Cumartesi, Ocak 15, 2011

BU SEÇİMİ KAZANMAK LÂZIM...

"Bize oy lâzım! Ne yapalım şimdi?" diye haykırarak sorulan sorulara muhatap olmaya başladık! Çünkü seçim sath-ı mailine girildi!
Azerbaycanlı şair Azaplı Mikâil; "Deyirem ölürem, demirem olmur!" diye tarif etmişti üzerindeki baskıları! Benzer baskılarla muhatabız!
Sultan soytarıları olmadığımıza göre, sultanı güldürmek için komiklik mecbûriyetimiz olmadığına göre ve dost sözü acı olacağına göre, sözümüzün acısını dostça, çiğ köfte ikrâm edercesine lezzetlendirerek; kırk yoğurup bir dürerek söylemek durumundayız!
Okyanus Ötesi'nden kotarılıp BOP Eş Başkanı vasıtasıyla sürdürülen, demokrasinin araç olarak kullanılmasından ve bu aracı kullanırken yıllardır gözümüzün önünde cereyan etmesine rağmen görmediklerimizden; gördüklerimize; "Bizimkiler" denilenlerin verdiği desteklerden gerekli ders payımızı almazsak milli muhalefete çok lazım olan oy zor alınır!
Ki bu lâzım olan oy, Cumhuriyet ve Atatürk kazanımlarına sadakate lâzım; ki bu lazım olan oy 2.Cumhuriyetçilerin zafer çığlığı atmalarına izin vermemek için lâzım; ki bu lâzım olan oy Tek DEVLET, Tek Bayrak, Tek Vatan, TEK DİL şeklindeki bütünlüğümüzü muhafaza edebilmek için lâzım; ki bu lazım olan oy yeniden "Başlıya baş eğdirip dizliye diz çöktürecek" devlet erkini diriltmek için lâzım!...
Hayâtî derecede lazım olan bu oyları alabilmek için ise:
1- Söylem, duruş ve tavırla Atatürkçe,Türkeşçe Türkleşmek lâzım!
2- Liberallerin, dönenlerin, değişip gelişen sosyalist olmayan solcu halkçıların, kırk yıldır; "halklar, halkların kardeşliği, haklara eşitlik ve halklara özgürlük" diye diye Millet kavramının içinin boşaltmalarına yardımcı olan Türk milliyetçisi münevverlerin "Türk Halkı" demekten derhal vaz geçmeleri lazım!
3- Siyaset yapacak olan ülkücülerin; hemen yarından itibaren milletin içine inmeleri; milletle sıcak temas sağlamaları; bazı yerlerde bazı şeyleri risk ederek gündem oluşturmaları, "Gidemediğin yer senin değildir." tezini ispat etmeleri lâzım!
4- Artık apaçık görünümüyle; ABD'nin siyâseten temsilciliğini BOP Eş Başkanı sıfatıyla AKP'nin; AB'nin dikteci, vesâyetçi, oyalayıcı siyâsetinin temsilciliğini Gandi Kemal vasıtasıyla CHP'nin; her iki vesâyetçi müttefik(!)in de taşeronluğunu PKK'ya yaptırdığını net olarak ortaya koymak için Millî bir siyâset ortaya koymak lâzım!
5- Diğer partilerden farklılığı, meydanlarda görünerek net olarak belirtmek lâzım!
6- 2007 seçimlerinin resmi sonuçlarına göre içlerinde Rahmetli Muhsin Yazıcıoğu, Mesut Yılmaz ve diğer bağımsızlarda olmak kaydıyla bağımsızların aldığı toplam oy yüzdesi 5.32 yani bu memlekette siyâsete yol haritası çizecek kadar şımartılan bölücülerin toplam oyu % 5 bile değil!
% 95'lik kahhâr çoğunluğu %5 bile olmayan bölücülere ezdirmemek lazım! Diğer partilerin, ABD ve AB dikteleriyle yaptığı demokrat maskeli eyyâmcılıktan farklı davranmak lazım!
7- Seçim startına; Türk Milliyetçiliği edasıyla, demokrasinin bölücülere verdiği bütün yasal haklar kullanılarak Diyarbakır'dan basmak lazım!
8- Diyarbakır'da 4-5 milyonluk bir mitingle bütün dünyaya; ölümü beklenen Hasta Adam'dan devlet çıkarabilmiş Türk'ün birliğini ve birliği muhafaza için artık sabrının bittiğini haykırarak göstermek lâzım!
9- Seçimlerin miting meydanlarında kazanıldığını unutmadan; belânın üstüne üstüne giderek milletin başına belâ edilmişlerin başına belâ olmak lâzım! Güneydoğu ve Doğu Anadolu'daki PKK sıkıyönetimini DARMADAĞIN ETMEK LÂZIM!...
Türk Milleti'nin son sözünü söylemediğini, söylerse nasıl söyleyeceğini kesinlikle belli etmek lâzım. Meclis yemînine ihânet edenleri koruyan dokunulmazlığın Türk Milliyetçiliği adına da kullanılması lâzım...
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA, TANRI TÜRK'Ü KO-RU-MAAAAZ!...
Selâm, sevgi, dua...

Mustafa ASLAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Türk Milleti'nin bu seçimde Türk Milliyetçisi evlatlarının zaferle çıkmasına ihtiyacı var. Bunu sağlamak için cesur olmak gerektiği düşüncesine tüm kalbimle katılıyorum. Şu anda MHP'ye karşı bir engel olark takdim edilen ne varsa bertaraf e...dilmeli. Yazının her satırı, benim heyecanımı artırdı.

Risk gerekliyse, girilecek gün de bugündür. Herşeyi göze almış bir Devlet Bahçeli'nin önünde ardında sağında solunda kim varsa aynı kararlılık ve duruşu göstermek mecburiyetindedir. Sokağa çıkmaya, camiye girmeye, yolsuzlukları anlatmaya, İslama aykırı AKP faaliyetlerini milletimizle paylaşmaya ihtiyacımız var. Bunu yapma kararlılığını gösterenler, zaferle müjdeleneneler olacaklar.

Türk'ün varlığını ortaya koyacak mitinglerin Türkiye'nin her yerinde yapılması ve "BİZ VARIZ" denilmesi büyük bir çıkış olacak, Türkiye'de yapılan ve desteklenen bölücüşüğe, bundan nemalananlara büyük bir ders olacaktır.

Allah gücümüzü artırsın, kaleminize güç versin Üstadım...

İsmail Kandemir