Pazartesi, Kasım 12, 2012

"İT KURSAĞI YAĞ GÖTÜRMEDİ!"

Kanla uyunmaz, uyutulmaz diye endişelerimizi seslendirmiştik, Hem de daha dün!...
Kan içici vampirlerden, yedikleri kaba pislemeyi mahâret bilen nankörlerden, başları okşandıkça uyanan at zekerlerinden biri, endişelerimizde haksız olmadığımızı belli etti!
Tercüman sıkıntısı çekmeyelim diye de anadilinden daha iyi kullandığı babadili Türkçe ile; "... akıllarını başlarına alsınlar. Gerekirse bomba olur, onların vücutlarında ben patlarım." diye ağzından yellendi!
duyduğumuzu, siz de duydunuz değil mi? Duymaz veya duymazdan gelmezsiniz değil mi?
Hey! AKP kurmayları!
Hey! AKP Genel Başkanı, BOP Eş Başkanı, Medeniyetler Arası İttifâkın Eş Başkanı, Çok Sayın Recep Tayyip Erdoğan; Kasımpaşalılık dediğiniz durşunuzun "Millî sarhoşluğumuz"un tezâhürü olduğunu da daha dün dillendirmiştik!
Siz millî değilsiniz biliyoruz! Siz milliyetçi, millîci değilsiniz biliyoruz ama Millî takımların başına yabancı hocalar getirdiğimizi, onlara tonlarca para verdiğimizi, millî takımımız o hocayla galip gelirse alkışladığımızı, mağlûp olursa hemen  milliyetini sorguladığımızı da hatırlatırız! 
Allah aşkına ayıkın artık! "Çok sarhoşsanız peşpeşe iki Türk kahvesi için n'olur!" diye bütün millî duygularımızla tekrar sesleniyoruz!
Bu seslenişimizi fevrî, ferdî bir sesleniş olarak görmeyin! Öyle zannederseniz de son elli yılın en net Türk Milliyetçisi Başbuğ Alparslan Türkeş'in halefi, Devlet Bahçeli'nin; "Millî mes'elelerde bütün MHP'liler ve Ülkücüler arkanızdadır!" taahhüdünü hatırlayın!
Meclis'teki 550 kişi, millet nazârında "ev danası"sınız ve "asla öküz olamaz"sınız ama biliyoruz ki dünya nazârında, yetmiş beş milyonun seçilmişleri, elli milyon seçmenin elitisiniz! Bölücü dokunulmazları bir kenâra koyduğumuzda geri kalan 500'den fazla Vekil, bizimsiniz! Türk'ün, Türk Milletininsiniz! Sizin saçınızın teline gelecek bir zarâr, millî karakterimizin, kükremiş sel gibi bendini aşmasına sebep olur!
Korkun demiyoruz! Ürkün demiyoruz hâşâ! Ama; "Ölüsü olan bir gün, delisi olan her gün ..." millî uyarıyı hatırlatmak istiyoruz! Delisine sahip çıkamayan milletlerin velîsi de olmaz biliyor musunuz?
Lütfen! Bu Haçlı masalarında sarhoş edilip içinize salınmış, ağızdan yellenenlerin kulaklarından tutup ayıkıncaya kadar, soğuk bir yere kilitleyin! Sakın titremeden de bırakmayın! Çünkü sarhoş, titremezse ayıkmamıştır!
Artık bu sözler, bu tehdîtlerle haddi, haddinden fazla aşmadılar mı?
"Sarhoşun defteri okunmaz!" tamam! Sarhoş sözü ile sokak köpeğinin ürümesi emsâldir tamam ama sarhoşluğun, kişilerin şuuraltını açığa çıkardığını da unutmayın n'olur! Ayıkır ayıkmaz, sarhoşken söyledikleri sözü, önlerine koyup bu sarhoş ileri demokrat bölücüler'e hesap sorun!
Yoksa canımızı yakabilirler!
Daha dün on yedi millet evlâdını dişlerimizi sıkarak, içimize ağlayarak, Vatan bağrına emânet etmedik mi? Daha dün, on sekiz Yiğidimizi Peygamber Agûşu'na uğurlamadık mı?
Erin, süvârinin, akıncının şehâdetiyle ordu bozulmaz biliyoruz! Komutan, Akıncı Beyi şehît olmadan alaylar, bölükler bozulmaz biliyoruz!
Bu kan içici sapıklar, sansasyon peşindeler!
Açlık grevi denilen bir uygulamayı tehdît amaçlı kullanıyorlar! Cezaevlerinde açlık grevlerinin nasıl yapıldığını, idarenin verdiği ekmeği, yemeği almayıp önceden stoklanan yiyeceklerle idare edildiğini, rejim yapıp gülerek kilo verdiklerini, Birinci 12 Eylül zindanlarındaki, ağa-babalarının grevlerinden biliyoruz! Siz bilmiyor olabilirsiniz, n'olursunuz bilenlerden sorup öğrenin!
Açlık gervine gidenler, gitsinler! Gerçekten açlık grevine giden varsa zaten, bugün yarın kendini belli eder! Ona gerekli müdahele yapılır! Yememekte ısrar ederse de serumla gıda verilir ve ölmesine mani olunur ama; "... akıllarını başlarına alsınlar. Gerekirse bomba olur, onların vücutlarında ben patlarım..." tehdîdinin, acilen karşılık görmesi lâzım!
Nereden kulağınıza fısıldandığını tahmîn edip bilemediğimiz, Sayın; "Şeyini şey ettiğimin şeyi"ne suikast ihbarıyla kaç subayı derdest ettirdiğinizi ve yıllardır hiç bir şey çıkmadığını da biliyoruz ama bakın sarhoş zekeri, yapacağını söylüyor! Yaptırmayın!
Bu ucuz, kiralık, Haçlı bölücü taşeronlarını; İleri Demokrasi diye kucağımıza oturtup saklımızı yoldurduğunuz yeter! Tedbîr alın! 
Testiyi kırmadan suya göndereceğinizi uyarın! Aksi halde olan size olur, milletin canı yanar! Sizden herhangi birinizin saçının teline gelecek zarar; millet-devlet-vatan devâm etsin diye kınalayıp kurban niyetiyle askere gönderdiğimiz Mehmetçiklerin şehâdetine benzemez!
Osmanlı'nın son demlerinde, umumhâne işleticisi Anjeli'sine sahip çıkan Ustura Kemallerin; yüzde yüz millî ve Türk karakterlilerinin var olduğunu; her hangi nâ-hoş bir durumda, sizin birinizin saçınıza halel geldiğinde kıyâmetleşeceklerini bilin! Ve Allah rızası için, seçilmiş -gayr'ı milli de olsa- vekillerimize dokunulmasına fırsat vermeyin!
Düşüncelere, muhabbetle; beceremezse saygı tesis ederek hükmedemeyen erk, erk olmaz! 
Hırlayan köpek ısırmaz ama kuduz itin hırlamadan daldığını da biliyoruz! 
Zevzek sarhoşun sözü, onu masalarında içirenlerin sözüdür vesselâm...
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ...
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: