Cuma, Ağustos 24, 2012

BİLDİĞİM İTÇE TEK KELÎME, "HOOŞT!"

İtin sahîbini ısırması olağandır ve otuz yıldır rutinleşmişti! Sahîbinin itini ısrması ise gazetecilik öğretilirken haber diye tarif edilir!
Bilerek haber olmaya niyetliyim! Çünkü itlerimizden birini; hem de komiklik olsun diye kulağının ucundan değil, kuduzluğu teşhîs edilmişken gırtlağından ısıracağım gebertmek için!
Bir kaç dil bilmek mümkün ama insanlık tarihinde bütün hayvanların dilini, sadece Hz. Süleyman'ın bildiğine inanırız. Süleyman'dan başkasının hayvan dili bilmediğini biliyoruz!
Bugünlerde, canımız yangınken; her gün beşer-onar Mehmetçiğimizi Peygamber âgûşu'na uğurlarken, her gün yetmiş beş milyon kişi beşer-onar kere içimize ağlarken bir itimiz, dağdaki kuduruk hemcinslerini savunmak için sahîbine ürüyor!
Ha! Bir düzeltme yapayım; bu ürüyen saldırgan kuduruk, kapı iti değil! İleri Demokrat Dinci kindâr AKP'lilerce evin içine alınan, kocaman dalmaçyalılardan! Oysa Şâfiî'lerde it abdest bozar ve epeyce Şâfiî AKP'linin olduğu da söylenir! Evin kedisine, kuşuna ürüyerek yıllarca komiklik yapan bu büyük itlerden biri, şimdi sahîbini ısırıyor! İtin sahîbinin hatırını saymak, komşuluk hukûkundan olduğu için, yıllarca gürültüsüne tahammül ettiğimiz bu dalmaçyalıların artık gırtlaklarından ısırmak şart oldu!
PKK'nın KCK'laşmasına, davul-zurnayla karşılayarak seyyâr mahkemeler huzûrunda miting yaptırmasına, KCK'nın temizlik işçisi kadrosundaki bir PKK'lı vasıtâsıyla Başbakan'a 'Has..tirin!' çeken Belediye Başkanını sorgulamasına, yandaş-işbirlikçi-eyyâmcı-kiralık Dolma Kalemler'in Kandil'e giderek kuduz itlerin başlarıyla röpörtajlar, röpörtaj maskesiyle kuryelik yapmalarına, Devleti temsîlen Müsteşarı'nın teröristle müzâkere masasına oturmasına izin vererek "Açılım" yaptığını zanneden ve itlerin Gâzi Meclis'te ürümelerine imkân tanıyan, velînîmetleri AKP'lilere ürümekle yetinmeyip ısırmaya başladı bu dalmaçyalılar!
AKP'nin yeni tüylenmeğe başladığı "İnadına Tayyip"li yıllarda, Erzurum Hakikat Gazetesi'ndeki "Meydân"ımda gebertilen PKK'lılardan "İtlâf edildiler" diye bahsedince İslâmcılık ve takvâ ile maskeli "İnâdına Tayyip"çi bölücü Kürtçülerden birisi; "İnsana itlâf edildi denmez!" diye itiraz ederek mahkemeye vermekle tehdît etmişti beni!
Şimdi ise enikken eve aldıkları dalmaçyalılardan biri, AKP Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak'ın; "Etkisiz hâle getirildi yerine gebertildi demek lâzım." sözüne güya itiraz ederek dağdaki kuduruk hemcinslerine tercümanlık ediyor!
Hani söylemiştik ya biz itçe bilmiyoruz! İt, itin dilinden anlar ya! Enikliğinden beri AKP'nin Gâzi Meclis'e girmelerini kolaylaştırdığı kuduz dalmaçyalılardan bir kısmı, dağda hemcinsleriyle kucaklaşırken birisi de sahîbini ısırmak üzere diş gösterip hırlıyor!
Paçamıza daldıklarında defalarca veterinere götürmüştük! Aşılarını yaptırarak yine getirip kapıda yerlerine bağlayıp yallarını vermiştik! Hayvan Hakları Savunucularının etkisinde kalmış olmalıyız ki; "İt kursağı yağ götürmez." gerçeğini unutarak yallarını hem sıcak, hem de yağlı vermiş olmalıyız ki hem kapıdakiler, hem de evdeki dalmaçyalılar kudurdular!
Daha dün; "KÜRT TEYZEMİN ANA KUCAĞI" nı, iftihârla anlatmıştım! Şimdi insanlıktan nasipsiz, PKK'lı kuduzlarla dağda kucaklaşanlardan biri, Muhyettin Aksak'a o Kürt Teyzem'i örnek vererek ürüyor! Hooşşt! Sana ne benim Kürt Teyzem'den it?
Bildiğimiz tek itçe kelime; "Hoşşşt!" olunca; AKP'lilere çok kızgın olmama, başımızdaki en büyük kaosun AKP olduğunu bilmeme rağmen, Muhyettin Aksak'a ürüyen kuduza, beline indirmek üzere olduğum sopamı da göstererek; "Hooşşt!" diye bağırıyorum!
Sayın BOP Eş Başkanı Başbakan! Gerçekten müttefik(!)imiz ve patronun ABD'nin yüzsüzlüğü yüzünden çâresizseniz ve bir şeyler yapmaya niyetliyseniz; ilk defa MHP'nin Mevcût Genel Başkanı'na itiraz etmeyerek;-varsa- "Kandil'e bayrak dikmek" hamlenize, sonsuz destek veririm! Başkaları ne yaparlar bilemem ama kalem tutan ellerimin silah tutmaya da hazır olduğunu devletim ve milletimin bekası için ölmeğe de, öldürmeğe de hazır olduğumun bilinmesini hasseten haykırıyorum vesselâm...
"DERE IS'SIZ KALIRSA TİLKİ BEYLİK İ'LÂN EDER!"
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: