Pazartesi, Ağustos 13, 2012

Y-CHP'NİN BİR OĞLU OLMUŞ!...

On yılda üç kere, hem de her seferinde oylarını artırarak iktidâr olan bir hükümetin sağladığı "Huzûr ve istikrâr" ile yaşanan bir ülkedeyiz şükr'olsun!
İleri Demokrat, Dünya Lideri, BOP Eş Başkanı ve "Ustalık Dönemi"ni yaşayıp yaşatacağını va'deden bir Başbakan'ın, huzûrlu ve istikrârlı bir ülkesindeyiz!
Dokunmanın ibâdetten sayıldığı, kutsanmış zâtın sağladığı huzûr sâyesinde, on yıldır; yol kesilmesi, orman yakılması, turistik beldelerin bombalanması, Başkent'in kalbinde bomba patlatılması, sokakların yangın yerine çevrilmesi, otobüste sivillerin, panzerlerde polislerin yakılması; "Asla Dokunulamaz İleri Demokrat" terörist sözcüleri vekillerin polis tokatlaması, devleti tehdît etmesi; asker kaçırılması, kaymakam kaçırılması, istikrârlı bir şekilde sürüyor! Dahası hemen her gün; "Analar ağlamasın" diye şehît haberleri, sağlanan istikrârla rutinleşti!...
İleri Demokrasinin; kanunsuzluğu, teröristliği bu kadar legalleştirdiğini bilebilseydim, en ileri demokrat ben olmaz mıydım?
Çünkü artık demokrat-ileri demokrat bütün siyâsilerin seçim sath-ı mâilinde şikâyet edip kaldırmayı va'dettikleri, "dokunulmazlık" ta hükümsüz istikrâr sâyesinde! Müttefik(!)imiz ABD'nin, elli yıldır üyeliği hayâliyle bir hâl olduğumuz AB'nin, Haçlı adlı Batı'nın ve İleri Demokrat BOP Eş Başkanı Başbakan'ın tanıdığı sınırsız insan hakları ile şımaran "asla dokunulamaz" PKK'lılar, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ü kaçırdılar! Milletvekilliği Dokunulmazlığı'nın bekâreti dokunulamazlarca bozuldu! Polisin dokunamadığı, askerin dokunamadığı, yasaların dokunamadığı bir Dokunulmaz'a, "Dokunulamazlar" dokundu!
Olay üzerine, Dünya Lideri Başbakan; "... Umarım hızlı sonuç alırız." diye temennîde bulundular şükürler olsun! Ben de; "Umarım hızlı sonuç alınır!" diye ancak temennîde bulunacağım! Çünkü tanıdığım bir başbakan yok! Olsaydı vallahi hiç durmaz gider ve; "Saaayın Başbakan! Lütfen milletin yani bizim, yani benim dokunulmaz ettiğimiz vekilimizi, PKK'lılardan kurtarın." diye ricâ ederdim Vallahi, ama yok!
"İyi şeyler olacak!" va'dinin sahîbi Köşk Sâkini'ni, Cumhurbaşkanım olarak kabul etseydim, Vallahi gider O'na da yalvarırdım ama hiç istemememe rağmen İleri Demokrasi denilen bu mu'cizevî sistem, bana da Cumhurbaşkansız ve Başbakansız yaşamak hakkını nasîb etmiş işte! Allah'tan ki BOP Eş Başkanı Başbakan, mes'eleyle ilgili!
Cumhurbaşkanı'nın; "İyi şeyler olacak" va'dleri, Başbakan'ın "Hızlı sonuç alma umutları", Dolma Kalemler'in İleri Demokrat Teröristlerin insan haklarını savunuculukları rutinden sayılarak devâm ederken, ben bir şeye şaşırdım, onu söylemeliyim!
İkimizden birimizin oy vererek dokunulmaz ettiğimiz bir başka AKP'li vekîlin, Meclis'ten bir mesâi arkadaşının kaçırılmasıyla ilgili sosyal medyadaki mesajı, akıllara zarar derecede İleri Demokratça!
AKP Milletvekili Şamil Tayyar, twitter'dan; "
PKK CHP'li Huseyin Aygün'ü misafir etmiş! Muhabbetiniz bol olsun!" diye dalgasını geçti! Aklıma ânında, Rahmetli Baba Garipkafkaslı İbrahim Aslan'ın; "Hele gör ben ne haldeyim, yâr gelmiş kuşağım elliyor!" taşlaması geldi!
Kalemini kırdığını, artık yazmayacağını açıklayan Yargıtay Onursal Başkanı'na kızmıştım! Şimdi; acaba, bu İleri Demokrat Müslümanları, mesleği gereği veya katıldıkları panellerden filan benden fazla tanıyor olması, artık yazmama kararı vermesine etkili olmuş mudur diye düşünmeye başladım!
Her gün şehît! Her gün bir asla dokunulamaz şımarığın özerklik-muhtâriyet-ayrı devlet tehdîtleri! Cehenneme çevrilen Cennet Vatanın her yerinde anarşist tehdîtler, hareketler! Terör, ülkede nerdeyse sıkıyönetim ilan etmiş!
Teröristleri, Meclis'te alkışlatmak için olağanüstü toplantı isteyen, Daha İleri Demokrat Anamuhalefet Partisi,
İleri Demokrasi ebeliğinde, hem de sezaryenle doğan oğlu ile şokta!
BOP Eş Başkanı, Dünya Lideri Başbakanımız ise; Müttefik(!)imiz Haçlı'nın ricâlarını uygulamak adına bir komşumuza daha müdâhele hazırlığında!
Allah(c.c.) kahhar adıyla kahretsin hepinizi vesselâm!
"OLAMAZ TÜRK'E BAŞ, TÜRK'ÜM DEMEYEN"
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: