Salı, Nisan 12, 2011

MİLLÎ YUVA, MHP...

Av mevsimine girilmiş sezon açılmamıştı! Av yasağı vardı, o da kalktı ve av başladı!
Hadi millî avcılar! Sürek avı başlasın!
Aylarca talimlediğiniz alıcı kuşlarınızı; kartallarınızı, doğanlarınızı, şahinlerinizi avların üzerine salmanın tam zamanı! Bu avlar da kolay avlar çünkü daha palazlanmamış, daha kanatlanmamışlar!
Niye mi av, niye mi avcılık, niye mi alıcı kuşlar? Açalım:
Guguk kuşu diye çok bildik bir kuş var. Dişisi yuva yapmayan tek kuş... Dişi guguk kuşu, her yıl 12 yumurta yapar ve her yumurtasını, bir başka kuşun yuvasına bırakır. Guguk kuşu yumurtaları, diğer yumurtalardan iki-üç gün önce açılır. Yumurtadan erken çıkan guguk kuşu yavrusu, yuvanın asıl sahibinin yumurta ve yavrularını yuvadan atar. Yuvanın sahibi kuşlar, farkında olmadan bu yabancı yavruyu besleyerek büyütür. Belgesellerde; kendinin birkaç misli büyüklükteki dev bir yavrunun ağzına yem taşımaktan bîtab düşen kuşları sık sık izleriz!
AKP ve CHP yuvalarında Bölücü guguk kuşu yumurtaları var! Erken açılan guguk kuşu yavruları, AKP ve CHP'nin kendi yumurtalarını ve yumurtadan çıkmışlarını yuvadan attılar! Şimdi her iki yuva sahibi de yani AKP'de, CHP'de yarın başa bela olacak bu guguk kuşu yavrularını besliyorlar!
İş; millî avcılara, avcıların millî alıcı kuşlarına düştü! Erken çıkıp asıl yavruları yuvadan atan bu guguk kuşu yavrularını, alıcı kuşlarınızla kanatlanmalarına izin vermeden almaya mecbûrsunuz! Bunlar siyasal guguk kuşları olduğu için kanatlandıklarında bütün çevreye tehlikeli olacaklar!
İki dönem yuvasındaki yabancı yumurtaları farkedemeyerek çıkaran ve palazlatan AKP, bu sefer biraz tedbirli gibiydi hatta sanki avcılığa bile niyetlenmişti! Anadolu'nun meşhûr sepetle keklik avında kullanılan "celep" ve "robat" denilen evcil keklikleriyle işe başlamıştı! Kısaca hatırlatırsak; evcil "celep" ötüşüyle keklikleri çağırır, evcil "robat" ise gelen kekliklerin erkekleriyle kavgaya tutuşup diğerlerinin dikkatini dağıtır ve avcı ipini çektiği sepeti üzerlerine kapatarak keklikleri avlar!
"Geniş Ortadoğu ve Afrika'nın Kuzeyi Projesi Eş Başkanı" R.Tayyip Erdoğan; adlarının önünde "eski-bağımsız-dönen-değişen" sıfatlarını taşıyan "celep" ve "robat"ları kullandı! Av sezonu olmadığı için erken öten "celep"ler de, kendi kendine dövüşen "robat"larda aç etoburlara yem oldular! Artık siyâsi mevtâlar! Geçmiş olsun!...
Şimdi yabancı yuvalarda yumurtadan çıkmaya başlayan "guguk kuşu yavruları"nın, palazlanmadan avlanması sezonu!
Birkaç gün önce; "Seçim sanki, hükümetle muhalefet arasında değil de MHP ile 'F-Tipi' Pensilvanyalı Cemaat arasında!..." demiştik!
Referandumdan iki yıl önce Okyanus Ötesi'nden açıklanan; "Küreselcilerle Milliyetçiler arasındaki mücâdele" tarifinden hareketle bu mücâdelede Türk Milletinden yana tavrımızı açıklamıştık!
Farkındaysanız, "Tavrımız, ...mıştık" şeklinde ifadeler kullandım! Bu çoğul ifâdeden kastım; Türk Milliyetçileri, Türk-İslâm Dâvâsı'nın serdengeçti Ülkücüleri, Ülkü Devleri, Dâvânın Aysbergleri! Havada kartalca, karada kurtça, siyâsal anlamda Türkçe; vatanına, yuvasına ve bölgesine sahiplenme içgüdüsüne sahip Bozkurtlar!
Referandum sürecinde; armudun sapı, üzümün çöpüyle zaman kaybetmemiş, fedâkâr Türk Milliyetçisi tavırlarını sergilemişlerdi! Aday adaylığı sürecinde de bu vakarları devam etti!
Artık seçimden başka işleri, kazanmaktan başka düşünceleri olmamalı! Her biri ehîl avcı ve her birinin yanında ehîl kartallar, doğanlar, şahinler, Bozkurtlar var!
Bu seçim, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekası seçimi! Bu seçim; Türk Milliyetçileri ile Küreselcileri temsilen "BOP Eş Başkanı"nın şahsında "F-Tipi" gayr-ı millî kuvvetler arasında...
Bozkurtlar Ordusu seferde vesselâm...
"BÜTÜN TÜRKLER BİR ORDU, KATILMAYAN KAÇAKTIR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: