Çarşamba, Mayıs 16, 2012

ÇAĞDAŞ HASAN SABBÂH FEDÂİLERİ...

Sana şarap içirmişler/ Seni senden geçirmişler
Sokaklara düşürmüşler/ Affetmem seni seni yâr! - Mahzûni Şerîf

Tecrübeli meyhâneciler; içirdiler demokrasi şarabını, şırınga ettiler İleri Demokrasi eroinini ve saldılar sokaklara, milletin başına demokrat sarhoşları!
Memleketi yangın yerine çevirenlerler işte bu demokratlar!
Sokakları yangın yerine çeviren, çoluk-çocuğu otobüste diri diri yakanlar, demokrat; onların insan hakları olduğunu söyleyen Müslümanlar, İleri Demokrat!
Kırk yıldır; "Halklar, halkların kardeşliği, halkların eşitliği ve halklara özgürlük" diye her yana saldıranlar, demokrat; bu saldırganlara, "Mühîm olan takvâdır" diye destek çıkan dinciler, İleri Demokrat!
"Kimsenin namusu olmayacağız!" diye sokaklarda yırtınan kadınlar, demokrat; 40-50 sarhoş kadına 500-600 Türk Polisi'ni koruma olarak görevlendiren, Hükümet eden Müslümanlar, İleri Demokrat!
Kırsalda hükümrânlık ilan eden eşkiyalar, yaylacılığı bitiren haramzâdeler, askere-korucuya-öğretmene-hemşireye-mühendise-yol işçisine saldıran kuduruk PKK'lılar, demokrat; "Sen ... dersen, birileri de bilmem neyim der." diyen dinciler, İleri Demokrat!
Tarihten hortlamış zombiler gibi, arenada birbirini öldüren "esir kahraman(!) gladyatörler"e alkış vuran Eski Romalılarca taraftarlık yapan, stadları yakıp yıkan, polislere saldıran sarhoşlar demokrat; onlar daha şiddetli saldırsınlar diye spora siyâset katıp şike şike kupa veren, kupa gasp edenler, İleri Demokrat!
PKK'nın şehir yapılanması KCK'lılar demokrat; onların başı "ağırlaştırılmış ömürboyu hapse mahkûm" bebek katili ile yol haritası çizenler, İleri Demokrat!
Türk Milleti'nin geleneksel adâletinden, hakkâniyetinden, hoşgörüsünden korkan-ürken sokak köpeği kuduzlar demokrat; "Aziiiz Milletim" diyen, milletin adını söylemeyen; "Sizin en hayırlınız -kavminin zûlmüne ortak olmak günahını işlemeden- soyunu savunandır." hâdisini atlayan, "Aslını inkâr eden harâmzâdedir." Hz. Ali öğüdünü duymazdan gelen, "İki cihanda lekeli" işret kuşlarının kılavuzluğuna muhtaç dinciler, İleri Demokrat!
Velhâsıl-ı kelâm; esrarkeşle şarapçı, eroinmanla alkolik, Haçlı lejyoneri Hasan Sabbâh fedâileri, demokrat ve ileri demokrat maskeleriyle demokrasi aracıyla millî bütünlüğümüzü parçalamak, Vatanımızı üleşmek, üleştirmek için uğraşıyorlar, bizden de alkış istiyorlar!
Yalakalığı, yağcılığı, amigoluğu demokratlık zanneden bir Lejyoner Dolma Kalem'i; "Bu kupa Amerika'ya girsin!" nârası üzerine de ânında işinden-gücünden ediyorlar!
Anayasa'nın meze edildiği işret masasından; "Kalkan taraf biz olmayacağız!" diyen, ağızlarına şarap deymemiş ayıklarımıza; "Siz masada otururken masada sarhoş edilenler, sokaklara salındı haberiniz var mı?" diye sorunca da; "Partimizi anayasa etrafında kuşatmaya ve baskı altına almaya dönük sinsi bir tezgâh..." la suçlanıyoruz!
Türk Milleti'nin; bütün demokratları, İleri Demokratları ve "törpü yalayıp kendi kanını içerken doyduğunu zannedenler"i, tepeden kurt sabrıyla izlediğini görecek kadar ayıktıklarında, onlar için geç olacak diye korkarız!
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: