Pazar, Mayıs 27, 2012

MİLLÎ HAVARA, AVAR CEVÂBI...

Milliyetçi ile vatanseverin aynı şey olmadığını biliriz. Her vatanseverin milliyetçi olmadığını ama her milliyetçinin aynı zamanda vatansever olduğunu da biliriz.
Biliriz de vatanseverlerle birlikten kim, niye rahatsız olur diye, niye sorgulamayız? Milliyetçilerin vatanseverlerle Vatanın bölünmezliği konusunda güç birliği yapmasından daha akıllıca ne olabilir?
Adamlar; "Ya Allah! Bismillah!" diye "Babalar gibi" satıyorlar, babalar gibi kilise açıyorlar! Bölücülere, "siyasi bir komplonun parçası" olan Kilise Vakıflarına, Allah ile aldatan Diyalogcu işbirlikçilere ve ithâl demokrasi eliyle Cumhuriyetle hesaplaşmalara direnen Millet Evlâtları'na da olmadık bühtânlarla saldırıyor, saldırtıyorlar!
Sadece vatanseverliği öne çıkarılarak Atatürk ve Cumhuriyete sadâkati atlanan, Atatürk ve Cumhuriyet kazanımlarını Türk Milletinin bütünlüğünü sahiplenerek tek başına, aslan gibi mücâdele veren Banu AVAR adlı Türk Kadınını, yalnız bırakan milliyetçileri anlayamıyorum!
19 Mayıs'ta Hükümetin, AKP teşkilatlarının, cemaatlerin, işbirlikçi demokratların, Soros beslemesi Dolma Kalemlerin, "Karen Fogg Çocukları"nın, Gülen A.Ş. elemanlarının elbirliği ile uyguladıkları engellemelere, yasaklara kafa tutarak Samsun'a çıkan Banu AVAR'ın emeğini görmezden gelenleri, anlayamıyorum!
Kendilerini "Bir Hoşgörü Mucizesi" diye adlandıran İstanbul Protestan Kilisesi Vakfı; hoşgörülerini ispatlarcasına Banu AVAR'ı mahkemeye veriyormuş!
Sebep, Banu Avar; "Halkı kin ve düşmanlığa tahrîk eden beyanlarda bulunuyor" muş!
Sebep Banu Avar, onları "hedef gösteriyor"muş!
Sebep Banu Avar, "Türkiye'de 54 binin üzerinde ev kilisesi var" Ve onlar; "siyasi bir komplonun parçası" dır diyormuş!
Ki bu Vakıf, İngilizce internet sayfalarında; "İncil inanç ve uygulamada tek otoritedir." derken, Türkçe sayfalarında ise:
"• Başlıca hizmetimiz, Mesih İnancını benimseyen herkese ibadet imkânını sağlamaktır.
• İncil’in esaslarını öğrenmek isteyen herkese de, Mesih İsa’yı gerçek kimliğiyle tanıtmaktır.
• Diğer bir hizmet kapsamı, devletimize ve ülkemize her yönden hizmet etmektir." Diyormuş!...
Yine aynı "Bir Hoşgörü Mucizesi" Vakıf, İngilizce sayfalarında Vakfın amacını; "Yaşayan her canlıya, yasalara ve adetlere uygun yollardan İncil’i anlatmak ve gereken yerlerde toplumlar oluşturmak." Diye yazıyormuş!
Ve bunlara Türk Milleti adına, Cumhuriyet adına itiraz eden Banu Avar'ı; "Halkı kin ve düşmanlığa tahrîk" le suçlama hoşgörüsü gösteriyormuş! Ve bu "Bir Hoşgörü Mucizesi" vakfın elektrik faturalarının yarısını, Lozan Antlaşması'nın 41. Maddesi gereği, Diyanet İşleri Başkanlığı verirmiş!
Sadece kurban kesiminde yalın haliyle -Rahmân ve Rahîm sıfatları anılmadan- kullanılmasına izin verilen Allah'ın adıyla; "Ya Allah! Bismillah!" la kilise kurdelâsı kesen Müslüman BOP Eş Başkanı'nından alınan cesâretle de pervâsızlaşan bu Vakıf, Banu Avar'ı şikâyet ederken Türkiye'de "4 - 5 bin kişi" olduklarını söylüyorlarmış! Yani azlarmış! Yani zavallılarmış, mazlûmlarmış! Bu zavallılıkları yüzünden de 54 binin üzerinde Kilise Evleri varmış! Her on kişiye bir Kilise Ev açacak kadar zavallı ve mazlûmlarmış!
Bir anda organize bir şekilde, meydanları doldurup 75 milyon nüfûsa kafa tutarak; "Hepimiz bilmem neyiz!" diye yırtınanların, birden 4 -5 bin kişiye inmelerine hayretle gülsek mi, öfkelensek mi? Demek ki kokuşmuş yaz göletlerinde vırraklayan kurbağaların sesini kesmeye, zamanında atılan bir taş bile yetiyormuş!
Demek ki; "Ya Allah! Bismillah" diye kilise açan Müslümanlara rağmen, yapılanlara Müslüman Türk Milleti adına karşı çıkan; köy-köy, kasaba kasaba dolaşarak Milleti dînine, vatanına, milliyetine sahip çıkmaya, Atatürk ve Şühedâ emâneti Cumhuriyeti korumaya-kollamaya çağıran Banu Avar'ı sevmek, alkışlamak ve desteklemek millî akıl gereği imiş!
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ'mış vesselâm...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: