Pazar, Mayıs 06, 2012

KORKAĞIN AKLI, AKILSIZIN ÎMÂNI OLMAZ...

Dinci-dinsiz, liberal-sosyalist, "Kapitalist Nurcu"- Nurcu Aczmendi, Şövenist Kürtçü- Ermeni Diasporası, Dolma Kalemler- Karen Fogg Çocukları, II. Cumhuriyetçiler-Yeni Osmanlıcılar, kindârlar-dindârlar, Okumayan aydınlar-Rol bulamayan tiyatrocular- artistler, AKP'liler-CeHaPe'liler-PKK/KCK'lılar, AB'ciler-ABD'ciler, Haçlılar- Haçlı Müslümanlar, Sosyetik dilberler- Tesettürlü sosyeteler, hırsızlar-arsızlar, "Paranın dîni olmaz" öğretili "Babalar gibi satarım"cılar-"Vatanı bir çift güzel kadın memesine satarım"cılar, Korkak külhanlar- Psikopat korkaklar, v.s. pis örnekleri çoğaltabiliriz...
Ne kadar gayr-ı millî, teslîm olmuş esîr beyinli varsa demokratlaşmışlar, yetmemiş İleri Demokrat kesilmişler ve kalemle, ekranla, gazete-dergiyle, yalanla-iftirâyla Türk'e, Türk Milliyetçilerine saldırıyorlar!
Elinizden geleni ardınıza koyarsanız nâmertsiniz!
Bir adım geri basarsak ta biz nâmertiz!
Biliriz ki it, korktuğuna ürür! Biliriz ki peşinden yüz it ürümeyen kurt, kurt değildir! Biliriz ki hayvansever(!)lerin kısırlaştırıp sokağa saldıkları, soyunu kuruttukları küpeli itlerin ürümesi ses kirliliği yani gürültüdür ama kurt uluması tedbîr gerektirir!
Israrla söyleriz!
Yıllardır; bazen yalvararak, rica ederek, bazen nâra atarak; "Milletliğimizi hedefe aldılar! Türk Milleti karakterimizi, Türk Milleti birliğimizi koruyamazsak; bu onun bunun kapı kulları demokratların halkçılıklarına, "Halkların kardeşliği, Halkların eşitliği, Halklara özgürlük" terânelerini demokratlık sayıp kaale almazsak, aymazlığımıza devam edersek, millet halklara bölünürse içinde yaşadığımız anarşiyi, terörü mumla ararız! Millet, halkların birleştirilmesiyle olur. Milletin teşkilatlanmış haline devlet denir. Devletin kan-can pahasına sahiplendiği sınırlar çizdiği Vatan, Devletin sâbit ikâmetgâh adresidir. Biz; halkları, başlıya baş eğdirerek, dizliye diz çöktürerek milletleştiren erkiz, biz Türk'üz! Millet olmadan ne vatanın, ne de devletin esâmisi okunmaz! Türk Milleti silkin, Tanrı aşkına kendine dön!" diye söyler, söylenir, dolanırız!
Niye temcît pilâvı gibi aynı konuya vurgu yaptığımız hâlâ anlaşılmayacak mı?
Kur'ânın yasaklamadığı, hatta; "O'nun en büyük âyetlerinden biri de gökleri ve yeri yaratması, lisânlarınızın ve renklerinizin değişik olmasıdır." (Rûm-22) diye bizi Türkçe lisanımızla ve Türk tenimizle yaratıldığımızı Allah'ın buyurduğu, Hz. Peygamber'in;"Sizin en hayırlınız -kavminin zulüm ve haksızlıklarını desteklemek günahını işlemeden- kendi soyunu müdafaa eden kimsedir."(Ebu Dâvud, Sünen, IV, s.331, no: 5120) buyurarak soyumuzu-boyumuzu sevmemize izin verdiği bilinmesine rağmen; müslüman demokratların veya demokrat müslümanların, Haçlı ile veya Haçlı taşeronu bölücü alçaklarla elele Türk Milliyetçilerine saldırmaları, 40 yıl sonra yeniden Ülkücülere iftirâlara başlamaları, hâlâ birşey ifâde etmeyecek mi?
Doğru, eğriler içinde sırıtmaz mı?
Korktukları için biraraya geldiklerini bilmiyor muyuz? Korkaklar gruplaşıp öbekleşmez mi?
Korksunlar!
Korkularında haksız değiller! Ne kadar görmezden gelseler de Tarih Öğretmen onlara, onbinlerce yıldır, bütün düşmanlarının Türk'e ne yapabildiğini veya bütün düşmanlarının Türk'ün zerbesiyle ne hâle geldiklerini öğretiyor! Biliyorlar ve bildikleri için bir araya gelerek toplanıyor ve ne kadar kalabalıklaşırlarsa o kadar korkuyorlar!
Korksunlar!
Çünkü Tanrı'nın da yardımıyla Türk'ün hesap gününde, ilk yalvarmayı başaran korkaklar canlarını kurtarabilecekler biliyorlar!
Keşke kendilerine acısalar, korkakta akıl olmaz ama yine de akl'etseler ve Türk'ün muhteşem öfkesi kabarmadan baş eğseler, diz çökseler! Aksi halde olan onlara olacak ve huzûrun ve asâyişin ve adâletin tanzîmi için alınan canların hesâbı bile tutulmayacak! Keşke bilseler...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua....
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: