Pazartesi, Nisan 18, 2011

12 HAZİRAN SANDIK MUHAREBESİ!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 100. yaşına 12 yıl kala, 12 Haziran'da Yeniden İstiklâl Harbi yapacağız! Yeniden "Yedi Düvel"e, Haçlı'ya karşı meydan savaşı yaşayacağız!
Fertlerin olduğu gibi milletlerin gücü de hasımlarıyla ölçülür, biliriz! Yine, 'Yedi Düvel'in değişmiş adıyla ABD ve Avrupa'nın yaptığı son Haçlı Seferi'ne, îman gücümüzle karşı çıkacağız!
Bu İstiklâl Harbimizde; Başbuğlarımız Atatürk yok, Türkeş yok! Yokluklarını hissettirmeden ve "bağımsızlık karakterimdir!", "Gerekirse kan dökeriz! Ne mozaiği ulan!" diye kükreyişlerini, her birimiz ayrı ayrı nârâlayarak saldıramalıyız çünkü Başbuğların vekâleti bizde!
Birinci 12 Eylül Kıyameti öncesi taşeron kiralık katillerle verilen mücâdelede ve 12 Eylül "netekim"cilerinin yasalara işlettikleri cinâyetlerle "Ölümü öldürerek ölümsüzleşen" beş bini aşkın Şehit Ülküdaşımızın vekâletleri de bizde!
Bu yüzden herbirimiz; iki kişilik, üç kişilik, beş kişilik, beş bin kişilik saldıracağız vargücümüzle!
Yakın zamanda ahrete yolculadığımız; İstanbul'dan Refet Körüklü Ağabeyimiz, Mehmet Gül, Sivas'tan Muhsin Yazıcıoğlu, Kayseri'den Paşa Tombay, Erzurum'dan Selâmi Türkmen, Yozgat'tan Ünsal Erciyes, Ardahan'dan Mustafa Aydın, Erzincan'dan Mihrali Aksu, Bayburt'tan Durmuş Hocaoğlu ve daha nice yerlerini ve millî görevlerini kandaşlarına, yoldaşlarına, ülküdaşlarına emânet ederek hak dünyaya göçen Ülküdaşlarımızın vekâletleri de bizde!
Bir devri temsîlen şer güçlerin öfkesine muhatap ve otuz yıldır cezaevinde olan Ülküdaşlarımızın, otuz yıldır firarda olanlarımızın vekâletleri de bizde! Yükümüz ağır, işimiz kolay değil! Vallâhi, Billâhi, Tallâhi imkânsız da değil!
Vekilin de asıl kadar yetkili olduğunun, emânete sadâkatin bilincinde olarak bütün cihânın, eski "yedi düvel"in, yeni Haçlı'nın suratlarına; "Çanakkale geçilmez!" gerçeğini bir daha patlatmak zorundayız!
Bu meydan muharebesinde mermi yok! Bu meydan muharebesinde tank yok, top yok, tüfek yok! Topsuz-tüfeksiz-mermisiz, sadece yeşil dolar ve euro ile yeşilimtrak vicdanlara hükmeden, satılık vicdanlardan oluşturulmuş Yeşilli Haçlı Müslümanlar başta olmak kaydıyla "Eş Başkanlık"la övünen işbirlikçilere karşı, sadece namusumuz kadar kıymetli, şerefimiz kadar güçlü oylarımızla savaşacağız! Bu, savaşların en insafsızı! Bu savaşta karakterler, vicdanlar çarpışacak! Bu savaşta Haçlı ve Haçlı Müslümanlarla Millî Vicdân vuruşacak!
Bu uğraşta; daha dün "Görüştüğümüzü ispatlayamayan şerefsizdir!" diye kükreyip bugün görüştüğünü kendisi açıklayan ve bunu Devlet Politikası diye maskelemeye çalışan; dünüyle bugünü, özüyle sözü, abdestiyle namazı, arzusuyla niyâzı uyuşmayan, kendileriyle zıtlaştıklarının farkında olmayanlarla mücâdele edeceğiz!
Bu savaşta, bizden zannettiğimiz için ta yakınımıza sokulup nasırımıza basarak canımızı acıtanlarla uğraşacağız! Bu savaşta; eskilerle, eskicilerle, eskiyenlerle ve aynaya baktığında eski-püskü pörşümüşler gören renk körü, bakar-körlerle de uğraşacağız! Bunlar hasmın en kolayları çünkü görmedikleri, göremedikleri için bu eski eskiciler havayla boğuşur, gölgelerine yumruk atarak kendilerini superman zannederler!
Türk Milleti! Türk Milliyetçileri! Bağımsızlık karakterliler! Statikoya baş kaldıran İdealistler-Ümmetçiler-Panislamistler-Pantürkistler-Turancılar-Ülkücüler-Devrimciler; 12 Haziran'da yaşayacağımız yemîn olsun seçim değil, Yeniden İstiklâl Savaşı! Bu savaşın kahramanı olmak hepimizin hakkımız ve şansımız!
Çocuklarımızın torunlarımıza gururla anlatabilecekleri birşeyler bırakmalıyız! Şühedâ-Gâzi-Kahraman Dedelerimizden; yargılanmış-îdam edilmiş hâin dedelerinin intikamına niyetli dolar-euro doygunu hâinlere; Haçlı ile işbirliğini akıllılık zanneden kurnaz diyalogcu-ittifakçı-tevhîdde birlikçi Haçlı Müslümanlara karşı kesin bir seçim zâferi kazanarak utanç kuyularından Türk Yusufları çıkarmaya mecbûruz! Dîn de, Millî vicdan da, Millî akıl da böyle emreder!
Bu mücâdeleye katılmayan kaçaktır! Kaçan alçaktır! Kaçağın, alçağın, hâinin göreceği tavır da yazısız töre ve türede kayıtlıdır vesselam!
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ.
Selâm, sevgi, dua...

Hiç yorum yok: