Perşembe, Nisan 07, 2011

ENDİŞELİYİZ AMA KORKUMUZ YOK!

Bursa'da Sivil İtaatsizlik isyânına HEPAR'lı kalabalık bir grup tepki verdi! PKK'lıları öfkeli kalabalıktan kurşunlanan, molotoflanan, taşlanan polis korudu!
Endişelendik mi? Evet, çok! Korktuk mu? Vallahi de, Billahi de yok! Senaryo ve dominonun dizilişi gereği Mağrip'ten başlatılan 'Bombalı Demokratik Yıkım'; petrol açlığıyla, yüz yıl sonra tekrar başlayan Haçlı Seferi'dir dedik! Sayısız Haçlı Seferi'ni İslâm adına göğüsleyen, çelik irâdesiyle püskürten, Allah'ın Süvârileri Türkler sessiz kaldığı için böyle pervâsızlar dedik!
Yüz yıl önce de aynı taktiklerle; batıcılık, halkçılık, halklara özgürlük, geri kalmış ülkelere yardım adıyla; hükümetleri borçlandırıp; "Ya yap, ya paramı ver!" şantajını kullanmışlardı! Haçlı'nın silahlandırdığı gayr-ı müslîm çetelere yaptırılan iğrenç müslüman katliamları neticesinde İmparatorluk parçalanmıştı! Sonunda devletin asıl sahibi Türkün muhteşem direnişiyle hayalleri yarım kalan Haçlı, o öfke ve kinle yeniden saldırıyor dedik!
Bu sefer 'Haçlı Müslümanlar' da onlarla! Özel seçilerek emrine trilyonlarca kara paranın kontrolü verilen, "Kelime-i Tevhîd'de birliğimiz var, Muhammedün Resûlullah denmese de olur!" fetvasıyla ikrârımızı bozmak isteyen, "Onlarla dost olan onlardandır, Acze düşüp elleriyle cizyelerini verinceye kadar savaşın" Allah emirlerine muhalefet ederek "Dinler Arası Diyalog" başlatan, "Allah nezdinde tek din İslam'dır." tarifine baş kaldırarak Haçlı ile "Ilımlı İslâm" diye yeni bir din icadına soyunan Pensilvanyalı Vaiz ve cemaatinin de desteği ile hem içerden, hem dışardan saldırıyorlar!
Osmanlı'yı hristiyanlık adıyla Balkanlar'da Sırpları, Bulgarları, Rumları; Kafkaslarda Ermenileri, Gürcüleri kullanarak parçalamış, güneyde dinlerini paraya satan Filistinliler ve Suûdları kullanmışlardı!
Bugün, aynı metodla yüz yıl önceki İngiliz ajanlarının torunlarını besleyerek; Cumhûriyet yasalarınca idam edilen vatan hainlerinin torunlarını tahrîk ederek; yıllarca "halklar, halkların eşitliği, halklara özgürlük" terâneleriyle ferâset yoksunu en-tellek-tüeller ve dolma kalemlerin de destekleriyle Kürt Kardeşlerimizi kullanmaya çalışıyorlar!
"Olmaz, mümkün değil" dediklerimiz olmaya başladı! Allah, Peygamber, Dîn adıyla mütedeyyin müslümanları kandırıp önce samîmi ilâhiyatçıları tecrît ettirdiler! "Mü'mîn, mü'mînin kardeşidir." öğüdünü yok sayıp Haçlı ile birlikte ûlemaya, 21.yy.'ın mürâi Hasan Sabbahları ile saldırdılar!
'Peygamber Ocağı' sıfatlı Ordumuz'u, NATO'cu Generalleri bahâne ederek linç ettiler! Yargıya saldırdılar, Cumhuriyeti sorguladılar! Türk kimliğine, Atatürk'e, şühedâya saldırdılar! Yıllardır süren hadsizliğin, densizliğin, isyânın adını "Demokratik Kürt Açılımı" koydular!
Veee! Bursa'da milletin öfkesinden; kurşunladıkları, bombaladıkları, molotofladıkları, taşladıkları Polis sâyesinde kurtuldular!
Endişeli miyiz? Evet, çok! Korkuyor muyuz? Vallahi de Billahi de hayır, yok!
Bizden kan, hâinden su mu akacak? Biz ölürken onlar bayılacaklar mı? Ordu ve Güvenlik Güçlerinin, 'geceyerısı yasaları'yla ellerini-kollarını bağlayan işbirlikçilere karşı, Haçlı Müslümanlara karşı Devleti, Vatanı, Bayrağı, Ordu'yu, Dinimizi, Dilimizi sahipsiz mi bırakacağız?
Demokrat maskeli dolma kalemler şimdi beni tahrikçilikle suçlayacaklar! AKP'ye şikâyet edecekler! Etsinler! Onlarla 12 Haziran'da sandıkta hesaplaşırız!
Kürtler! Kardeşlerim, Hısımlarım, Kirvelerim, Komşularım! Sözüm size! Olan size olacak, size yazık olacak! Sizi, tahrîk ettikleri Türk Öfkesi karşısında bırakıp kaçacaklar! İçinizden hainleri, atın! Yoksa Vallahi hayâl edemediğiniz işler olacak!
Millî birliğe, Devlete, Cumhuriyete sadakatinizi göstermenin tam sırası! Malatya'daki terörist cenâzesinde yapılan doğru hareketi, yaygınlaştırın! Söz konusu tehlikedeki can sizin!
Tarihten biliyoruz ki Türk Milleti bir daha başlıya baş eğdirecek, dizliye diz çöktürecek! Haçlı geldiği gibi gidecek ama müthiş Türk öfkesine terk edilen siz olacaksınız!
"TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: