Çarşamba, Nisan 27, 2011

"F-TİPİ wİKİLE AK" SAĞANAĞI...

Gözümüz aydın! Bir oğlumuz oldu!...
"F-Tipi (w)İkile Ak Belgeleri" servis edilmeğe başladı!
07 Nisan'da Bülent Arınç'ın; "Kasetle gelen kasetle mi gidecek bilmem!" demesi üzerine "Arınç'tan Kaset Tehditi mi?" diye işkillenmiştik! Yetmemişti, Yeni Akit'ten Ersoy Dede, konuyla ilgili yazısında; "... tarafınızdan arandığı iddia edilen telefonu teknik takipte. Siz yanıt vermeseniz bile, biz cevabımızı kısa bir süre sonra alacağız."tehdîdini yapmıştı! Biz de; "Geliyor! Geliyor! Yeni Kaset geliyor!" diye tempo tutmuştuk! Bu tür ahkâm kesmeyi hiç sevmedim ve beceremedim ki zaten yine beceremedim!
"F-Tipi Örgütlenme"nin Kocakulaklu Telekulakçılarının; Haçlı ile, AB ile, ABD ile, BOP ile kavgası olmayan siyasî figüranlarla uğraşmaya tenezzül etmeyeceklerini düşünememişim!
Ahmet ŞIK'ın basılmadan yasaklanan kitabına ad koyduğu ve gözaltına alınırken haykırdığı; "Dokunan Yanar!" uyarısının, boş olmadığını görüyoruz! Pensilvanya'daki "Haçlı Müslüman Vaiz"e ve cemaatine birşey demeyen, hatta el altından biat ettikleri söylenen Y-CHP'nin hedef sıralamasında, ilk olmayacağını düşünememişim!
İnternet sitelerine bugece, MHP ile ilgili kasetler servis edildi! Şaşırmadım! 21.yy. Haşhaşînleri, Haçlı lejyonerleri, "Ilımlı İslâm" adlı yeni dinin mensuplarının, saldırısını bekliyordum! Şaşırtarak CeHaPe'ye değil MeHaPe'ye saldırdılar! Hanefi Avcı'nın "Haliç'te Yaşayan Simonlar"ında ve daha bir çok kitapta; "F-Tipi Örgütlenme"nin, hemen hemen herkesin ses kaydını ve video çekimlerini elde ederek sakladıklarının, eğer yoksa telemontajla yayınlanabileceğinin yazılması ve güya alay edercesine televizyonlardan söylenmesi de ayrı bir tehdît şekliymiş!
Yakın geçmişte de, siyâset adamlarının ve göz önündeki kanaat önderlerinin haklarında çok sözler duyduk! Yıllarca bakanlık yapmış kişilerin garsoniyerlerinin adreslerini, o garsoniyerlerde bu önemli kişilere özel hizmet verenleri duyduk ama ne muhalif siyasetçiler, ne de köşe yazarları bunları kullanmaya tenezzül etmediler! Gariptir o gazeteci ve siyâsetçilere şu anki dinci siyâsiler ve "dolma kalemler" dinsiz-imansız derlerdi!
Bu Dinci-Allahçı ve ahlâkçı "F-Tipi Örgütlenme"nin, ne zamandan beri ellerinde tuttukları bilinmeyen kasetleri servis etmeleriyle; o eski dinsiz-imansız(!) köşe yazarlarını ve siyâsileri, öyle özledim ki! Burnumun kemikleri sızladı!
Peki, hırsızın hiç mi suçu yok?
Adımızdan önce gelen fikrî sıfatımızdan dolayı, yıllardır kendimizi yaşamayı kendimize yasak etmişiz! Yapacağımız yanlış bir davranış veya şahsî bir zaafiyet, bütün fikirdaşlarımıza leke gibi sunulacağını bildiğimiz için kendimize yıllardır ev hapsi uygulamışız! Ki hiçbir siyâsi ünvan ve makamımız yok!
Bir parti Genel Başkan Yardımcısının, kendini yaşama lüksü olabilir mi? Fedakârlık nerde? Fikri ile zikri uyuşmayan, sözü ile özü ters düşen bir Genel Başkan Yardımcısı, ülkücü olabilir mi? Kul beşerdir, şaşar! Beşerî zaaf gösterebilir! Düşene vurmak elbette zâlimliktir, yapmayız ve bu alçakça tezvirat karşısında yalnızlığa da terk etmeyiz!
Bu servis edilen kasetlere konu zevât; "Önce Ülkem, sonra Partim, sonra ben!" düstûruna uyamadıkları için veya hemen uymak için hiç beklemeden istifa etmeliler! İstifa etmezlerse sür'atle ihrâç edilmeliler!
Bu belden aşağı kahpe saldırılar, Ülkücü harekete birşey yapamaz! Aksine "F-Tipi" Örgütlenme ve destekledikleri siyasetçileri korkuttuğunu, fincancı katırlarını ürküttüğünü görerek daha sıkıca kenetlenmeyi sağlar! Boşaltılan yerlere meselenin asıl sahibi ülkücüler koyularak, sefere devâm edilir!
Ülkücü Hareket, deniz misâli pislik tutmaz! İçindeki pislik, kimseyi rahatsız etmesin diye de deniz misali en derinlerdeki midyeler vasıtasıyla saklanarak, işlenerek incileştirilir! Allah(c.c.)'tan korkmayan, kuldan mı utanır?
İt ürüyecek, kervan gidecek! İt, korktuğu yeri, ürüyerek belli edecek! Ülkücü Devleri de Bozkurt duruşu ile itleri korkutmaya ve peşinden ürütmeye devam edecek vesselam...
ECELİ GELEN İT, ÇOBAN DEĞNEĞİNE SİĞERMİŞ!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: