Çarşamba, Nisan 06, 2011

ARINÇ'TAN KASET TEHDÎTİ Mİ?

Türk Milleti!
Allahını seversen "Yeter" de artık! Duy bizi!
1.700.000 gencin ve yaklaşık sekiz milyon nüfûsun sınav haklarını, heyecanlarını, heveslerini, ideallerini; sınav kitapçıklarında yaptıkları şifreleme ile çalarlar, gasp ederler, görmezden gelirsin!
Tekrarlanarak yapılan bu sahtekârlıklarla dersanelerinin reklâmını yaparak seni ve çocuklarını da bu harâm kolaycılığa ortak olmaya dâvet ederler, anlamazdan gelirsin!
Müstevlîlerin işgâlinden pay-i tahtı ve vatanı kurtaran; at çektirilen, paryalara dansöz oynattırılan camileri ibâdete açan, hür Al-Bayrağ'ın gölgesinde Ezân-ı Muhammedi'yi yeniden minarelerden inleten Millî Kahramanlarının ve gerçek Mücahitlerinin, şühedânın emeği, emânetleri inkâr edilir, duymazdan gelirsin!
Bugün Cumhurbaşkanlığı Makamı'nda oturan ve O'nu o makama oturtan "Dinci Siyâsetçiler"in; Irak'ta bir milyon Müslümanı katleden, yüz binlerce Müslüman kadına-kıza tecâvüz eden Haçlı askerlerine dua edenler, takdîr edenler olduğu gibi; dün de müstevlîlere dua eden, Haçlı işgalcilerle çarpışan Kuva-y-ı Millîye hakkında kâfir fetvâları veren Şeyh-ül İslâm vardı! Aptallıklar tekrarlanıyor söyleriz, hatırlatırız, anlamazdan gelirsin!
Milyonlarca kişinin telefonları dinlenir, gizli çekimler yapılır yapılamazsa montajla kasetler hazırlanır, iftirânın bini bir para, yalandan-riyadan göz gözü görmez, asrın dolandırıcılığı diye Avrupa'nın yargılayıp cezalandırdığı kişilere; "Temiz Kardeşimiz" diye sahip çıkılır, görmezden gelirsin!
28 Şubat'ın 'Bir' numarası NATO Generali'ne danışmanlık verilir, millet evlâdı madalyalı kahramanlar, Paşalar süresiz tutuklanır, görmezden gelirsin!
Dindâr Gazeteci Mehmet Şevket Eygi; buğz eder, lanetler okur, dünyalık için yaptıklarını anlatarak ilenir, duymazdan gelirsin!
Senin Türk kimliğine, çiftçiye, memura, işçiye, hamile kadına, Şehit Aileleri'ne, emeklilere hakaret ederler, kış günü tazyikli suyla yerlerde sürükler, coplarlar, tekmelerler, biber gazı ve sis bombalarıyla zehirlerler; polis tokatlayanları, kendilerine "Has...rin!" çekenleri, askeri-polisi taşlayanları, dağdan inen eşkiya şerefsizleri, şehirlerde sokakları yangın yerine çevirenleri görmezden gelirler; sen de onları görmezden gelirsin!
Ağlamada Pensilvanya'da Haçlı himayesindeki Diyalogcu'yla yarışan Arınç; "Bir genel başkan kasetle gitti. Kasetle gelenin de başında şimdi başka işler var. Hani, 'haydan gelen huya gider' diye bir söz vardır. Kasetle gelen kasetle mi gidecek bilmem." diyerek tehdit ve itiraf içeren sözler söyler, duymazdan gelirsin!
Bre Müslüman Türk Milleti! "Hay'dan gelen, Hû'ya gider." derken Esma ül Hüsnâ'dan sıfatlarıyla; "Allah'tan gelen Allah'a gider." demiyor musun? Bu Siyâsal İslâmcı, kendilerinden başkasına îman bırakmayan zât; "Hay ve Hû" sıfatlarını bile komedi malzemesi eder, yeni kasetlere işâret eder, görmezden gelirsin!
Hz. Peygamber(s.a.v.)'in Kabrini yıkmak isteyen Suûdilere; "Bir taşına el sürerseniz orduyu güneye gönderirim!" telgrafıyla mani olan, ölü bir imparatorluk molozlarından devlet çıkarıp Cumhuriyet eden Atatürk'ün emek ve emânetlerini sen de mi inkâr edersin?
Türk Milleti! Bu aymaz sen misin? Bu kadar haksızlığa ses çıkarmayan sen misin?
"Dikkat edin o kandırıcı sizi Allah ile aldatmasın." İlâhî ikâzına rağmen seni Allah'la, Peygamber'le, Din'le, mezheple, cemaatle kandıranlara dur demeyecek misin?
Uğrunda ölüme râzı sevdâlılarını, emânete sâdıkları; Allah rızası için, Vatan bütünlüğü, Üniter Devlet, Millet birliği, Bayrak ve Ezan-ı Muhammedi uğruna ölesiye mücâdeleyi göze almış ülkücüleri, hâlâ görmeyecek misin?
Türk Milleti! Allah aşkına yeter! Duy bizi! Ve duyduğunu hissettir ki buna çok ihtiyâç var!
TÜRK; DEVLETLİ MİLLETTİR, MİLLETLİ DEVLET DEĞİL.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: