rağmen Türkler, hiç bir Kürt komşusuna surat asmayınca; Türk Milletini tahrik işini, bizzat AKP üstlendi!
Bre şeyini şey ettiğimin şeyleri; oraya kaçan PKK'lı katilleri istediğimizde; "Türkiye'ye tek Kürt kedisi bile teslîm etmem!" diye kafa tutan siyâset fahişesinin hangi işbirliğinden dolayı, ülkemize davet edip kürsüye çıkarıyorsunuz? 
"Dere ıs'sız kalınca tilki beylik i'lân eder"miş tamam da siz kongrenizi Türkiye'nin Başkentinde yapmıyor musunuz? Belki; "İtle dalaşmaktansa çalıyı dolaşma"yı tercîh edip derelerin ıs'sız görülmesine itiraz etmeyen Türk Milleti'nin Başkentini de sahipsiz mi zannettiniz?
Haddinizi aştınız, farkında mısınız?
Sizin önemli hatip ve kurmaylarınızdan biri olan Bülent Arınç'tan öğrendiğimiz ve o kime karşı, hangi anlamda kullanmış idiyse aynı anlam ile size iâde etmekten keyif aldığım; şeyini şey ettiğimin şeyleri sizi!
-Nefsimden kötüsü yok- Türk Milliyetçisinin en kötüsünün gadasını alayım! Dünün, kendi deyimleriyle "postal yalayıcı" sı, siyâset kahpesinin davet edildiğini öğrenince AKP Kongresi'ne katılacak heyeti göndermekten vazgeçen MHP'nin Mevcût Genel Başkanı'nı bütün yüreğimle tebrîk ettiğimi de ifâde etmeden geçemem!
Dünya Lideri Bop Eş Başkanı ve Medeniyetler arası İttifakın da Eş Başkanı Başbakanı alkışlayanlara bir şey demem ama dünün "postal yalayıcı"sını utanmadan alkışlayan ellerin tamamını da, "şeyini şey ettiğimin şeyleri" ne dâhil ettiğimi de bildiririm vesselâm...
"OLAMAZ TÜRK'E BAŞ TÜRK'ÜM DEMEYEN"
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: