Cumartesi, Nisan 30, 2011

SEVGİ NEFRETE DÖNERSE...

"Kötü dost, gölge gibidir. Güneşli günde kaçarsın senden vazgeçmez; bulutlu günde çok arasan da bulamazsın." (Abbasgulu Ağa Bakıxanov)
Ülkücü Hareket, Ülkücü Hareketi siyâseten temsil eden MHP ve MHP'yi temsîlen Genel Başkan Devlet Bahçeli; iki-üç gündür bu "kötü dost" tarifli kişilerin sıkıntısını yaşıyor! "Kötü dost"lar, irâde zayıflığı gösteren ve zaaflarının bedelini anında ödeyen kişiler değil elbette! Onlar; vicdânları, maddî-mânevî ziyânları ve vicdânlarıyla başbaşa, kendileriyle hesaplaşıyorlar!
Mal bulmuş Mağribî misâli bu alçakça komplodan faydalanmak isteyen fırsatçılardan bahsediyorum!
"Beşer, şaşar." İslâmi bir öğretidir ve bütün insanları kapsar. Tarihte güvenerek görev verdikleri tarafından aldatılmayan, yanıltılmayan kimse var mıdır? İnsanın insana güvenmesinden daha insânî bir davranmış olabilir mi? Güvenin istismâr edilmesi halinde; güvenen mi, güvenilerek görev teslîm edilen mi sorgulanmalı, yargılanmalıdır? Hangi âmir, güvenerek görevlendirdiği birinin başarısız olmasına ve kendini de başarısız göstermesine razı olabilir?
Mesela bu mantıkla; "F-Tipi Örgüt"ün sırlarını ilk ifşâ edenlerden Nurettin Veren mi, yoksa ona önce güvenip sonra yalnızlığa terk eden Fetullah Gülen mi sorgulanmalıdır?
Erzurum ve Ankara'yı çok yakînen ve derininden tanıyan bir Türk Milliyetçisi olarak "F-Tipi Örgüt"e sesleneceğim!
Teknolojinin baş döndüren bir hızla gelişmesi ile 21.yy.'da Hasan Sabbah gibi teknolojiyi haşhaşvâri kullanarak ahlakî olmayan işler yapıyorsunuz! Hangi dinde, hangi ahlakta, hangi toplumda röntgencilik bu kadar itibâr görmüştür? Bu ahlâksız ve organize tuzaklar Ülkücü hareket ve MHP'ye zarar veremez!
Kötüden örnek olmaz. Hatayı, hatalıyı savunmak hataya ortaklıktır! Böyle bir şey de yok!
Bilesiniz ki; Türkiye'nin en ücrâ köşesindeki ülkücü, bölgesindeki Fetullahçı'yı kesinlikle tanır, bilir! Bu ahlaksız saldırılara devam eder veya engellemezseniz her ülkücü bölgesindeki Fetullaçı'yı ahlak dışı davranışıyla anında görüntüler, belgeler ve ilgili yerlere iletir!
Yirmi iki yıl yaşadığım Ankara'da; hangi önemli ve "Çok Ünlü Kişiler "denilen VIP muamalesi gören zevâttan Fetullahçı'ların, nerelerde garsoniyerleri olduğunu; hangi dinci siyasetçinin, hangi imama dini nikah kıydırarak zinâsını meşrûlaştırdığını, ülkücüler bilmiyor mu zannediyorsunuz? Ülkücü Hareket'e bu şekilde saldırılar devâm ederse; "F-Tipi Örgüt"ün ileri elemanlarının, herkesin bildiği günah adreslerini; onlara dîni nikâh kıyarak zinâlarını meşrûlaştıran imamlarını, bilen ülkücüler de açıklamazlar mı?
Belki birileri; "Kasetle gelen kasetle mi gidecek bilemem." tehdîdinden, yandaş basından yapılan "Zaten teknik takiptesiniz. Siz söylemeseniz de biz öğreniriz." tehditlerinden korkabilirler ama Türk Milliyetçilerinin; en iyi müdafaanın taarruz olduğunu bilen savaşçılardan oluştuğunu bilmiyor musunuz? Duyduklarını, gördüklerini, bildiklerini vicdânî namusları gereği sakladıklarını bilmiyor musunuz? Yapılanlar, hukûken suç sayılmasa da vicdanlarda çok ağır cezâlandırılmaz mı?
Birinci 12 Eylül Kıyameti'nin "Bizim çocuklar"ın başı "Netekim" ve avânesinin güç yetiremediği bu savaşçıları siz mi yıldıracaksınız? Yanlışa yanlışla mukabele edilmez doğrudur ama silahın üzerine de sopayla gidilmez! Ülkücü Hareketi daha fazla tahrik ederseniz, onlar da sizin mürâiliği meslek edinmiş günahkârlarınızı açıklarlar! Kimse yapmazsa ben bildiklerimi açıklarım! Bu uyarım dolayısıyla ilk saldıranı; pusu atmaya hevesli muhabirlere hemen fısıldayacağımı da peşînen söylüyorum! Nefret, sevilenin ihânetiyle oluşur, öfkeye dönüşürse çok tehlikelidir!
Hür aklımız ve âsi fıtratımızla "Kuva-y-ı Seyyâre" olarak Yüce Dileğe doğru tek başımıza at sürmemiz; mürâiler karşısında Teşkilat ve Teşkilat Başkanının yanında yer almamıza mani olmaz! Ülkücü; kendine vurana da, ülküdaşına küfredene de misliyle mukabele eder! Ülkücü, şirret kadın misâli; "Dedi-dedim!" dil dalaşını beceremez vesselâm...
ÜLKÜCÜ; ŞEYTÂNÎ KİBİRLE DEĞİL RAHMÂNÎ TEVÂZUYLA DİK DURUR.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: