Çarşamba, Kasım 21, 2012

"MİLLETİMİZE GEÇMİŞ OLSUN" MUŞ!...

"Her gelen hercâi, bir oklar beni,/ Özüm öz hâlimde gezdiğim yerde!
Ben bir gavvâs idim dert deryâsında/ Yuttu balık beni, yüzdüğüm yerde!" (Halk Ozanı Bala Memmet)

Diri ölüler, öldüğümüz yerde ölmemize de izin vermiyorlar! 
Bir oyumuz kadar demokrat sayılıp, sandıktan sandığa bize gerek duyan demokrat sahtekâr veya sahtekâr demokratlar, istikrarlı tavırlarıyla bizimle de dalga geçiyorlar!
Yalanı, takîyyeyi, "siyâsi döneklik"i, ilm-i siyâset sayan mürâilere daha ne kadar tahammül edeceğimizi elbette Türk Milleti biliyor!
Korsan devlet İsrâil, "Obama'ların Barak Hüseyin"in açık desteği ile Gazze'de katliâm yapıyor! Obamaların Barak, "müslüman dostu" hata "gizli müslüman"mış ya!...
"Şeytanla da görüşmek" yetkisiyle donanmış dokunulmaz atanmışın Oslo görüşmeleri; önce, "İspatlamayan şerefsizdir." iddiâsına malzeme edilip, bizzat en yetkili tarafından açıklanınca şeref, ayak altına alındı! Muhalefetin ağız birliği ile; "Kim şerefsiz?" sorusunun cevap bulamadığı bir ülkede, şerefli ileri demokratların, merâsim geçidini izliyoruz mîdemiz bulanarak!
Aylardır PKK'nın kaçırdığı ve akîbetlerini bilmediğimiz Kaymakam, polis, erler varken, Suriye'den tutsak bir basın mensûbumuzu kurtarıp gelen Y-CHP ekibinin Beşar Esat'la fotoğrafı; daha geçen sene ailece görüşmeleri, ortak deniz sefalarını, karşılıklı hediyeleşmeleri olağan sayan Arınç'a "Mânidâr!" gelmiş! Vay be!
Derde tiryakiliği ile milletin bu olanlara seyirci kalmasını -zorlanarak- anlayabiliyorum ama Diyarbakır'da dersane önünde bombalayarak 17 yaşındaki delikanlılerı  katleden, belediye otobüsünde 17 yaşındaki gencecik bir kızı diri diri yakan canilerinde aralarında olduğu PKK'lı tutuklu ve hükümlülerin "İntihâr Şovu"nun bitirilmesi üzerine Bülent ARINÇ; "... sonuçlanmış olmasından dolayı milletimize geçmiş olsun diyorum." diyor!!!
Hay şeyini şey ettiğimin şeyinin şeyi vayy! Sana geçmiş olsun! Size geçmiş olsun!
Eğer yönetiminizdeki Türkiye'yi Avrupa zanneden ve oradaki rahatlığıyla gelirken -size rağmen- asîl, millet evlâdı polislerin yakaladığı, "İntihar Şovmenleri"ne B1 vitamini getiren şaşkın kadın olmasaydı; "Geceyarısı Dikte Yasalar"la bölücülere tanıdığınız "ileri demokrat haklara" zarar gelecekti ve siz, diktecilerinize hesap veremeyecektiniz! Size geçmiş olsun!
Mehmetçiğin itlâf ettiği PKK'lılardan farkları neymiş bu şovmenlerin? Bunlar gerçekten açlık grevine gitse ve geberselerdi, Bayrağı yarıya mı çekecektiniz? Gerçi Papa'nın ölümünde Ulusal Yas ilan edip Bayrağı yarıya çeken sizin; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk'ü anma programlarından kaçtığınız bilindiği için PKK'lılar geberirse yas tutmanıza da şaşırmazdık! Asıl size geçmiş olsun kardeşiiim!
Allah kimseyi utanır yüzden etmesin!
Allah'tan korkanın, kuldan da utanması gerekmez mi? Bebek kurşunlayanların, çoluk-çocuk, erkek-kadın, genç-ihtiyar, resmî-sivil ayırt etmeden kırk bin insanı katledenlerin, sokakları yangın yerine çevirenlerin, köprü yıkanların, hastane-okul yakanların Yiğitlerimizce itlâf edilişlerinde üzüldük mü ki; açlık grevi şovmeni şerefsizlere üzülelim?
Parti toplantılarında kabarıp, telefon görüşmelerinde el-pençe-divan durduğunuz ağa-babalarınıza hesap vermekten kurtuldunuz! Size geçmiş olsun!
Yeter artık! Yetsin artık!
Türk Milletinin hassasiyetiyle, yasıyla, incinmiş yüreği ile alaydan vazgeçin artık! Zulm ile âbâd olanın, âhiri berbât olur Vallahi!...
Sizin sonunuz fenâdan da fena! Sizin sonunuz felâket!
"Bizim çocuklar" sıfatlı üniformalı sâdık Generalleri, size hizâya çektirenler; yarın sizi de, en sizden zannettiklerinize hizâya sokturacaklar, bilmiyor musunuz?
Mübârek'e, Ladin'e, Saddam'a, Kaddafi'ye neler yaptırttırıp, sonra ne yaptıklarını, berâber izlemedik mi? Naklen yayınlanan bu işlerden, sizin çıkaracağınız bir ders yok mu? Yeter artık! Yetsin artık! Kendinize gelin!
Talih, taçlandırdığı gibi bazen talihsiz bedevi gibi çölde kutup ayısına yakalatabilirmiş insanı, siz söylediniz! Aynı talih, sizin için de geçerli bilmiyor musunuz?
Mahkeme kadıya mülk kalmaz! İmparator da olsanız, diktatör de olsanız, padişah ta olsanız hiç bir hükümranlık sonsuz değildir sultânım!
Allah, ibreti ahirete bırakmaz! Olaki dünyada hesaptan kurtulabilirsiniz ama İlâhi hesaptan kim kaçabilmiş ki siz de kaçasınız? Ayıptır! Günahtır!
"... milletimize geçmiş olsun ..." muş! Size geçmiş olsun kardeşim! Size geçmiş olsun!
"OLAMAZ TÜRK'E BAŞ, TÜRK'ÜM DEMEYEN" vesselâm...
Selâm, sevgi, duâ... 
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: