Çarşamba, Kasım 14, 2012

PKK İNTİHAR ŞOVMENLERİ!...

Daha ölmemişler! Zaten ölmelerine Devlet izin de vermez! 
Devlet'in doktorları -gerektiğinde- müdâhele eder, serumla diriltirler ama yandaş televizyonların nerdeyse tamamında, dolma kalemler, Karen Fogg çocukları ve AKP'nin İleri demokrat vuvuzelaları, onları konuşuyorlar!
Daha dün 18 Türk evine ateş düştü Heeeyyy!
18 civanı, daha dün toprağa verdik ve kimsenin umûrunda değil öyle mi?!
Cezaevlerindeki şovmenler yetmez gibi; Diyarbakır'da kameradan, Başbakan ve kabine mensuplarının gözlerinin içine baka baka; "Meşenin dalları nerenize ...?" diye soran, yetmezmiş gibi; "Has...tirin! Has...tirin!" diye ürüyen İleri Demokrat kuduz da dahil, bir kaç kuduz daha açlık grevine gidiyorlarmışşş!
Ve bu açıklamayı da tercümansız anlayalım diye ana-diliyle değil, çağıl çağıl konuştukları baba-diliyle yapıyorlar! 
Milyonlarca Türk'ün, Türk Milleti mensûbu milyonlarca Kürd'ün aynı üslûpla; "Has...tirin lan! Has...tirin!" dediğini duymuyor musunuz?
TBMM'nin çalışmasını, demokrasinin işlemesini sağlayan milliyetçiler sâyesinde; Köşk tamam! Konut tamam! Meclis zâten tamam ve 360 gerektirmeyen sayılarıyla "Büyük Zehir Yasası" çıkarıldı! Atı çalan da, at hırsızına yardım ve yataklık edenler de Üsküdar'ı aştılar ve birilerini, ekran ekran dolaştırıp bağırtıp çağırtıyorlar, komedi olsun diye!
Musevi-Yahûdi veya Mason lakâbı olan "üstâd" sıfatlı N.F.K.'nın, "Sahte kahraman" diye iftirâ ettiklerinden, Vatan Şairi Namık Kemal'i nasıl kıskanarak özlediğimi anlatamam! Namık Kemâl;
"Felek her türlü esbâb-ı cefâsın toplasın gelsin
Dönersem kahpeyim millet yolunda biz azîmetten!"  diye kükrerken devrin Haçlı Müslümanları, işbirlikçi Şeyh-ül İslam'lara işgalci İngilizlerin emriyle fetvâlar yayınlayıp Kuvva'cıları kâfir ve şerîr ilan ediyorlardı! İşgalci müstevlîlere karşı direnerek kahraman ünvânını bi-hakkın kazananlara, Cumhuriyet'in bilinen ilk dolma kalemlerinden olan  Üstâd lakaplı NFK, "Sahte Kahramanlar" diyesiymiş!
Kahramanları özlüyorum! Seksen yaşındaki bir Ulu Türk'ün; "Gerekirse kan dökeriz! Can veririz! Akıllı olun!" diye kükreyişini, ölesiye özlüyorum!
İleri Demokrat Haçlı Müslümanlar ve dokunulmaz İleri demokrat bölücüler sâyesinde -ve nasıl bir demokrasiyse- Türk Milleti'nin Devlet'e ve yasalara saygılı % 94' ü, diğer % 6'nın da ancak % 25' i olan şâkilere, şerîrlere, âsilere, bölücü cânilere teslîm edilmek isteniyor!
N'oluyor? Ne oluyoruz?
Binlerce Mehmetçiği, polisi, Korucuyu, Doktoru, Hemşireyi, Öğretmeni ve sivil Kürdümüzü katleden vahşî canilerin, bebek katili alçakların, sansasyon ve şov diye yaptıkları, BOP Eş Başkanı Başbakan'ın da açıkça söylediği daha gebermemiş, gebermesine de Devlet'in asla izin vermeyeceği iğrençler konuşuluyor! Milleti mi alıştırıyorsunuz?
Hey AKP'liler! Tercüman gerekmesin diye baba-diliyle; " "... akıllarını başlarına alsınlar. Gerekirse bomba olur, onların vücutlarında ben patlarım." diyen, dokunulmaz edip şımarttığınıza, hadini bildirmek zorundasınız!
Biz bu şerefsizleri size şikâyet edecekken, siz kime şikâyet ediyorsunuz? Siz ağlama, şikâyetlenme makamında mısınız? 
Sizi esir mi aldılar? Yoksa esirsiniz, söyleyemiyor musunuz? Bu yüzden mi millete şikâyet ediyorsunuz bu cânîleri?
Görmüyor musunuz, Güneydoğu'da bir kaç vilâyette sıkıyönetimleri yetmez gibi, Ege Bölgesi'nde de dokunulmaz İleri Demokrat hainlerin organizesiyle Türk Milletini tahrîk ediyorlar!
Farkında değil misiniz? Sizin şikâyetiniz üzerine millet, mes'eleye el koymak üzere? Yoksa tahrîk olan Türk Milleti işe el koysun, bu şâkilere anladıkları dil ve üslûpla mukâbele etsin ve "Türk Baharı" başlasın veya başlatılsın plânının bir parçası mısınız?
Hatırlatırız; 90 yıl önce de işbirlikçi Haçlı Müslüman Şeyh-ül İslâmlara, İngilizlerin dikte fetvâlarla kâfir ilan ettirdikleri millet evlâtları; Hz. İsa'ca ölüyü diriltip Türk Yurdundan devrin bölücülük taşeronu Yunanlıları denize dökmüştü! Unuttunuz mu?
Bu tecrübeli ve donanımlı millet, tarihle yaşıt! Yüzlerce, binlerce yıl sayısız düşmana haddini bildirmiş; medeniyetlerin doğuşunu ve çöküşünü izleyerek günümüze gelmiş Türk Milleti, üç-beş şâki ve onlara destek diye açlık grevine gitmekle tehdît eden şovmenlere teslîm olmaz!
Milletin % 94'ü, diğer % 6' nın da % 75'i; "Gebersinler!" diyor, duymuyor musunuz?
Can onların, cehennem Allah'ın! Açlık grevi adıyla intihâr ediyorlarmış! Kime ne? Bize ne?
Bu şovmenler, cezaevinde değil mi? Alın, yatırın revire! Sokun serumun iğnesini ve ellerini kollarını da, ta cana gelinceye kadar zincirleyin ranzalarına! 
Cezaevlerini kamp edinmiş PKK'lılar, cezalandırmak için seçtikleri bir kaç kişiyi, acından gebertecek ve açlık grevinde öldü diyecekler, anlamıyor musunuz?
Gerekirse şeytanla bile görüşeceğini sizden öğrendiğimiz MİT Müsteşarı, bu konuda size istihbarat veremiyor mu?
Geçen sene İmralı'daki bebek katili câninin, Diyarbakır belediye başkanını çizdiğini, tehdît ettiğini unuttunuz mu? Adamın başına PKK'lı bir nöbetçi dikip acından gebertip infâz edecekler ve dünya çapında sansasyon yaratacaklar! Görmüyor musunuz?  
Açlık grevine gidiyorlarmış! "Has...tirin! Has...tirin be!"...
YOL BİLMEYEN REHBER, KERVANI KAYBEDER!...
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN 

Hiç yorum yok: