Cuma, Mayıs 25, 2012

"İLERİ DEMOKRASİ" BU MUDUR?!

"Farklılıkların farkındalıkla ülke yönetimi" hevesindeki demokratlarla "Demokrasi amaç değil araçtır." uygulamalı İleri Demokrat BOP Eş Başkanı ve şürekası arasındaki; "Masadan kalkan taraf olmayacağız!" iddiâsıyla devâm eden oturma yarışını izliyoruz!
Heeey oturanlar! Oturmayanlar var görmüyor musunuz?!
"O emri hangi hayvan verdi?" diye Gâzi Meclis'te dokunulmazlık zırhıyla böğüren bölücü siyasalların, dağdaki patronları "hayvan oğlu hayvan"lar, Anadolu'nun göbeğinde Kayseri'de, Pınarbaşı'nda patladılar, haberiniz var mı?!
Şehîdimize -sıradanlaşan tavrımızla- Allah'tan rahmet, yaralılarımıza âcil şifa; Şehîdimizin ailesine ve Türk Milletine başsağlığı, yaralıların ailelerine ve milletimize geçmiş olsun diyeceğiz bir daha!
Saatlerdir, basın yasasına muhalif bir cümle etmeyeyim diye "üç buçuk" atanların karşısında "Yusuf yusuf" mecbûriyetimle yazımı tamamlayıp gönderdikten sonra haberi aldım!
Heeey! Ankara'dakiler!
Heeeey! Demokratlar! İleri Demokratlar!
AB adlı Haçlı'nın ve ABD adlı Haçlı temsilcisinin kuvvetli vantilatörleriyle oluşturduğu yapay rüzgâra karşı siyerek hem kendilerini, hem de yandaşlarını tepeden tırnağa murdarlayan işbirlikçiler! Canımıza yetti artık!
Sizin yandaş yasalarınızdan, sizin yandaş vuvuzela sesli dolma kalemlerinizden, sizin cezaevlerinizden, sizin 21. yy. Maltası Silivri'nizden korkan sizin gibi olsun! Yeter artık!
Ya bu kanı durdurun, ya da demokrasinizi de, ileri demokrasinizi de, huzûr ve istikrârınızı da, ananızla birlikte alın, defolun gidin! Yeter artık!
Siz ki; "Has..tirin! Has..tirin!" diye gözlerinizin içine baka baka hakaret eden bir Belediye başkanı'ndan hesap soramazsınız!
Siz ki; "Meşenin dalları nerenize ...?" diye soran edepsize hesap soramazsınız!
Siz ki; Gâzi Meclis'te "Hangi hayvan?" diye ağzından koku salan ifrâzatçılara haddini bildiremezsiniz!
Siz ki; Anadolu'nun göbeğinde Başbakanlık Korumalarının can güvenliğini, Kayseri Pınarbaşı'ndaki Emniyet mensuplarımızın can güvenliğini sağlayamazsınız!
Siz ki; yıllarca bekçi Baba'nın bir düdüğü ile sağladığı asâyişimizi, orduyla, özel kuvvetlerle, panzerlerle, tanklarla, uçaklarla sağlayamazsınız ve 400 yıl tebaamız olmuş Suriyeli dindâşlarımıza Haçlı ile birlikte demokrasi götürmeye heveslenirsiniz?
Yahu! Günahtırdan anlamıyorsanız, günahı artık iplemiyorsanız seçmenlerinizden, milletin % 50'sinden ayıptır! Artık ayıp ta mı ilgi alanınızda değil?
Allah'ın izniyle ilk seçim sandığında başınıza geleceği göreceksiniz görmesine de o güne kadar daha kaç eli-kolu bağlı Güvenlik Mensûbumuz, kaç Mehmetçiğimiz, kaç suçsuz-günahsız vatandaşımız can verecek diye endîşemiz arttı!
Heeeey! Gâzi Meclis'teki muhalefet vekilleri! AKP adlı İleri Demokrat kaostan kurtulabilmek için bir erken seçim yolu bilmiyor musunuz?
Meselâ; "Sîne-i millete dönmek"i hiç düşünür müsünüz?
Milletin canının bu kadar incitildiği bir dönemde, maaşlarınızdan, dokunulmalığınızdan olmak endişesiyle ardınız "üç buçuk" mu, yoksa "Yusuf yusuf" mu diyor? Söyler misiniz?
Milleti, milleti temsîlen bizi duymanız için hangi dilden bağırmamız lâzım Allah aşkına söyler misiniz?
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: