Salı, Ağustos 21, 2012

KANLI KARA BAYRAM...

Yetmiş beş milyon Türk; 9 + 69 = 78 yerimizden bombalandık!
Yetmiş sekiz yaramıza, yetmiş sekizer kere tuz basıldı psikopatlarca, kuduzlarca, kahpelerce bir daha!
Bayramı kana bulandı Türk Milletinin!
Dîni Bayramı tatilleştiren Müslüman Hükümetin nöbetçi bırakılan bir Hanım Bakanı, kadınlığın-anneliğin gereği panik ve duygusallıkla bir şeyler söylemeye çalıştı! BOP Eş Başkanı, Dünya Lideri, Dokunmanın İbâdetten Sayıldığı, Kabadayı Kasımpaşalı Başbakan ve kurmay şürekâsı tatildeydiler!
Y-CHP'nin gayr-ı müslîm TİKKO'cu dokulmazı, dostlarıyla buluşup gezmeyi özlediğini söylediği Tunceli Dağlarında iki gün kamp yaptı! Öpüşüp koklaşarak vedalaşıp geri geldi!
PKK-KCK-BDP'nin; İleri Demokrasi'nin asla dokunulamaz ettiği kahpeleri, kameralar karşısında PKK'nın goril tipli, şempanze fizikli piçleriyle kucaklaşıp Devlet'e tehdîtler savurdular!
Bütün bunlar, BOP Eş Başkanı'nın deyimiyle; "Beklediğimiz şeyler"di! Bayram arifesinden önceki şerîfeydi bunlar! Yapılacaklarını haber verecek kadar pervâsızlaşıyordu kahpeler ve "Beklediğimiz şeyler"di ve tedbîr yoktu!
Darül harp bir ülkede bayram olmaz diyerek Bayramı kutlamayacağımı i'lan etmiştim zaten ve Bayram'ın ikinci günü, Bayramı kana buladılar!Allah belâlarını versin! Olacağı buydu!
"MİT"in başındaki "M"yi, "TSK"nın başındaki "T"yi kaldırdılar! Ortada "İ.T." diye bir telekulak ekibi ve "S.K." diye bir bayram merâsim kıtası kaldı! Bazı yerlerde "TSK"nın başındaki "Türk"ü gösteren "T"yi, Tayyip edip, "TSK"ni, "Tayyip Silahlı Kuvvetleri" ettiler; herkes te, bizde duyduk ama seyrettik! Olacağı buydu!
Onlarca yıl, müttefik(!)imiz ABD'nin beslediğ PKK'yı itlâf eden, kahraman millet evlâtları ve Genel Kurmay Başkanları; "Silahlı Terör Örgütü kurmak ve yönetmek"le suçlanarak cezaevlerine koyuldular! Başındaki"T"nin anlamı değiştirilen Silahlı Kuvvetler artık, Anadolu'da Tayyip'i korumakla görevlendirildiler! Sınırlarımız yol geçen hanı, karakollar çocuklarımızı hedef ettiğimiz ölüm noktaları edildi!
PKK-KCK-BDP'nin dokunulamaz kahpeleri, sokak ortasında polis tokatladılar! Resmi araçları tekmelediler! "Meşenin dalları nerenize girdi?" diye; "Has..tirin! Has..tirin!" diye küfürler ettiler! Defalarca; "PKK, KCK'dır! KCK, BDP'dir!" diye âleme i'lan ettiler! Gâzi Meclis'i murdar ettiler! "Gel Hasip, gel! Meclis'in rengini tamamlayalım!"cı milliyetçi demokratların da şımartmasıyla, kürsüde bardak paralayıp fırlattılar! Milletin çâre diye Meclis'e gönderdiği "Dokunulmaz Çâresizler" seyrettiler, biz de onları seyrettik! Olacağı buydu!
Hz. Ali (r.a.); "Eğer düşmanlarınızı öldüremezseniz siz ölürsünüz. Nefsimi elinde tutan Allah'a yemîn ederim ki bin kılıç darbesi beni, rahat yatağımda ölmek kadar incitemez!" buyurmuşlar!
Hey! BOP Eş Başkanı Başbakan!
Olanların artık farkında olun! Sizin millete karşı görevleriniz var! Millet, sizi oraya mesâneden çürük raporlu oğlunuzun düğün takılarıyla zengin olasınız diye, oğullarınıza gemicikler, ailenize helikopter pistli-havuzlı villa siteler yapasınız diye göndermedi!
Olağanüstü Hal mi i'lan edersiniz, sıkı yönetim mi i'lan edersiniz, ne edersiniz bilemeyiz ama sür'atle il ve ilçelerdeki KCK-BDP karargâhlarına bindirme yapıp aynı anda da sınır içi ve sınır ötesindeki kuduz çakalların inlerine yıldırım olup, şimşek olup yağın!
Kırsaldaki kuduzların lojistik destek merkezlerini çökertmeden onları bitiremezsiniz! İsyan eden, baş kaldıran âsi; dünyanın her yerinde ve her sistemde cezalandırılır! Hakimiyet, başka türlü sağlanamaz! Tarihin hiç bir döneminde ve dünyanın hiç bir yerinde demokrasiyle devlet kurulmamıştır aksine kontrol edilememişse bütün ulus devletler, demokrasi denilen ithâl aşıyla çökertilmiştir, hatırlatırız!
Ya milletin anasını ağlatanların analarını ağlatın, ya da ilk şeffaf sandıkların dibinde seyredilerek boğulmaya hazır olun!
Türk Milleti! Başımız sağ olsun! Gâzi Antepliler başınız sağ olsun! Geçmiş olsun! Vatan-Millet sağ olsun...
"OLAMAZ TÜRK'E BAŞ TÜRK'ÜM DEMEYEN"
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: