Pazartesi, Kasım 19, 2012

"DAĞLAR DAĞIMDIR BENİM"

Bugün yine Şemdinli'de, beş Mehmetçik şehît!...
Allah rahmet eylesin. Vatan-Millet sağ olsun!
Beşi de er değil! Üsteğmen Gökhan KORKUT, Uzm. Çvş. Mehmet Bostancı, Uzm. Çvş. Bekir Çavuş, Uzm. Çvş. Bilal Akgün ve Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün, kahpe bir pusuda şehît edildiler!
Beş Türk Ocağına, Türk Milletinin bağrına beş kere daha ateş düştü!
Kimi tesellî edeceğimizi şaşırdık! Ailelerinin başı sağ olsun. Allah sabırlar versin. Türk Milleti başın sağ olsun!...
Binlerce yıllık tecrübe ile biliyoruz ki devlet olmanın ve devlet kalmanın tek bedeli, candır! Milletin teşkilatlanmış şekli olan Devletin ve Devletin ikâmet adresi olan Vatanın müdafaası için de tek bedel candır, can!...
Millet yaşasın, Devlet ilelebet sürsün, Vatan korunsun diye Türk Milleti olarak yüzlerce yıldır bedeller verdik, hâlâ bedel vermeğe devâm ediyoruz!
PKK'lı şerefsiz geberesice tutuklular, hükümlüler, hani açlık grevine gidiyorlardı? Nerdeyse gebereceklerdi! N'oldu? Niye vazgeçtiler?
Otuz yıldır; suçsuz günahsız sivil Kürtleri çoluk-çocuk demeden; onları korumak için görev yapan askeri, polisi, korucuyu; Kürt gurroları eğitmek için giden öğretmenleri, sağlık götüren doktorları, hemşireleri, imamları katlettiler! 3-4 evlik mezralara yol yapan işçileri öldürüp iş makinalarını yaktılar! Köprüleri, sağlık ocaklarını, okulları yakıp bombaladılar! 
Yakalanıp cezaevine koyuldular ve demokratlaştılar kahpeler! İmralı'daki terörist başına uygulandığı söylenen tecrîti kaldırtmak için -güya- açlık grevi yaptılar!
17 yaşındaki fidanını, dersanede terörist bombasına kurban vermiş bir Ana olan AKP Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat'ın; "Diyarbakır Koşuyolu Parkı'nda çadırlar kuruluyor, açlık grevi yapılıyordu. Günde 20 tane çay, 60 şeker. Günlük kalori miktarını da alıyorlar. Bu kadar kanlı canlı nasıl açlık grevi yapıyorlar?'' açıklaması ve yakalanan yüzlerce kutu B1 vitamini, foyalarını fâş edince; Apo alçağının talimatıyla grevi sonlandırmışlarmışşş! Fabrika işçileri sanki pejvendler!
Vay be! Ne ileri demokratlarmış kahpeler!
Biz de inandık! Avrupa Parlemantosu Türkiye Raportörü Ria Oomen-Ruijten'in; "Demokrasilerde açlık grevlerine yer yok. Eğer bir amacıniz varsa, girersiniz politikaya, insanları ikna etmeye çalışırsınız!" şeklindeki kurnaz karşı çıkışıyla da dokunulmaz bölücüler paniklediler! 
B1 vitaminleri yakalanan ve ne yaptıkları belgelenen şirretler, kendilerine inanan saf Kürtlerin de nefretini kazanınca, bitirmeyip ne yapacaklardı?
Bir de İmralı'dan gelen talimat ta; " ... cezaevlerinde açlık grevine girenlerin, dışarıdakilerin yapması gereken işi üzerlerine aldığı" nın belirtilmesi üzerine, bitirmeyip, B1 vitaminisiz gerçekten geberecekler miydi?
Adam ömürboyu hapse mahkûm bir hükümlü mü, yoksa ada ofisinden Hükümet'e de hükmeden bir otorite mi? Bu ne ya? Bu ne rezâlet ya?
Heyy AKP'liler! Ne yapıyorsunuz? Ne yaptığınızı zannediyorsunuz?
Ağanız AP'nin Türkiye raportörü bile; "Demokrasilerde açlık grevlerine yer yok!" diyorsa, siz neyin peşindesiniz? Ne bekliyorsunuz? 
Hukuken, vicdânen, ahlâken kişi, bir suçtan iki kere cezalandırılamaz tamam! Hükümlü ve tutukluların canları Devletin korumasındadır, tamam! İntihar etmelerine de, hastalıktan ölmelerine de Devlet izin vermez, tamam!Pekiii! Bizim, ömürlerinin baharında devrilen çınarlarımız,  şehît edilen evlâtlarımız, kimin korumasında?
Biz, Evlâtlarımızın hesâbını kimden soracağız? 
Katilleri, şerefsiz cânileri Şehitlerin silah arkadaşları yakalayıp Devletin adâletine teslim etmiyorlar mı? Ve onlar cezaevinde, dağdayken yapamadıklarının fazlasını yapıyor, Hükümete istediklerini yaptırıyorlar, öyle mi?!
Peki! Siz neye yararsınız? Ne yaparsınız? Neyin peşindesiniz?
Şehit aileleri ve yakınları olarak, Türk Milleti olarak biz ne yapalım? Açlık grevine gitmez, intihâr etmeyiz, büyük günahtır! 
Ama biz de dağa çıkabiliriz biliyor musunuz? 
Türk dağlara, dağlar Türk'e çok yakışır bilmiyor musunuz?
Demirci Efeler; sabanı yere bırakıp bırakıp ha bire; "La havle..." çekiyorlar! Duymuyor musunuz?
"Dağlar dağımdır benim/ Gam ortağımdır benim" diyen, Türk Milletidir, hatırlayın ve unutanlara da hatırlatın! Vallahi millî menfaat icâbıdır...
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ...
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: