Perşembe, Kasım 11, 2010

BU YANLIŞLARDAN, DOĞRU ÇIKMAZ!

Bilerek yapıyorlar! Görevleri bu! Yanlış soruya doğru cevap istiyorlar! Katile cinâyeti kötüle diyorlar, mümkün değil!
"Ailece göbek atan"ların, "Dansöz" karikatürü"ne; dansözlerin kızmasını öneriyorlar, vicdâni değil!
"Öfke bir hitâbet şeklidir." tarifiyle, önüne gelene küfredene; muhataplarından nezâket bekletiyorlar; âdil değil, mümkün değil!
"Evde ailece göbek atan", kıvıran Memecan'ın Millet vekili Eşi'nin eşini savunmasına itiraz ediyor; Cumhurbaşkanı'nın, Başbakan'ın eşlerinin ahkâmına itiraz etmiyorlar, vicdâni değil!
Kırk bin kişinin katili olduğu, kundak bebeklerine kalaşnikofla kurşun yağdırttığı, mahkûm edildiği, cezasını çektiği bilinen bir insanlık yüz karasının; hukukun ırzına geçen avukatlarca beyanatları duyurulur! Bu câninin, bu psikopatın şehit ettiği mehmetçikler, komutanlar, polisler, korucular, öğretmenler, doktorlar, hemşireler önemsizmiş gibi; yaktığı okullar, yıktığı köprüler, tahrip ettiği yollar, topluca katlettiği Kürtler, dağa çıkarıp harem kurduğu Kürt kızları, toplu taşıma araçlarında diri diri yakılan günahsızlar, parklarda bombayla parçalanan siviller hiç yokmuş gibi hukuk katilleri tarafından duyurulan beyanatlarına, yol haritasına itiraz etmiyor; Papa'ya kimin, niye, suikat değil yaralama yaptırttığını açıklayan adama ve bu haber gibi haberi yapan televizyona; "Niye?" diye tepki koyuyorlar! Erkekçe değil!
Başbakanı haber yapar; yandaş! Haber gibi haber yapar, devlet televizyonu! Yok yaaa!
İmralı da mahkûm gibi gösterilerek emrine; bir ada, sayısız feribot, gemi, hukukçu, gazeteci tahsis edilmiş bebek katiline itiraz etmeyen hiç bir dolma kalemin; TRT, M.Ali Ağca'yı konuşturdu diye itiraza hakkı olamaz! Çünkü mertçe değil, erkekçe değil, çünkü neresinden bakarsanız bakın eyyamcılık, çifte standart!
Habere konu Katil, yaptığını inkâr etmiyor! Yaptığının cezasını çektiğini kendi de biliyor siz de!
Zamanaşımına uğradıktan sonra geçmiş eylemlerini anlatan ve bu eski eylemlerinden dolayı elbebek-gül bebek, ekran-ekran, gazete-gazete dolaştırılan eski terörist Çandar'ları, Cemal'leri, Bulut'ları görmezden gelip inkâr etmeyen, suçunun bedelini ödemiş birinin, dünyayı ilgilendiren açıklamalarına itiraz ederler! Ahlâki değil!
Elbette İpekçi Ailesinin yaraları sızladı ama AKP'den Millet Vekili olan ve bir ülkücünün katili olduğu belgelenen kişi de birilerini aynı derecede rahatsız ediyor, yaralarını kanatıyor!
Filistin kamplarında yetişerek Yurda gelip terörist eylemleri ile dönemlerin karartılmasına firüranlık etmişlerin; milyon-milyon dolar-euro ile transfer yaşayıp yazıp-çizmeleri de bir sürü insanın canını acıtıyor!
Dahası; M. Ali Ağca çıkarıldığı için itiraz edilen resmî televizyonda, bu eski teröristlere, referandum sürecinde program başı kaç para verildiği, daha dün gazetelerde haberdi! İtiraz etmediler! Çünkü onlardandı!
Tesettür, baş örtüsü, türban; ilköğretime kadar insin mi, inmesin mi? Sorusuna Cumhurbaşkanı'nın Eşleri Hanfendi cevap verdiğinde olur, Cumhurbaşkanı da Eşini teyit eden sözler söyleyince olur; "Makyajı farklıdır, türbanı farklıdır, konuşma biçimi farklıdır. Asidir, isyankârdır." tarifli yandaş, yoldaş, candaş Hanımlar; istediklerine istedikleri gibi konuşurlar ama Türk Milliyetçisi, Ülkücü birini, hiç bir yandaş-candaş televizyon ve gatede göremezsiniz çünkü "daha fazla demokrasi" var!
"Hadi ordan! Hadi ordan!" Eyyamcılar, takıyyeciler, mürâiler, dönekler, renksizler sizi!...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: