Perşembe, Kasım 01, 2012

GERİLDİLER, GERDİLER!...

Gerildiniz sayın BOP Eş Başkanı Başbakan!
Sadece gerilseniz neyse, milleti de gerdiniz! Milleti gererken size mecbûr saydığınız, çantada keklik gördünüz, size dokunmayı bile ibâdetten sayan "İnadına Tayyip" diye yırtınan taraftarlarınızı da gerdiniz!
Bu kadar gerginliğin sonu hayra alâmet değil!
YandaŞ televizyonlardan birinde, sizin ateşli taraftarlarınızdan bir profesör; "Suriye televizyonlarını izledim. Bizim Cumhuriyet Bayramı olayları, flaş haber olarak veriliyor ve Ankara karışık, orada millet ile devlet çatışma halinde diye yorumlar yapılıyordu." diye anlatıyordu! O da gergindi!
"Barikatın kaldırılması talimatını ben vermedim! Sayın Cumhurbaşkanının da böyle bir talimat vereceğine inanmıyorum! Ülkeyi iki başlı bir yönetimle bugünlere getirmedik!" derken gergindiniz! Daha da gerileceksiniz!...
Cumhurbaşkanı Makamı'na; "Kardeşim" diye oturttuğunuz A. Gül; "Cumhurbaşkanı olarak Cumhuriyet Bayramının nezih bir şekilde kutlanmasıyla ilgili yetkilileri uyarmamdan daha doğal bir şey olamaz!" derken; "Herkesin ne konuştuğuna dikkat etmesi gerek!" diye uyarırken; "Ülke idaresinde çift başlılık iyi değildir, doğru da değildir!" derken, en az sizin kadar gergindi! Daha da gerilecek, gerileceksiniz!
İçişleri Bakanı; "Barikatın kaldırılması için kimseden talimat gelmedi. Barikat kargaşada açıldı!" derken gerginden de gergindi! Daha da gerilecek, gerileceksiniz!
Geriliyordunuz, geriliyorsunuz, gerilecek ve gerileyeceksiniz!
Çünkü milletin sabrı taşmak üzere!
Çünkü milletin gıcırdayan dişleri, sabır barajının kapaklarını çatırdatarak patlatmak üzere!
Gerginsiniz!
Gerginler!
Gerginiz!... 
Sayın BOP Eş Başkanı! Daha da gerileceksiniz!...
9 gün sonra Cumhuriyetin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu, banisi; laik-dindar, sağcı-solcu, kadın-erkek, genç-ihtiyar, küçük-büyük her kesin; cumhurun, cumhuriyet ve hürriyetin lezzetini almış ve bu lezzeti kendilerine emânet eden 20. yy.'ın Türk Milleti'ne nasîb olan dehâsı; Mustafamız'ın, Mustafa Kemalimiz'in, Mustafa Kemal Atatürkümüz'ün, Muhteşem Türkümüz'ün dünyasını değiştiği ve Türk gönüllere ebediyyen yerleştiği günün yıl dönümü 10 Kasım!...
Tahminden öte artık biliyoruz ki; Cumhuriyet Bayramında cumhura saldıran, saldırı emri veren siz ve sizden fazla sizci kindâr dindârlar, 10 Kasım'da da Anıtkabre Atalarını ziyârete gitmeyi isteyen millete, cumhura engel olmak isteyeceksiniz!
Çünkü siz gerildiniz!
Siz gerilince; sizden fazla sizci yalakaları da gerdiniz! Kendi başlarına karar yeteneği olmayan bu sizden fazla sizciler, yapacakları hatalarla sizi daha da gerecekler!
Keskin sirke küpüne zarar verir Sayın BOP Eş Başkanı!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramında tek başına, Bayrağını açarak panzerlerin önüne abidevî bir duruşla dikilen Türk Kadınının farkında mıydınız? O duruşu hatırlıyor musunuz? Eğilmeden, geri basmadan, göğsünü tazyîkli sulara bend ederken Bayrağının celâdetle dalgalandıran, o Türkçe duruşu, sakın unutmayasınız!...
Sayın Gergin BOP Eş Başkanı Başbakan!
10 Kasım'da, o mert duruşu tekrarlamak için, o Türk'çe duruşla hem Atatürk'ün manevî varlığına sahip çıkmak, hem de size kafa tutmak yarışına girecek olan kadın-erkek, genç-ihtiyar, küçük-büyük Türk Milletinin Atatürk sevdalıları, aklınızı başınızdan alacaklar!
Haaa! Çok önemli bir teferruatı da atlamayalım! 
10 Kasım'da, Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşları arasında Türk Milliyetçiliğinin marka ve adresi olan; gerçek manada Atatürk'ün ülküdaşlarının, Atatürk'ten elli yıl sonra O'nun ülkü ve milliyetçiliğini kırk yıl devâm ettiren Başbuğ Türkeş'in ülküdaşlarının adresi MHP'nin, Genel Başkanlığı'nda; Salı toplantılarında size esip gürleyen ama aldığınız bütün gayr-ı millî kararlarınıza destek veren şahıs olmayacak!...
1978'in şartlarında bir çağrıyla Tandoğan'da bir milyondan fazla Ülkücüyü toplayabilen, bugün beş-altı milyon Ülkücüyü toplayabilecek kudret ve tecrübedeki MHP'li Ülkücülerin de size ve yandaşlarınıza, meydanlardan meşrû miting haklarını kullanarak cevap vermeye hazırlandıklarını da hatırlatırım!
Çok Sayın BOP Eş Başkanı Başbakan;
Size cumhuru gerin ve gerilin rolünü yazanlar; Orhun Abidelerini kaplumbağa kaidesi üzerine kurarak tarih vasıtasıyla bütün dünyaya verilen; "Türk Milleti, hedefini seçer ve ağır emîn adımlarla hedefine doğru ilerler! Ömrü uzun olduğu için, acele gidenin ecele gittiğini defaatle görerek bildiği için emîn ve ağır adımlarla ilerler, ilerler, ilerler..." mesajını alamamışlar! Siz de anlamamış, algılayamamışsınız!
Yangından mal kaçırırcasına acelenizle ecelinize gidiyorsunuz!
Gerginsiniz, gerginler! Geriliyorsunuz ve daha gerilecek ve geriliyeceksiniz!
"Gerilir zorlu bir yay/ Oku fırlatmak için./ Gece gökte doğar ay/ Yükselip batmak için./... Dağda n'için bağrılır?/ Feleğe çatmak için./ Ve ... Kahramanlar can verir/ Yurdu yaşatmak için..."
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, duâ..
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: