Perşembe, Nisan 07, 2011

GELİYOR! YENİ KASET GELİYOR!

Bülent Arınç; "Bir genel başkan kasetle gitti. Kasetle gelenin de başında şimdi başka işler var. ... Kasetle gelen kasetle mi gidecek bilmem." demişti biz de; "Arınç'tan Kaset Tehditi mi?" diye işkillenmiştik! Şüphelenmekte haksız değilmişiz!
Yeni Akit'ten Ersoy Dede, "Benim adım Kemal"in İklim sorusunu geçiştirmesi üzerine öfkelenip; "
Sayın Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin en önemli meselesinin İklim meselesi olduğunu biliyor musunuz? Değil Türkiye’nin, dünyanın neresine giderseniz gidin, seçimler öncesi ana muhalefet partisi başkanının ismi bir komplo ya da komplocuyla aynı cümlede anılırsa, bu o ülkenin en önemli meselesi haline gelir. " diye müjdeyi vermiş!
Hızını alamamış, devâm etmiş; "
Yenişafak’tan Abdülkadir Selvi’nin iddiası. 14 Şubat gecesi 23:30’da İklim Bayraktar’a bir telefon gelir. İddiaya göre, arayan ne sevgililer gününü kutlayacaktır, ne de kandilini.. Çünkü arayan Kemal Kılıçdaroğlu’dur..."
Sağlam haber kaynağı Demokrat F-Tipi Telekulaklar'dan oluştuğu anlaşılan Dede; "
Ama sanıyorum İklim Bayraktar’ın, tarafınızdan arandığı iddia edilen telefonu teknik takipte. Siz yanıt vermeseniz bile, biz cevabımızı kısa bir süre sonra alacağız." muştusuyla da bizi zahmetten kurtarmış! Arkadaş, Özel Yetkili Savcı Z-Öz'ün özel kalemi ya! Kimin teknik takipte olduğunu çok emîn olarak biliyorlar ya!
Biz de Türkçe saflığımızla; "Sorgu gizlidir! 21.yy. Mata Harisi'ni dinlerler de Kılıçdaroğlu'nu dinleyebilirler mi?" diye şüphelerdeydik!
Geliyor, geliyor, yeni kaset geliyor! İklim gereği, ilkbaharda hava bulutlu olur! İklim gereği ilkbaharda sağanak yağmur olur!
Geliyor, geliyor, yeni ses-kaset-video sağanağı geliyor! Sanal-ağda şenlik var!
Tövbe, hâşâ! Ne İklim'e, ne iklim gereği seçim üstü gelmesi muhtemel "sızıntı kaset" yağmuruna, ne İklim'i kullandıklarını düşündüğüm kiralık dolma kalemlere, ne onların hedef aldıkları basiretsiz siyâsilere kızmıyorum!
Canımı Sen sıkıyorsun Aziz Milletim! Sevdâmdan dolayı kızamıyorum da sana!
Türk Milleti!
Sahtekârlıklar, din maskeli dolandırıcılıklar, Hac kafilelerini dolandırmalar, dardaki dünya Müslümanlarına iletilmek üzere Allah rızasına toplanıp iç edilen milyarlar-trilyonlar, Avrupa'nın Asrın Dolandırıcılığı adını verdiği çete mensubu olduğu söylenen kişiye; "Temiz Kardeşimiz!" diye sahip çıkmalar, Kayserili ve AKP'li Belediye Başkanı'na kanuna aksetmiş işlerinde bile Köşk'ten sahiplenmeler, 1.700.000 gencin hayâlini gasp edenlere Milli Eğitim Eski Bakanı'nın sahiplenişi, NATO adıyla Haçlı ile birlikte Libya'ya yapılanlar, daha önce Irak katliamcılarına ve tecâvüzcülerine dualar da sana bir şey söylemiyorsa; "Ne yapabilirim?"deyim!
Yakın akrabasının "F-Tipi" olduğunu söylediği Savcı Z-Öz'ün giderayak yaptığı; "
Bu işin arkasında (Operasyonların) emniyet güçlerinin de emekleri var. Askeri makamların da, merkez komutanlığının da. Bu kadar iş yapılıyor, askerler de kanunlara saygı duyarak bu işlerin yapılmasına müsaade ettiler..." açıklaması da sana birşey söylemiyorsa; "Ne diyebilirim?"deyim!
Türk Milleti!
Okyanus Ötesi'nden, Okyanus berisi AB'den, Pensilvanyalı Diyalog Vaizi'nden destek-dua ve icâzetli Haçlı Müslümanlar, gırtlağına yapıştı! Nefesin sıkışıyorsa ondandır! Türklüğünden dolayı yüzlerce yıllık Haçlı kînine muhatapsın ve bu kîni, dîninle kamufle ederek yapıştılar gırtlağına! Allah aşkına "Yeter!" Silkiniver!
Binlerce yıllık hasımlarının, yüzlerce yıllık Haçlı düşmanının güç yetiremediği Türk Milleti'ne birkaç mürâinin Hasan Sabbah'ça dîn ve afyonla uyuşturarak güç yetirmesine, izin verme!
Seni Allah'a şikâyet edemem kıyamam! Seni, senden başka kime şikâyet edeyim Türk Milleti?
Tanrı aşkına bizi, beni duy!
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: