Salı, Nisan 26, 2011

NE YAPSA YERİDİR!...

Bu da 21. yy. da, Mütedeyyin Müslüman Türk Milleti adına benim "Şikâyetnâme"m! Eşref-i mahlûkata selâm verip sünnete uydum, oy değil diye almak farzına uymadılar!
Çarşı kızıştı! Gündemde seçim var! Yeni icât hitâbet tarzıyla küfrün bini bir para! Sandığın milleti, milletin sandığı beklediğini biliyoruz. Sanki vuslatı bayramlaştırma arefesi!
Arzûları, hevesleri, hayâlleri ortak olanlar, eşref-i mahlûkattan benzeşenler; Bozkurtlar-Aslanlar birarada, "Unutma ki seslerin en çirkini merkeplerin sesidir.(Lokman-19)" tarifli esfel-i safîlin bir arada sandığı bekliyorlar, sandık ta onları...
Heryer güllük gülistanlıkken keyfî(!) göç veren, milletvekili sayısını düşürülen illerdeki olumsuzlukların sebebi sanki benmişim gibi Eşbaşkan R.T.E. Bayburt'ta; "İkinci vekiliniz benim!" diye kükrüyor! Anadolu'da; "Ne yapsa yeridir." derler. Delilikle velîliğin sırt sırta yapışık olduğunu söylemeye niyetleniyorum, olmuyor! Bir insan bu kadar güzel ve çirkin sıfatı birarada taşıyabilir mi? Aklım almıyor!
Besmele ile kilise açılışı yapan da, tarihî Kur'an kursunu yıkan da o! Irak'ta bir milyondan fazla müslümanı katleden, yüzbinlerce müslüman kadına-kıza tecâvüz eden Haçlı askerlerine dua eden müslüman da, o!
Haçlı Birliği'nin, AB'nin ve Haçlı'nın şövalyeliğine soyunan ABD'nin, Siyonistlerle birlikte hazırladığı "BOP Eşbaşkanı" o! İtalyan işgâlinden 1951 de kurtulan Libyâ'yı, Libyalılara verip petrolünü almak için saldıran Haçlı ile birlikte Libya'ya sadece Haçlı'dan "aferin" kazanmak için asker gönderen lejyonerliğe hevesli Müslüman Başbakan da o!
Her Cuma cami mitingleri yapan, Camilerde devletten maaşlı imamlara mitigini haber verdiren, Camilerde şehit cenâze namazlarından korkarak şikâyetlenen, o! Camileri Haçlı işgâlinden kurtaran, Ezân'ın yeniden inlemesini sağlayan, Hz. Peygamber(s.a.v.)'in Kabrini yıkmaya niyetlenen Suûdîleri çektiği tehdit telgrafı ile durduran Gâzi Mustafa Kemâl Paşa ve arkadaşlarının emeklerini, zahmetlerini inkâr ederek "Eşref-i mahlûkatla dolaşıyorum." diye kükreyen de o! Kükreyen mecazını, Bozkurt'a yakıştırdığı anlamın aynısıyla kullanıyorum!
Sözün gücü ile oynayarak, kelâmın kudretiyle alay ederek, fransızdan daha fazla Türkçeye fransız kalarak kırdığı potlarla, sergilediği despotlukla, araç ettiğini saklamadığı demokrasi maskesiyle demokratlık taslayan o!
Meydanlarda şikâyetlendiği bölücü terör örgütünün en ateşli avukatlarını ve teorisyenlerini listesinden sandığa sokan o!
Haçlı AB'nin; "Asrın dolandırıcılığı" adıyla yargılayıp cezalandırdığı "Deniz Feneri e.V."cilerden birine "Temiz kardeşimiz" diye sahiplenen; "YGS'deki şifreli kitapçık skandalının dumanı tüterken önce intihâl suçlaması, ardından da ALES'teki hatalı soru kitapçığı sakandalı" ile beceriksizlikle kamufle edilerek "F-Tipi" kadrolaşmaya hazırlık yaptığı söylenen Ali Demir'e ısrarla sahip çıkan o!
Linç edilen polisi, terör örgütünün demokratik psikopatlığına, tokat yiyen polisi donulmaz teröristin demokratlığına terk edip sonra; "Polisimiz yaralanırken MeHaPe, CeHaPe, BDP ellerini ovuşturdu." diye Bayburt'tan şikâyetlenen de o!
Veee "Türk milletinin millî refleksi" tarifini; canlarını, kanlarını, ikbâl ve istikballerini fedâ ederek kazanmış Bozkurt sıfatlı Ülkücülere hakâret eden, bir gün sonra; "MeHaPe'ye gönül veren Ülkücü kardeşlerimi tenzîh ederim!" diyen de o! Özetle Anadolu deyimiyle; "Yellenen de rüzgâra karşı duran da" o!
Türk Milleti!
Yalancıların, mürâilerin, îman bezirgânlarının, Haçlı'nın, "Haçlı Müslümanlar"ın dört yandan saldırdığı Türk Milleti! Vatanın, Bayrağın, Ezânın, Dînin, îmanın, şühedâmız ve emâneti Cumhuriyetin nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunun farkında mısın? Bu insafsız, merhâmetsiz, kimliksiz eşref-i mahlûkatı sana şikâyet ediyorum! Bunlara 12 Haziran'da haddini bildirmezsen seni kime şikâyet edeyim? Vallahi bu seçim değil, Yeniden İstiklâl Savaşı! Her oy bir mermi, her sandık bir kalkan ve her Müslüman Türk bir mücâhit vesselâm!
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: