Cumartesi, Nisan 23, 2011

12 HAZİRAN'A KADAR GEZ-DOLAŞ!

"Tendürek'te, Kop'ta, Palandöken'de/ Kurtların payı var gelip geçende./ Ki alırlar vermek istemesen de!" A. Nihat ASYA
'Geniş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi Eş Başkanı', Dinlerarası Diyalogcu, Medeniyetler arası İttifakçı, Değişen-gelişen, takîyyeci, Rizede Gürcü, Siirtte Arap, Demokrasiyi araç kullanan Demokrat, yolundan dikeni kaldırmayanın gözünü oyacak kadar kindâr, teröristbaşıyla görüşmeleri ispatlayamayana şerefsiz deyip sonra kendi açıklayacak kadar şerefli ve daha sayılamayacak kadar özel özelliklere sahip eşref-i mahlûkat eşbaşkan, Bozkurtlarla dolaşmıyormuş! El hâk doğrudur!
Bozuk saatin günde iki kere zamanı doğru göstermesi gibi ve çok doğru! İnsanlar da, hayvanlar da, bitkiler de benzerleriyle bir arada olurlar! Camide meyhâneci görmek mümkündür ama meyhânede imam görülmez. Koyun sürüsünde kurt, kurt sürüsünde koyun yaşayamaz ve insan, arkadaşıyla tarif edilir.
Doğruyu, mü'mini destekleyen; "Ya eyyühellezine âmenû- Ey îman edenler"lerden; zâlimi destekleyen ise "minezzâlimîn-kendime zulmedenlerdenim" diye tarif edilenlerden olur! Bunların hepsi de eşref-i mahlûkattır! Biliriz ki Neron da, Nemrût ta, Firavun da, Yezîd de, Hind de, Vahşî de, Hitler de, Stalin de, Bush ta, Berlusconi de, Sarkozy de, Kral Faysal da, Beşşar Esad da, Hüseyin Üzmez de, Ertuğrul Günay da, Abdullah Öcalan da, PeKaKa'lılar da, AKP'liler de, Recep Tayyip Erdoğan da ve Bozkurtlar da insandır. Eşref-i mahlûkattır!
Benzerler bir arada olacağına göre; birarada olanları izliyoruz! "Haçlı" denen benzer milletlerin bir arada olmaları gibi insanında benzerleri elbette bir arada olacak! Kimin, kimleri "Temiz Kardeşimiz" diye koruduğunu unuttuk mu? Müslümanları, Allah adıyla kandırarak soyanlar da, Deniz Feneri e.V'ciler de, Hac'ca götüreceğiz diye dolandıranlar da, aç müslümanlara yardım edeceğiz diye soyanlar da, kendilerinden olmayanlara "Patates dinliler" diyenler de, müridine dışkısını yedirip sidiğini içiren şeyhler de, eşref-i mahlûkattan!
Demek ki neymiş? Recep Tayyip Erdoğan ne yapıyormuş? Eşref-i mahlûkattan benzerleriyle dolaşıyormuş! Hakkıdır! Haklıdır! Kimin, kime, arkadaş seçme yetkisi var ki? İnsan, insanı ancak tanıştırır gerisi onlara kalır ya beraber olur, ya da ayrılırlar.
Allah'ın Aslanları' da, Bedr'in Aslanları' da, Çanakkale'nin Aslan Şühedâsı' da, Evlâd-ı Fâtihan da benzer oldukları için birarada idiler. Bozkurtlar sıfatlı Müslüman Türk Milliyetçileri de elbette bir arada olacaklar ve benzedikleri kişiyle dolaşacaklar!
R. T. Erdoğan'ın, sahne gözyaşlarıyla son mektubunun bir kısmını okuduğu, Bozkurt Mustafa Pehlivaoğlu'nun ülküdaşlarıyla bir arada olması mümkün mü? Ne zaman mü'minle mürâi, hâinle sâdık birarada olmuş ki? Harâmla helâl, günâhla sevâp komşudur ama asla birlikte olmaz!
Bu bir tercîhtir. Hayvanın, bitkinin ve insanın aynı cinsten olanları, birarada olurlar. Elbette şeytâni düşünen eşref-i mahlûkat ve Rahmânî düşünen eşref-i mahlûkat birlikte olacaklar ve bu iki eşref-i mahlûkat arasında, yaratıldığı gün başlayan mücâdele de kıyâmete kadar sürecek. Bugün yaşadığımız da bu!
Kur'an diliyle; "Ey zâlimler" diye seslenilen eşref-i mahlûkatla mazlûm diye adlandırılan eşref-i mahlûkatın mücâdelesini yaşıyoruz! Okyanus Ötesi'nden; "Küreselcilerle milliyetçiler mücâdelesi" diye adını zâlimlerin koyduğu mücâdelede Bozkurtların mazlûmdan yana duruşundan korkan bir eşref-i mahlûkatın şirretliğini izliyoruz!
Kuran'da; "Ya eyyühennâs" diye seslenilen insanın benzerlerinin bir arada olacağı gerçeğinden hareketle; hangi eşref-i mahlûkatın, hangi eşref-i mahlûkatla birlikte olacağını Türk Milletinin bilmediğini mi zannediyorlar?
12 Haziran'da eşref-i mahlûkattan olan mazlûmla zâlimin mücâdelesinin sonucunu hep berâber göreceğiz. Milletin işi zor biliyoruz ama bu zorun; "insan-ı kâmil"den eşref-i mahlûkat Bozkurtların sâyesinde kolaylaşacağına inancımız da tamdır vesselâm...
YOLCU YOLUYLA, YOL YOLCUSUYLA GÜZELDİR.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: