Çarşamba, Nisan 27, 2011

YENİDEN İSTİKLÂL HARBİ BAŞLADI!...

İş yine başa düştü!
İt leşini gebertene taşıtırlar. Birinci 12 Eylül Kıyâmeti'nden kayıpsız hatta çoğalarak, güçlenerek, büyüyerek çıkmayı başaran Ülkücü hareket, bu sanal-puşt-kahpe saldırıları gülümseyerek bertaraf etmeli ve edecektir!
"Savaşta ve kavgada mühim olan kuvvetli vurmak değil, kuvvetli darbeye dayanmaktır." Ülkücü hareket, çenesine aldığı bir haşhaşîn yumruğuyla nakavt olmaz! Bu raund tamamlanmalı ve bir sonraki raundda nakavt yumruğu mutlaka vurulmalı!
En iyi müdafaanın taarruz olduğunu, dünya savaş tarihine yazdıran bir ırkın ahfâdı olarak '21. yy. haşhaşînleri'nin sanal saldırıları karşısında panikleyenlerin, korkanların, ürkenlerin; kesinlikle benzer beşerî zaaf ve açıkları vardır düşüncesi ile işi hiç şansa bırakmadan tedbîr almak gerek! Ürkeni, korkanı ve yüksek sesle gösteri yaparak tenkît edenleri, karargâhtan sür'atle atmak gerek!
Mesele; bembeyaz bir kâğıda düşen mürekkep damlası kadar göze batıcıdır! Ya leke silinmeli, ya leke aynı rengin tonlarıyla süslenerek kamuflaj kurnazlığına gidilmeli, ya da en kestirmeden o sayfayı büküp çöpe atarak yeni bir sayfa açılmalı!
Bu puşt oyunu teryüz etmek zor olmamalı! Tepelerinden tırnaklarına kadar riyâ makyajlı Haçlı Müslümanlar'ın; rüşveti, irtikâbı, yasallaştırılmış zinâyı, şühedâ emâneti Devlet'e dâr-ül-harp diyerek vergi kaçırmayı, popülist kadrolaşma için elemanlarını savunmayı, "Kılcal damarlara sirâyet edinceye kadar" bütün gayr-ı meşrû yolları, ilm-i siyâsetten saymalarını bilerek ve görerek bu mürâilerden korkmak, ancak suçluluk psikolojisi ile olur!
Beşer, şaşar biliriz! Zaafları önceden tesbît edilerek kalleşçe, kahpece zayıf karakterlilere kurulduğu zannedilen bu tuzak; ancak kortukları için ürüyerek saldıran itleri, aç kurtlara yem eder! Bu kahpe oyun, mutlaka taarruzla bertaraf edilmeli, bozulmalı!
Ailenin rızkı ciğeri yiyerek, kediyi suçlayan analığın; akıl sahibi ev reisinin kediyi tartacağını düşünmemesi gibi acemice bir alçaklık bu! O gizli çekimin yapıldığı ev veya daire kiminse, o kimseyle yakın ilişkide olanlar kimlerse kesinlikle "F-Tipi Örgüt"tendir veya örgüt haşhaşînleri'nin şantajına muhataptır! Bunu da gizli çekimleri yapılanlar, video ve ses kayıtlarıyla bahse konu olanlar bilmeli! Bilmiyor, bilemiyorlarsa aptallıkları tescilli zavallılardır! Sür'atle ve sessizce yerlerinin boşaltılması gerek! En kısa zamanda onların da kasetlerinin servis edileceğini bilmek için medyûmluk gerekmez!
"Önce Ülkem, sonra Partim, sonra ben!" ilkesini, bir siyâset ahlâkı olarak literatüre sokan Genel Başkan'ın, şu anda bütün haşhaşînlerin gözhapsinde olduğunu, mutlaka bilmesi gerek! "Sürünün selâmeti için alaca dananın katli vâciptir." fetvâsını hatırlayarak devletin-milletin bekâsı için zarar vereceği hissedilenleri, sür'atle tasfiye edip görevlerini tamamlamış veya tamamlayamamış bu jokeylerin yerine süvârileri getirerek bu oyunu bozması gerek!
Ülkücü Hareketin yuvasına bırakılmış "guguk kuşu yumurtaları"nın âcilen yuvadan atılmaları gerek! Bunlar yumurtadan çıkarlarsa yanlarında yuvanın gerçek yavrularına hayat hakkı tanımayacaklardır ve onları doyurmak ta bilinir ki kolay değildir!
Bu insafsız, merhâmetsiz, îmansız, mürâi, korkak, psikopat '21.yy. Hasan Sabbah haşhaşînleri'nin üzerine Bozkurtça taaaruz gerek! Bu Haçlı haşhaşînlerin, sarhoş oldukları için tek hamlelik güçleri vardır. Acemi çeriler, bu tek hamlelerden korunamazlarsa telef olurlar ama usta savaşçılar bu tek hamleyi savuşturup vuracakları bir yumrukla bu sarhoş zavallıları kustururlar!
Bu alçakça saldırıda korkan, kesinlikle benzer zaafı ve açığı olanlardır! Paniğe neden olurlar! Kim olduklarını da en iyi kendileri bilirler. Vicdânları ve akılları varsa hemen yerlerini boşaltmaları, boşaltmazlarsa Teşkilatça görevden alınmaları millî akıl gereğidir.
12 Haziran'da seçim değil "Yeniden İstiklâl Savaşı" yapılacağı, biliniyor! Bu ve benzer puşt saldırılara hazırlıklı olduğunu göstermek, "Dünyanın En Güçlü Sivil Teşkilatı" ünvanlı- Ülkücü Hareket'in zorlanmayacağı bir davranış olmalıdır...
Ülkücü hareket'in karargâhında çalınan "Hücûm Marşı" köslerini duyar gibiyim vesselâm...
MEYDANI SAVAŞ, SAVAŞI TÜRK GÜZELLEŞTİRİR.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: