Pazartesi, Mayıs 28, 2012

YARI İMAM DÎNDEN...

** "Beraber yürüdük biz bu yollarda!"
"Durmak yoook! Yola devâaam!" "Her kürtaj, bir Uludere'dir!"
** "Beraber ıslandık yağan yağmurda!"
"Durmak yoook! Yola devâaam!" "Demokrasi amaç değil araçtır! Gereken durakta inilecek tramvaydır! Geç kalan bu İleri Demokrasi Taramvayında yer bulamaaazzz!" "Her Uludere, bir kürtajdııır!"
** "Babalar gibi satarız!"
"Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş başkanı olarak bizim de bölgede görevlerimiz var!"
"Irak'ta savaşan ABD'li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz."
"Dünya barışı için, barışı korumak, barışı yapmak için, son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını fedâ ettiler."
"Kürt sorunu bu ülkenin reddedemeyeceği bir sorundur. Görmezden gelinemez."
"Kürt sorunu yok! Sorun var diye inanacaksan sorun olur, yok dersen sorun ortadan kalkar."
"Şunu da açıkça söylüyorum, sezaryenle ilgili doğumlara karşı olan bir başbakanım. Kürtajı bir cinayet olarak görüyorum." "Her kürtaj, bir Uludere'dir!
*** "Durmak yoook! Yola devâaam!"
Yıllarca gizli mahfillerde "Askeri vesâyet"ten şikâyetlenerek ağlayan mazlûmları artık demokrasi kesmiyor! Ayırmaya, ayrıştırmaya, ötekileştirmeye daha süratle ulaşabilmek için İleri Demokrasi Hızlı trenine yetişenleri, vagonlara doldurmaya çalışıyorlar! Anadolu otobüs terminallerindeki cazgır ayakçılar gibi yaygaradalar!
- Buyurun! Buyur ablaaa! Buyurun abiciiim! Hemen kalkıyooor! İleri Demokrasiye bir-ikiiii!
- Altı da biiir, üstü de birdir Boğaz'ıııın! Yetişen alıyooorr! Batan geminin malları bunlaaar!
- "Babalar gibi satarııım!" "Her kürtaj, bir Uludere'dir!
*** Eski Roma Arenalarındaki ölümcül gladyatör kavgalarını izlemek üzere toplanmış gürûhu andıran, kendilerini hür zanneden tasmalı AKP'liler, "Arena böyle aslan görmedi!" afişini, daha önce aynı yerde yuhalanan BOP Eş Başkanı'nın gözüne sokma gayretindeler!
15 milyonluk İstanbul'da, Hükümetin ve Büyük Şehir belediyesi'nin bütün imkânlarıyla taşınan 50 bin kişilik Eski Roma Arenasındaki "hür köleler"i andıran gürûha ve ekranlardan taraftar seyircilere Haçlı Müslüman Gladyatörlerin ölümüne kavgalarını izlettirecekler! Bir yanda AKP'nin "Yetmez! İleri Demokrasi!" tramvayında yer alan bölücü taşeronların varoşlardaki lojistik mühimmatçıları, diğer yanda; "Gereken durakta inilecek tramvay" markalı İleri Demokrasi vagonunda itiş-kakış yer bulmuş dünyalıkçı, dindâr-kindâr AKP'li Türk kırmalar!
Ödüller de peşînen ve yarıştan önce İleri Demokrat köle tâcirinin elinde; "Şu anda üç tane. Yüzde 52 var, yüzde 54 var, yüzde 56 var!"
"Durmak yoook! Yola devâaam!" "Her kürtaj, bir Uludere'diiir!"
*** Bu naralardan bizim anladığımız ise; Uludere'de ABD'li kaçak doktora yaptırılan bir kürtaj ve sayısal çoğunlukla Gâzi Meclis'te dikteci doktorların yaptığı sezaryenlerle doğmuş gayr-ı millî yasalar var!
Aşırı narkozdan masada kalanlar; bölücü narkozcular, kaçak kürtajcılar Arena'dayken; "Masadan kalkan taraf olmayacağız!" diye ısrarla oturanlar da cabası!
Bu vuvuzela yaygaralarından akılda ise niye sezaryen, niye kürtaj anlaşılamadan Her Uludere bir kürtajdır kaldı!
Yarı hekim candan, yarı imam dînden eder biliriz vesselâm!..
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: