Cuma, Nisan 22, 2011

BOZKURT DERKEN İKİ KERE DÜŞÜNÜN...

Her insan, anadiliyle düşünür, anadiliyle konuşur biliyoruz. Aynadan da herkes kendini görür.
Bayburt'ta aynada gördüğünün anadiliyle düşünen ve seslenen Eşbaşkan; "Sen bozkurtla mı dolaşıyorsun? Ben bozkurtla dolaşmıyorum. Ben insanlarla dolaşıyorum." diye bağırdı!
Peh! Peh! Peh! Hitâbetini, nezâketini sevsinler senin!
Şahsen bu lisanı bilmiyorum! İnsanlara hayvan menşe'li sıfatlar hep kullanılır. Aslan gibi, kaplan gibi, kurt gibi, tilki gibi, kartal gibi, serçe gibi, akbaba gibi, yılan gibi, kedi gibi, ayı gibi, eşek gibi, v.s. sıfatlar kullanıldı, kullanılıyor, kullanılacak.
Aynı üslûp ve kelimeye yüklenen aynı anlam gücüyle cevap vermezsem, çatlarım!
Bre ifâde özürlü Kasımpaşa topçusu! "Allah'ın Arslanı" sıfatlı Hz. Ali(r.a.) ve Hz. Hamza(r.a.)'ya atfedilen arslan sıfatından hareketle Hz. Peygamber(s.a.v)'imiz -hâşa- hayvanla mı dolaştı bu Arslanlarla dolaşırken?
Bre Haçlı'nın "Geniş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi"nin Eş Başkanı pıtpıt yürekli Haçlı Müslüman! Avrupa'da; yüzkarası olaylara, toplu katliam ve tecâvüzlere sahne edilmiş, Ermeni komitacıların karargâhı kiliseleri nasıl tamir ettirip açtırdığını, kendi ifadenle; "...
Sensinot Meclisi, Lozan Anlaşması'na göre TC vatandaşı olmak durumundadır. TC vatandaşı olmadığı halde şu andaki Ortodoks Patriğinin seçimine biz göz yumduk." diyerek yasaları yok saymayı bile yağcılık olsun diye meşrûlaştırdığını, Müslüman Türk Milleti'ne anlatmayalım mı?
Etrafına bakar mısın? Özellikle yakın çevrene bakar mısın? Kitabına uydurulmuş, geceyarısı yasalarla yaptığı hırsızlıkları meşrûlaştırılmış kaç tane kurnaz tilki var, sayabilir misin?
Her Cuma sonrası, cami cemaatine siyâset yapan siz! Yılda bir-kaç kere giderek ibrâ istediğiniz Okyanus Ötesi ve en az iki kere gidip günah çıkardığınız AB'ye, sanki onlar sağır ve duymuyorlarmış gibi yüksek sesle; "Ellerinizden öperiiiiz! Bizi niye dışlıyorsunuuuuz? Ne kadar kilise açtığımızı, Sensinot'un vatandaş olmayanlardan oluşmasına göz yumduğumuzu görmüyor musunuuuuz?" diye bağırarak aslanlık taslayan siz!
Bre elektriği kesilince hiçbirşeye yaramayacak ampül! Bre düğmesine dokunulduğunda sönecek ampül! Bre ampül amblemli, ampül kafalı, elektronik yan ürün! Bre Türk olmadığı için yabancı dili Türkçe olan Vatandaş! Türkçe bilmiyorsan, yanında tercüman taşı!
Tarih yapan Mehmetçiği tarif ederken; "Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi" diyen Mehmet Akif; hem Bedr'in, hem de Çanakkale kahraman ve şühedasına "arslan" derken, senin lisanını mı kullanmıştı? Allah lâyıkınızı versin!
Gidinin duygu sömürücüsü, din istismarcıları sizi!
Gidinin her yere ve zamana göre renk değiştiren mürâileri, renksiz bukalemunları!
Kimse adına konuşup, kimseyi savunmayacağım! R.T.E. adlı Türk olmadığı için Türkçe bilmeyen, alt kimliği belirsiz vatandaş; fikrî sembol olarak Atamızdan miras kalan Bozkurt'tan hareketle bana hakâret etmiş! Aynen, hatta misliyle iâde ediyorum!
O bana Bozkurt diye ne anlamlı sıfat addetmişse ben de ona arslan sıfatını veriyorum! İltifatsa da, hakâretse de misliyle iâde ediyorum! Ben aynaya baktığımda Bozkurtça, Türkçe, korkan yürekleri delercesine bakan bir Bozkurt görüyorum ama yazık ki o aynaya baktığında aslan göremez! Görse Bozkurttan böyle korkmaz! Aynada ne görüyorsa herkesi, gördüğüne benzeterek konuşmuş!
Nezâketini bildiği Devlet Bahçeli'ye Tophane berduşu argo ağzıyla hitap ederek tahrîke çalışıyor! "Biz de beş-on bin genç çıkarırız!" derken, bütün toplantı ve mitinglerinin "bindirilmiş kıtalar"dan oluştuğunu da itiraf ediyor! Fakında olunca da aynada gördüğünün anadiliyle, anlaşılmaz seslerle bağırıyor!
Haçlı'nın Irak'taki tecâvüzcü-katliamcı askerine dua eden, Haçlı ile berâber Libya'ya giren BOP Eş Başkanı İşbirlikçi; Millî hasletlerle donanmış Arslan Şühedâ ahfâdı, Allah'ın Süvârileri Bozkurtlar Ordusu'nun evlâdı Türk Milliyetçilerine güya ironik hakâret ediyor!
Sizi Allah'a, Allah'ın Arslanları'nın rûhaniyetlerine havâle ediyorum! Sadece bununla yetinemem! 12 Haziran'da okun yetişemeyeceği tavşan hızıyla kaçışınızı görmek için de ne lazımsa Türkçe, Bozkurtça, Kartalca yapacağım vesselâm...
YOLCU YOLUYLA, YOL YOLCUSUYLA GÜZELDİR.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: