Cumartesi, Ağustos 11, 2012

DEĞİŞME N'OLUR! 'MHP' KAL, MHP!...

Temcîd pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sunuyoruz ama başka çâremiz de yok!
Dört yanımız ateş çemberi, nerdeyse biz de yanacakken; "Sıfır Sorun" iddiâsıyla çıkıp Müslüman komşularımızla "Sırf Sorun" olan; özellikle Türk milliyetçiliğine karşı olduğunu ısrarla vurgulayan, BOP Eş Başkanlığını saklamayan, mevcût makamıyla yetinmeyip Başkanlık adıyla sultanlığını ilana hazırlanan bir "Dünya Lideri" var başımızda!

On yıldır ta'vîzlerle şımardıkça şımaran bölücü terör, cennetimizi cehenneme çevirmiş!
Şehîtimize üzülemez hâldeyiz! Şehitlerimize sahîp çıkmak; yasak, suç! Bir yanda vicdâni retçiler, bir yanda bedelli askerlik, bir yanda torpillilerin çürük raporuyla askerden kaçmaları, diğer yanda, ha bire şehit!
Emperyalist senaristin, onar yıllık aralarla uygulattığı; on yıl öncenin kahramanlarını hâin, hâinlerini kahramanlaştırma orta oyunu, bedava olduğu için gişe rekoru kırıyor! Gemisini yürüten kaptan kurnazların sayısında müthîş bir artış var!
AKP'li ve müttefik(!)lerin himâyesindeki BDP'li belediyelerin "dokunulamaz"lıkları var; CHP'li, MHP'li, DP'li belediyelere, İleri Demokrasi işkencesi uygulanıyor! Cezaevleri tıka-basa dolu! Huzûr ve istikrârın göstergesi olarak habire adâlet sarayları, cezaevleri inşa edilirken, İleri Demokrat teröristlerin de Diyarbakır Cezaevinde tünel inşaatı var!
İleri Demokrat İkinci Cumhuriyetçiler; Atatürk'ten ve iktidâr ettiği Türk Milletinden intikama soyundular! Yazarlar, gazeteciler, generaller, paşalar, hatta Genelkurmay Başkanları; derdest, eğitim kampındalar!
Otuz yıldır terörle mücâdele eden madalyalı kahramanlar, Eski Genelkurmay Başkanları silahlı terör örgütü kurmakla ithâm olunurken; tutukluyken seçilerek cezaevinden Meclis'e giren "dokunulamaz" ilan edilen İleri Demokrat teröristler var!
Bu zor mes'elelere millî gözle bakıp tenkît ve çâreyi millî akılla ve Türkçe söylemesi beklenen tek parti MHP'de de kongre telâşı var! Kimi mevcût yerini korumak, kimi yerinden daha iyi yerlere yükselebilmek için "Ülkücü İrâde" dediğimiz Üst Kurul Delegesi avındalar! Delegelere de ayıp, delegeleri torbada keklik gören zihniyetlere de!...
"Erken çıkan yol alır" mantığıyla aylardır adaylıklarını açıklayanlar var! Ramazan'la birlikte kamu oyunun dikkatini çeken Bayındırlık ve İskân Eski Bakanı, Trabzon Milletvekili Koray Aydın' da önümüzdeki günlerde adaylığını açıklayacak!
Canımız yanarken, hemen her gün şehit haberiyle ölürken; millî kaosumuz AKP'den kurtulmanın tek yolu, milletin diliyle muhalefet iken Türk Milliyetçiliğinin tek adresi ve markası MHP'nin mevcût Genel Başkanı'nın; "... tüm eksik ve yanlışlarına rağmen AKP Hükümetinin alacağı millî nitelikli kararların destekçisi olacağımızı da bildirmek istiyorum." şeklindeki açıklamasıyla akıllar karmakarışık!
Sevgili Koray Aydın'ın, MHP tabanında ve ülke genelinde bir karşılığı var, belli! Onuruna verilen iftar toplantılarındaki tezahürat, bunun net göstergesi!
Milliyetçilik duyguları körelmemişlerin olduğu gibi MHP'nin omurgası olan, Türk Milliyetçiliğini iktidâr etmek hayâlindeki Ülkücülerin büyük çoğunluğu da kongre ve Koray Aydın'ı, dikkatle izliyorlar! Bunlardan biri de benim!
1967' den beri Türk Milliyetçisi, 1969'dan beri de MHP'liyim. Ömrümün 44 yılını hîbe ederek şikâyetlenmeden, çok uğraşılmasına rağmen küsmeğe tenezzül etmeden MHP'li yaşadım. Son nefesime kadar da aynı yaşayacağım. İşte tam burada, tam zamanında; Koray Aydın ve danışmanlarına, ülkücü taassûbumla dostça bir uyarı yapmalıyım! "Özüne-aslına rücû" varken "Değişim" neden? Y-MHP çağrıştırması yerine neden, "Asıl MHP" değil?
Değişen-gelişenlere, gömlek değiştirenlere söylenenler biliniyorken "MHP'de Değişim" söyleminden rahatsızım! Tekâmüle itirâzım yok asla ama şu; "Değişim" sloganı, bana ve Dâvâ Aysbergi Ülkücülerin çoğuna sıcak gelmiyor! Zamanıyken hatırlatayım dedim vesselâm...
"YALNIZ KURTLARIN KILAVUZU, BOZKURT OLMALI"
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: