Cumartesi, Kasım 03, 2012

BAHÇELİ, MİT'TEN DEĞİLMİŞ!...

"MHP lideri Bahçeli, 'MİT ajanı' olduğu iddiasını parti kurultayı öncesi, MİT’ten yalanlattı. Bahçeli’nin başvurusuna MİT’ten ‘Bahçeli’nin kurumumuzla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır’ cevabı geldi." diye bir haber düştü sitelere!
"Doğru sözün yemine ihtiyacı yoktur!" ; "Yemîn yalan atının kırbacıdır." der atalarımız!
Ve ben; yalancının yemîninin kudretini ispat için; "Bu tez Vallahi doğrudur!" diyeyim ki kocaman adamların;"İspatlamayan şerefsizdir!" veya; "İspatlandı şerefsiz kimdir?" diye literatürümüze kazandırdıkları ve sanal-ağ'da bolca kullanılan "şerefsiz" sıfatı yalancılardan uzak sayıldığı için belki ben de gönüllü yalancılığa râzı olarak bu sıfattan kurtulayım!
Doğrudur!
Türk Dünyası'nın Başbuğu; yazdığı mektubu saklayanlardan daha acemîdir! Yazının ve imzanın; "Evet yazı ve imza Babamındır." diye TKM'nin kuruluş toplantısında kürsüden, defalarca televizyonlardan söyleyerek "Oğul Bey" tarafından doğrulanan mektup, şimdi düzmece konumuna düşürülmeğe çalışılmaktadır! Hem de "Oğul Bey"in de desteği ile!...

Başbuğ Türkeş gibi kolaycı bir acemînin hatâları; "Oğul Bey" dediğimiz bir dehâ ve O'nun önünde ceket iliklediği, dünyanın en ceketi iliklisi, on beş yılda taraftarlarınca Genel Başkanlık'tan liderliğe çıkarılamayan Siyâset Ustası tarafından üstü örtülerek telâfi edilmektedir!
Doğrudur!
Türk Dünyasının Son Başbuğu ve sağlığında dünya ansiklopedilerine "komiteci" diye girmeyi başaran bir müstesnâ karakter; "Söz konusu mektup, eğer düzmece değilse, Başbuğun zor zamanlarda teşkilatı ve değer verdiği adamları muhafaza etme taktiklerinden biri olmalıdır." yorumundan anladığım kadarıyla teşkilatında kıymet verdiği elemanlarını şantaj ve tehditle yanında tutmuşmuş!
Doğrudur!
Zaten; dünyanın bütün istihbarat teşkilâtları, elemanlarının kimliklerinin ve meşrû işlerinin herkes tarafından bilinmesini tercih ederler! Bu yüzden bütün dünya devletlerinde istihbarat teşkilatlarının en başındaki yöneticileri, saklanır; diğer bütün elemanları-ajanları yaka kartlarıyla dolaştırılırlar ki gören-bilen herkes, bütün bildiklerini ona anlatıversinler! Bu yüzden değil midir ki ne İmralı'da, ne Kandil'de, ne de Oslo'da yapıldığı istihbarat elemanlarının anlatmaları demokratlığı ile ânında, dünya tarafından bilinmektedir!
Dünyanın hangi istihbarat servisine müracaat ederek, "Falan sizin elemanınız mıdır?" diye sorulsa; "Evet elemanımızdır!" diye cevap verir! Çünkü tarihin her döneminde ve dünyanın her yerinde en demokratik kurum ve kuruluşlar İstihbarat Örgütleridir!
Bu yüzden değil midir ki; bütün dünyada CIA'nın eli kimin cebinde veya hangi ülke CIA'nın kucağı adıyla ABD'nin kucağındadır belli olmaz!
Özal'lı ANAP'ın en kuvvetli olduğu günlerde, yıllarca üst seviyeli bürokratlık yapmış birini, bir gün çok bozuk moralle gördüm! Sebebini sordum; "Falan Bakan, benim için gay demiş! Doktor raporuyla gay olmadığımı ispatlayacağım! O Bakan, gününü görecek!" diye ağlamaklı bir sesle sitemler etmişti! Ben de; "Akıllı ol! Şu anda söylenip söylenmediği bile kesin olmayan bir rivâyeti, doktor raporuyla tescîlleme!" diye uyarıp vazgeçirmiştim!
" Böylesine özel ve gizli bir mektubun ifşa edilmesi ise eğer art niyet yoksa acemiliktir." hüküm-yorumuna gelince; bu yoruma gözüm kapalı imza atarım! 

Çünkü aslından fotokopi alarak saklayan ve yıllar önce, bu mektubu yayınlayan ilk acemi benim!
Merak edenler için http://maslan.blogspot.com adresimin arama motoruna; "İŞTE MEKTUP!" başlığıyla sorgulamalarını, önerme acemiliğini de tekrâren göstereceğim!
Sonuç olarak; Sayın Bahçeli avukatı vasıtasıyla MİT elemanı olup olmadığını sordurmuş ve MİT de; "Bizim böyle bir elemanımız yoktur." diye cevaplama demokratlığını göstermiş! Hem de Meclis Ararştırma Komisyonunun, mahkemelerin sorduğu ve yıllardır cevaplanmamış olduğunu duyduğumuz sorular varken; kongre öncesi internet hızıyla soruya ânında cevap demokratlığıyla da bir demokratik hız rekoru kırılmış!
Vay be! Böylesine demokrat, hatta böylesine İleri Demokrat bir dünya cennetinde yaşıyoruz ve MİT Elemanı olmayan bir Genel başkanla yönetilen bir partinin mensubu olmanın, olağanüstü hazzını yaşıyoruz!

Gadanı alayım Türkiye!
Allah size; sağlıklı, uzuuun ömürler versin; Ceketi İlikli, Delikanlı Genel Başkanımız! Siz varken; Türk Milleti, sizsiz aslâaaa!...
Ya Rabbi! Aklımıza mukayyet ol! 
Ulu Görklü Tanrı; MHP Üst Kurul Delegeleri'ne açık ferâset, vicdânla sarmaş-dolaş sağduyu nasib et ki; bizi böylesine İleri Demokrat, MİT Elemanı olmayan, dünya siyâset tarihinin en sâdık, en vefâlı ve En Bilge liderinden Türk Milleti'ni mahrûm bırakmasınlar!
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ vesselâm...
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: